מעב"ר

Vintage Queen

New member
מעב"ר

כי השני כבר לא קופץץץ היה לי שיעור שבוע שעבר כמובן, ממש על הפנים חח בחיים לא הייתי כל כך לא מרוכזת (וזה מה שקורה.. פור בלייי -->) והתעצבנו עלי אבל לונורא יש לי סוסה מותק שהצילה אותי בקפיצות =] היה לי יום הזוי בכללויות לא ציפיתי שיהיה לי שיעור נורמלי יש לי קצת תמונות אבל לא מגבוה..

Vintage Queen

New member
המממ

מה שכן הפקתי מהשיעור הזה זה להבין כמה הרכיבה שלי השתנתהה פפפ =] אז אני דיי מאושרת הנה תמונה נורמלית (כי באמת הרבה זמן לא ראיתםם אותי קופצת ^^ )

InSiGnIfIcAnT

New member
בעיקרון זה תפקיד של יעל (ווינגז)

אבל אם אתה רואה שהמעב"ר כבר לא קופץ או שהוא עמוס מאוד ויעל עוד לא פתחה אתה יכול לפתוח חדש..

ה צ י ף

New member
סתם זה לא שיעור ולא טיול תיכנסו

הלכתי לצלם קליפ לבר מצווה אז היתי גם עם סוסים וזה אז רכבתי קצת על אפורי אחריזה שהגענו לים המשכתי עם אפורי ואז המדריך אמר לי לרדת והוא גם ירד ואמר לי לעלות על הסוס שלו שזה היה סטליון פיינט והיה מזה כיף יש לסוס הזה כוח כמו של שוררר אבל היה כיףף

בארור בקפיצות היתכוונתי רק לדרסאג'.

זה נראה אידיוטי ליד קפיצה ..אבל היתכוונתי לדרסאג'...

האמנם?

אני יודעת שזו דוגמא קיצונית...

נויקההה

New member
צודקת לגמרה!!!!

אבל שעושים את זה פעם בשנה בערך... וזה ממש לא טוב אני מודעת לזה!!!

ניצקוש

New member
זה באמת דוגמא קיצונית..

אנחנו ממש עושות את זה בתור כיף.. אנחנו שומרות על הסוסים וקופצות איתם יחד בשביל הכיף שלנו ושלהם ובשביל פעם בשנה בערך תסכימי איתי שאין לנו למה לקנות מגנים אני אישית לא שמה לסוס שלי מגנים בחוץ, אבל ברגע שאני במנאז' אני שמה לו בכל מצב, דרסאז וגם קפיצות לא שממש קפצנו עדיין במנאז:| הממ *חיסון* הממ..

גם סתכלי מעל מה הן קופצות,

מקלות של מטאטא? תאמיני לי שגם אם הסוס יפגע בזה הוא לא ירגיש את זה.

TauraMan

New member
ממש לא.../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

לדוגמא בהאנטרס, שזה אמור להיות השיא של הרכיבה הנכונה -אסור- לרכב עם מגנים.

למעלה