שוב,../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif
עד כמה המגנים שאת רוכבת איתם באמת יגנו אם הסוס נוגע במכשול? תחשבי על איך שהם בנויים. הרעיון באופן פרונט לקפיצות הוא לרכך את הזעזוע אבל לגרום לסוס להרגיש משהו ולהרים את עצמו בפעם הבאה. את האמת ניצן, הייתי רוצה להשוות. כי תכלס ההאנטרס, לפחות ברמות הנמוכות יותר שלו פשוט לוקח טורובריידים יוצאי מירוצים ומשקיע המון עבודה בהם. כן, גם את יכולה לסוס שלך לקפוץ ככה
עם עבודה נכונה. מה שכולל המון המון המון ג'ימנסטיקס [קורות קרקע, אין&אווט, ליינים] ועבודת קרקע מסויימת מאוד. עכשיו, אתן התקפתן מישהי שנחשבת קצת מתחילה [תקני אותי אם אני טועה, ומתנצלת מראש אם אני טועה]. הסיכויים שהיא והסוס יבואו במהירות ובעוצמה ברמה גבוהה ושהסוס יתקע במכשול הם אפסיים. תראי איזה יופי הסוס עובר את הדבר הזה. אגב, מתור ניסיון קל כמדריכה והתבוננות עמוקה בהמון שיעורים ברמות שונות, הילדים הקטנים נוטים לרכב הרבה יותר בטוח מבמבוגרים יותר בקפיצות. למה? כי ההשפעה שלהם על הסוס היא מינימלית, והם לא מנסים להתערב בעבודה של הסוס אלא נכנסים לתוכה, ככה שהסוס קובע הכל והילד מתאים את עצמו אליו. סוסים עובדים הרבה יותר טוב ונכון כשלא מציקים להם.