קקה! חחחח
היה היום מה זה מעצבן! התעוררתי (העירו אותי) ב-13:40 אז התארגנתי מהר כי לאחותי היה שיעור ואני הלכתי איתה....בקיצור הגענו לחווה ומופסה לא הייתה מאוכפת כי עבדו איתה קשה כל השבוע *הדבר הראשון שעיצבן אותי כי לא יכולתי לעבוד עליה וזה ממש מעצבן!* אז איכפתי אותה מהר ויצאנו לשטח *הדבר השני שעיצבן אותי כי עד שאני רוכבת עליה אז אני לא עובדת עליה וסתם יוצאת לטיול בשטח* הטיול היה פסדר לא יותר...לא עשינו משהו מיוחד....אחר כך ישר שחזרנו שי אמר לי לפרק את מופסה *עצבון מספר 3! אוף!!! חוץ מזה שהיא ממש רזה* אחרי זה סתם ישבתי עם עופרה, ינאי וארד ולא עשינו כלום מלא זמן...אז עופרה ואני היינו רעבות אז עשינו לנו טיולון קטן והלכנו לקנות פיתה דרוזית...חח..קנינו לי, לינאי ולעופרה ואז שחאדה (מדריך אחד) אחל לינאי חצי...חחח....היה מהזה מצחיק....אמרנו לו לא לאכול את זה כי זה של ינאי אז הוא אומר לנו כזה: או שאני אוכל את זה או שאני אוכל אתכן...חחח איזה קורע...אז נתנו לו....חחח...לפני שהלכנו לקנות את הפיתות אז התחילו לפרק את הסוסים, אז אחרי שחזרנו נשארו איזה 5 סוסים לפרק ומאיה אמרה שנפרק וזהו...אבל אז גילינו שיש עוד טיול בחוץ אז חיכינו...ואז אחרי שפיקרנו הלכנו לאכול במסעדה ומה אני קולטת פתאום?! כל הסוסים בורחים מהמנז'...חחח...אז אני אומרת כזה...אוי שיט כל הסוסים בורחים...אז מאיה וארד (שהיו איתי שאכלנו) מסתכלים וקולטים שבאמת כל הסוסים ברחו...חחח...אז פתאום נופל לי הדולר ואני קולטת שהם באמת ברחו...חחח....אז כולנו פותחים בספרינטים כאלה ואני וארד חסמנו והעפנו את הסוסים חזרה למנז' ומאיה חוסמת אותם ופותחת את השער כדי שיכנסו חזרה למנז' והיה קטעים....אחרי זה ארד ואני העפנו את הסוסים למרעה וכל הסוסים ברחו לנו אז זה לקח הרבה זמן חחח....ואז שחזרנו כולם אמרו לנו: מעניין למה זה לקח לכם כל כך הרבה זמן...יענו הם רמזו לנו כל מיני דברים...אבל בכלל לא היינו ביחד...חחח...ארד הלך בשביל אחד ואני באחר והעפנו את כל הסוסים שברחו (יש שני שערים וחלק מהסוסים הלכו לשער השני ולא לזה שהעפנו אותם... :/) אז אחר כך אכלנו ואז הלכתי הבייתה.....וזהו.... לסיכום...יום מעצבן אבל נחמד..... :/ נגיד