מעב"ר

../images/Emo3.gif

יש פרק שהוא שם ג'ל ואז זה מתחיל להעלות חשד לגמרי...

ניצקוש

New member
טוב...היה לי יום די חרא!!../images/Emo4.gif

זה היה ככה ... חזרתי מבצפר ב-3:30...ואבא שלי שאל אותי עם אני רוצה לצאת איתו לרכב.. וממש שמחתי כי הוא קנה לי אוכף חדש ורציתי כבר לרכב עליו! אז הלכתי לאכף אותם (את הסוסים שלי, סהר וסולטן) הם היו מפוצצים במרץ כי לא רכבתי עליהם שבועיים...ואז בסביבות 5:00 יצאנו..ופתאום מדריכה שלי מתקשרת אלי ואומרת לי שהיא רוצה להקדים לי את השיעור ל-6:45..באסה! פחות זמן לרכב על הסוס היפיוף שלי! אני ואבא שלי יצאנו לשדות...רכבנו איזה שעה באיזור...ואז חיפשנו מקום נוח לפתוח בו...אבל לא היה שום מקום נומאלי ...אז אמרנו שנעשה קנטר איטי על הדרך (דרך אבנים כזאת..) אז התחלנו..והיה ממש כיף..והסוס שלי הגביר קצת את הקצב אז נתתי לו... ואז הוא החליט שבא לו להוציא את המרץ עלי! הוא פתאום התחיל לפתוח בגלופ עצבני אל תוך המושב שלנו!! אני לא ממש הצלחתי לעצור אותו..! ואז כבר עלינו על כביש וזה ממש לא טוב לרגליים שלו!! ומה לא עשיתי בשביל שהוא יעצור!! ניסרתי אותו מכל הכיוונים! ואבא שלי נשאר מאחורה... ופתאום באה מולנו משאית וסהר מביא לי את הברקס של החיים שלו!! ואני כמעט עפתי לעזעזל!! זה היה ממש מלחיץ!! בחיים זה לא קרה לי איתו! אני מאוד אוהבת לפתוח אבל לא כשזה על כביש!!!
טוב ואז חזרנו הבייתה פירקנו אותםורצתי לחווה!! הייתי כבר ממש בעצבים!! ואז אחד מהחווה אומר לי שאני קופצת! אוף וזה הדבר האחרון שרצתי לעשות! למרות שאני מתה על קפיצות אבל רציתי שיעור קל! הייתי על מיכל...היא ממש חמודה אבל עם לא שמים עליה ידיים ורגליים היא מסרבת!! אוקיי עליתי עליה..עשיתי חימום..יותר בשבילה כי סהר חימם אותי מספיק! ואז נכנסתי למכשול הראשון היא סירבה לי! ככה היא סירבה לי המון! בדרך כלל אני מצליחה לקפוץ עליה מעולה!! אבל היום אני לא יודעת מה קרה לי...והגענו רק עד שישים כי המדריכה שלי הרגישה שאני לא במיטבי... וזהו...הורדתי לה את הציוד והברשתי אותה ושטפתי לה את הרגליים וכל זה.. ושמתי לה קובן...היא ממש חמודה!!!:) למרות השיעור הגרוע שהיה לי איתה! אז סגרנו את החווה ועפנו הביתה...בקיצור יום די מגעיל!

היה נחמד אתמול...../images/Emo9.gif

אימון קפיצות...רכבנו אני - על בילבי, עינברוש ואליוט, שני וזינה, רפאלי והסוס החדש שלו..ארתור - איזה ענק הוא! ראבק! , סטולר וסוזי ואיזה אידיוט ע בנצי.. היה מעולה בדרסאג' חוץ מקצת בקאנטר שלא עבדתי איתה מספיק זריז עם השוט. וכמו שעינברי אמרה היו ת'פלסטיקים המפחידים במנאז'...חחחח אז דווקא בגלל זה כשקפצנו ת'קומבינציה נתתי לה להריח ולא הזיז לי בגרוש מה עודד אמר, ועובדה שהיה מעולה והיא לא חשבה לסרב..בובעעע אז כל השיעור היה לי סירוב אח, בגלל שעודד אמר שבילבי לא תפחד מהפלסטיק והיא כן פחדה והוא האשים אותי בסירוס למרות שלא קמתי לפניה, באתי עם הרבה קצב והכול..אבל שיהיה ההוא היה עצני כזה כל בשיעור ובכלל הביא לי את העצבים בגלל עוד כמה דברים! ענברי נפלה, איזה באאאאק השמיין הביא! ואז השמן הלך אחרי צביקה וטורדנו ונדבק לו לתחת וכשטורנדו שם לב הוא נבהל..טחחח חמודים בקיצור היה ממש כייף ושאווה, היה יכול להיות יותר עם עודד לא היה שםםםם ולא הספקתי לקנות כפפות - זה כזה סבל בליייייייייי *יש עוגה!* אלה אני חייבת לדבר איתך, זה ממש דחוף

פפפפפפ

איזה שם מסריח זה ארתור... השם גם לא מתאים לסוס שלו.. ראיתי תמונה שלו בפט נט.. סוס יפה.. זה לא במקרה לחם שהיה בנצר סירני?!?! זה לפחות מה שנראה לי...

ארתור והשולחן העגול../images/Emo6.gif

חחחחחחחחח ארתור זה שם מופלץ בכל כיוון שתסתכלו עליו
מה לא, תקראו לו קוקוס?!
סתאם, עזבו..

ממש אין לי מושג..! אבל השם בעעע

והסוס הרבה יותר גדול ממה שהוא ניראה בתמונה, איתי המיייפגר לא מצליח לעלות עליו, הוא בערך כמו צ'ארלסטון בגודל אני חושבת. אבל הבעייה שאיתי דרדס ולא מצליח לעלות עליו, הוא מאריך אתץ הארכובה עד הסוף אבל עם הידיים הוא לא מגיע לאוכף!!! הוא רצה שאני אעשה לו קונטרה או אקפיץ אותו אבל הייתי צריכה להחזיק את בנצוש למייייפגר שאיחר כי בינתיים רכבו לי עאל בילבי! יכול להיות שזה לחם כי אליעד אמר שאי אפשר להוריד אותו למתג בלי כוח ולאיתי קשה להוריד אותו למתג! גם הוא משמ ענקיייי כמו שאמרתי, גם הוא לא מפחד בגרוש! הוא ממש יפיוף..רק חבל שהוא של רפאלי טחחח *ועדיין למורן אין ולא יהיה סוס* בעעע כל החווה נהיית פרטיים בקצב הזה..אוף סתם!

../images/Emo39.gif באמת שם ממש לא יפה..

אמרתי לאיתי גם.. אבל זה איתי... אי אפשר לצפות ממנו למשהו אחר

טוב...........השיעור שהיה לי היוםםם

היה לי היום שיעור כי לא רציתי לא לרכב שבועיים.....(לא היה לי שיעור יום ראשון כי לא היה מזג אויר הכי טוב.....) בקיצור....הגעתי עם שי שי לחווה ב15:30 בערך....היה אמור להיות לי שיעור ב17:30 אבל בסוף היה לי ב-17:00......אז הגענו....חחח....כמו שאמרתי כבר....וראינו את הסוס החדש....אז הברשנו אותו אחר כך....והוא כזה בונבון....כזה מתוק....ואיזה גוףףףף (שי צילמה אותו אז יהיו תמונות אחר כך....) והבאנו את אזארו ואלדין....יו הם פשוט ענקיים!!! הברשנו אותם.....איכפנו ובלה בלה בלה....ואז סתם דיברנו.....והיה לנו שיעור ב-17:00...הייתי עם אזארו ושי על לונה....עשינו פוללללללללל טרוט ישיבה בלי ארכובות....ועשיתי מלא קאנטר...ויעל התעשקה עם שי הבכיינית שלנו כי היא לא רצתה לעשות איתי קאנטר....כאילו...היא רצתה לבד...והיא לא הסתדרה עם לונה כל כך אז יעל עשתה לה בלונג' ואמרה לי לעשות מלא קאנטר....אז עשיתי....ובלה בלה בלה...חחח....ונקרעתי שם...וואי אני חצי מתה....אבל לא מוותרת.....אז עשיתי ועשיתי ועשיתי....בהתחלה המעברים לא הלכו משהו אבל אחר כך היו לי מעברים מושלמים.....וואי היה מהזה סבבה....אחר כך היה שיעור אחרינו.....אז לא פירקנו...בעצם את לונה כן....והיה מצחיק עם הסייח שלה...חחחחחחח.....אחר כך סתם אכלנו גלידה...חחח....ואז צילמנו את הסוסים ואבא בא.....סתיו חבל שלא באת....לונורא אני יהיה גם ביום ראשון....אם לא ניסע לחרמון.... :////// טוב....זהו.....בנתיים....חחחחחח

Vintage Queen

New member
נכון הוא מושלמי!?!?!?

**מאוהב** חייבם למצוא לו שם דחוף אילן ואני רוצים שואו טיים! חחחח אולדון וזארו באמת מפלצתיים אבל ראית את סז? ביום ראשון אני אבוא ואת תיראי אותי עליו ותיקרעי מצחוקקקק ממש רציתי לבוא היום אבל יש לי מבחנמפלצת מחר אז אני חייבת ללמוד רומיי (הסייח) מושלמי והוא כזה חברותי אני מתה עליו פפ הוא שובב לאללההההההההההההה נראה אותכן ביום ראשון ותעלי תתמונווותתת

שואו טיים לא הכי מתאים.....

כי כמו שאמרתי....הוא צריך שם חזק אבל תמיםםםםם.....חחחח....זה מסובך....שאת אומרת "סז" את מתכוונת לסזר? אם כן....אז ראיתי...איזה יפיוףףףףףףףף וקליאו המכוערתתתת....חחחח...סתם.....הוא ענק....צילמנו אותו...אני אראה לך בהזדמנות....חחחחח ממתי לסייח קוראים רומיי???? יעל אמרה לי שאין לו שם עדיין....וכנראה לא יהיה כי כנראה הוא לא ישאר..... :/ אבל כן...הוא חמוד....את קולטת שאני עומדת ליש שי כזה ועושה כל מיני תנועות כשי שהסוסים יסתכלו למצלמה....והם עושים כזה פרצוף של אה?! חחח....מצחייייייקקקקקקק בקיצור....ששי תבוא אני אגיד לה להעלות את התמונות....

Vintage Queen

New member
בטח שיש לו!

חח פשוט יעל מכחישה כי היא לא אוהבת קוראים לו רומיאוו ותציבו לה עובדה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני ויעל לא מסתדרות ממש בעיניין השמות... והוא לא צריך שם עדין כל כך! ראית היום אם רכבו עליו במקרה!? פפ הוא סתם נראה תמים!

אבא שלי בא קצת לפני שיעל רכבה עליו

אבל שי צילמה אותה....ואני לא תופסת את שי......... ://////// אני אנסה לתפוס אותה....ושהיא תעלה את התמונות.....!! ורומיאו ממש מתאים לוווו יאאא הוא כזה חמוד...חחחח

Vintage Queen

New member
:/

הוא מושלם ואין לי מושג למה יעל לא אוהבת תשם רומאו (או רומיי כחיבה!) והשם לבנתיים של הסוס החדש הוא אדמירל אבל זה בטוח ישתנה עוד 98724682 פעמים... ככה זה אצלינו! :)

פיכסה אדמירל....!!!!

אני דורשת שם אחר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בעעעעעעעעעעעעעעעע פליי בוי בנתיים הכי מתאים לו.... ויש לו צעד מהמםםםםםםםםםםםם וואי הוא כזה מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

Vintage Queen

New member
לאלאללאלאא

זה מושלם וגם אילן ואני רוצים פלי בוי יעל לא מסכימה זה הכי חמוד או "שואו טיים!" אדמיראל זה מהסרט סיביסקיט...

למה? יעל דווקא אמרה לי שהיא אוהבת

פליי בוי......שואו טיים חמוד אבל אני לא אוהבת בשבילו... :/..... אדמירל פשוט לא מתאים לו!!!! שם יפה אבל לא מתאים!!!

למעלה