מעב"ר

§ol the kingo

New member
היה לי היום שיעור ו...

הלך לא רע... הייתי על פגס.. :( הוא חמוד אבל רציתי על סולצ'יק כי כבר 3 שיעורים לא רכבתי עליו.. אז לא מספיק זה... מתן אם מישהו מכיר היה על ארגו ופשוט נתקע בי ומעך את הרגל שלי עליו.. גררר!!! קבוצה מעצבנת.. אני רק צריך לשפר את הישיבה שלי... אני פשוט לא תמיד מצמיד ברכיים ועם כתפיים פתוחות אבל אני עובד על זה ויש שיפור ניכר! חח

animals lover

New member
השיעורים שלי השבוע!../images/Emo107.gif

*יום שני* רכבתי על אלפרד הממוש והיה לי שיעור טוב! עשיתי מעבר קוולטים בטרוט ובקאנטר. אלפרד ממש נעשה חמוד וממושמע יותר בזמן האחרון! *יום רביעי* רכבתי עם המדריכה הקודמת שלי ולשם שינוי רכבתי על מישהו אחר חוץ מאלפרד-טוויל! (שבאמת טוויל-גבוה בערבית) והיא אמרה שממש השתפרה לי הישיבה! היה כיף-יש לטוויל קטעים כאלה שהוא עושה כאילו הוא מתרומם על 2 אחוריות אבל הוא לא באמת מתרומם וזה נורא מפחיד...אבל הוא סוס ממש חמוד וממושמע!!! ויש לי קצת בעייה עם ללמוד קפיצות-כי המדריך קפיצות למתחילים מגיע רק בראשון וחמישי ודווקא אלה הימים שאני לא יכולה להגיע לחווה....
מה לעשות?....

talkk

New member
וואי, מה קרה... עצוב.... ../images/Emo7.gif

כמובן שלא לאלף, אבל לא תאמינו מה קרה. שחררו אצלנו איזה 8 סוסים במנז' הגדול, וישי,אייל ועוד אחת הריצו אותם ככה בעדר, וג'קסון וצ'אקרה החליטו לא לרוץ ועמדו. אז צ'אקרה נורמלי, וחמוד וחולה עליו, וג'קסון - הוא יותר אידיוט אפילו מרעם... הוא כמו ילד בן 3. אז מילקי (סוס שהוא כמו אלבינו, כולו לבן, זנב לבן, רעמה לבנה, הכל לבן, חתיךךךך
) רץ עם העדר, וג'קסון עומד, ומילקי היה בגאלופ וציפה מג'קסון לזוז, והמפגר הזה לא זז תוצאה= הם בבוםםםם נתקעו אחד בשני בשיא העוצמה, וג'קסון עף על הרצפה והתגלגל, אבל יש מזל לאידיוט, לא קרה לו נזק רציני, אבל מילקי - רגל שמאלית קדמית התרסקה לו על הרצפה, והוא לא יכול ללכת, וראו כמה שכואב לו... מסכןןן
ועל יומי הקט: הגעתי לחווה ישר אחרי בי"ס, וכשהגעתי, הדיוק הכניסו את אלף לתא אחרי התרוצצות של שעה וחצי, בשלוליות ובבוץ. אני באה, ולא זיהיתי אותו!!! הוא היה חום כולו, ולא ראו בכלל אפור, הכל היה בוץ. אתם לא מתארים לעצמכם איזה הברשה הייתה לי - 40 דקות (!!!) ואז איכפתי, והיה לי איכוף מוזר, הרגשתי שאני עושה משהו לא נכון, אבל עשיתי הכל נכון (קראתי למישהו שיבדוק). ועליתי, וכל הסוסים היו במנז' הגדול, אז נכנסתי לקטן. ואז גם גייל (הבעלים של רוקי) באה ונכנסה, ועשתה לו לונג' קצר, ועלתה, ורכבנו יחד במנז' הקטן (שכנראה לא כל כך קטן אם רכבנו בו שתינו) ועשיתי איתו קאנטר והיה ממש ממש טוב, ורכבתי די קצר - 40 דקות. אבל לונורא. ואז ירדתי, והברשתי, והבאתי לו 2 גזרים שהיו ממש קטנים בשבילו (חזיר שמן שלי
) וזהו
הלכתי הבייתה.... ומחר אני אבוא שוב... ואולי גם גל יבוא קצת להדריך אותי במקום היום שהוא לא בא. אתמול הוא בא לכמה דקות שלא היה גשם, ורכב על הבייבי שלי!!! אז הרגישו שיפור עוד מאתמול... ואני ממש מקווה מחר שגל יבוא, כי אני מתה לזהההה כי הולך לי איתו ממש טוב, כי רק איתו אני קופצת... ואממממ, זהוווו אני חושבת... אה, ואני כבר אלופה באיכוף!!! לוקח לי שתי דקות לשים ראשייה, ו-7 דקות אוכף (אני תמיד שמה אותו אחורה מדי, וצריכה להזיז קדימה, והוא כ-ב-ד!!! עכשיו באמת זהו! טל

Y GIRL

New member
השיעור המעצבן שלי!!!! (מגילה!!)

אז ככה.....באתי לחווה באו איתי שתי חברות שרצו לראות אותי רוכבת. ודווקא היום - כשכל הקבוצה שלי רכבה כמו לא יודעת מה...חראות....ולא רק הרכיבה הם התנהגו כמו ילדים מוגבלים (בלי להעליב) אבל הם צעקו והתחרפנו וכל מיני בגלל שחלקם רכבו על סוסים חמים כי לא רכבו אתמול בגלל הגשם. אז הלכתי לרשימה - למרות שידעתי שאני על בנצי כי אני רוכבת עליו קבוע עכשיו *מאושרת* אז גלעד כבר איכף אותו....אני פרינססה - תשאלו את גל! ואז הלכתי למנאז' שהיה ג'יפה אבל לפחות החזירו את החלוקה לצורה שאני אוהבת!!! אבל היו מלא שלוליות והיה ג'יפני מאוד אבל חפיף משום מה ידעתי שאני צריכה לבוא עם מגפי גומי ולא עור!! וכך עשיתי...חחח אז צביקה סידר את בנצוש - אני לא יכולה לבד כי הוא עושה עליי מלא פוזות והולך אחורה וגם לצביקה הוא עשה פוזות! אז עליתי ולפני שצביקה סידר ארכובות - שוב - אני לא יכולה לבד עם בנצוש - אז בנצי הסתובב במקום וכמעט בעט בז'ק כזה אבל הוא המשיך ללכת..טיפשוני.... אז צביקה סידר ארכובות והתחלתי ללכת וחכתי לקבוצה המוגבלת שלי - אם אני לא על בנצי אני תמיד מתארגנת מהר ולבד מן הסתם... אז בנצי לא היה ממש חם כי רכבו עליו היום אז הוא ממש לא משך כמו שבוע שעבר אבל הוא הלך מוזר עם האחוריות....בלעכס. אז התחלנו טרוט ואחרי סיבוב וחצי שרון אחות של צביקה נפלה מקובטלו - היא נופלת הרבה היא כבר רגילה. ואז קרן התחילה לבעוט באויר הרוכבת שהייתה עליה התחילה לצרוח "אמא'לה!!! מפגרת!!! אמאאאאאא!" וכו' והבהילה עוד סוסים אבל בנצוש לא ממש ניבהל - הייתי ראשונה כמו תמיד וככה זה היה בכול העשר דקות הראשונות כל פעם סוס אחר ניבהל ורוכב אחר עושה טעויות !!! ורק אני המשכתי לצעוק תנועות במיגרש ולצעוק ת'תנועות ולא עשיתי מהומה מזה שהוא ניבהל או נתן קפיצה קטנה למרכז....טיפשוני. אז בגלל שהם היו כאלה זוועתיים עשינו חצי שעה מעגלים!!!! וצביקה היה עצבני מאוד!! אז בזמן שהמפגרים ניסו לא ליפול ולעשות מעגל כמו שצריך אני סבלתי מאוד - שלא תבינו אותי לא נכון - הם היו ממש זוועתיים היום ואני לא אומרת שאני רוכבת מעולה או משהו אפילו לא מתקרבת לזה!!! אז בינתיים אני עבדתי על המתג.. הארכות צעד כיפופים קצת שינויי כיוון בתוך המעגל כשצביקה ביקש וזיהו. אחרי זה עשינו כולנו קאנטר במעגל והיה גרוע!!! לי אישית היה מעולה אבל הם עברו לטרוט ובלמו וכל שנייה הייתי צריכה לחתוך והם לא הגדילו כמעט ת'מעגל אז אני לקחתי יוזמה והגדלתי וכמעט דרסו אותי ואז תום שרכבה על בילבי עקפה אותי והיא הייתה דיי קרובה אליי והעיפה עליי מלא בוץ בגלל זה והייתי ג'יפה!! וממש נהנתי מהצעד של בנצי הוא היה מעולה ונישאר על המתג והגיב מעולה!! אחרי זה כבר לא נישאר זמן לקפיצות אז בשביל הסימליות קפצנו איקס מיסכן מאוד כי לא נישאר זמן - היינו אמורים לקפץ ת'איקס הזה לחימום גאאאאד!!! אז בהתחלה היה לי סירוב וצביקה אמר שזה היה בגלל בנצי כי הוא לא הסתדר עם הצעדים בקורום מנחות ונכנס ללחץ....טיפשוני. אחרי זה נכנסתי שוב והיה מעולה!! והוא קופץ כל כך גבוהה ובעוצמה!! והרגשתי שאני נותנת יד.... אחרי זה נכנסתי שוב והוא לא הבין מה צריך לעשות חחחח אז הוא לא הכניס עוד צעד ולא ממש יכולתי לעזור לו אז הוא הפיל (זה כבר היה אפרייט של 50) אז צביקה הוריד ת'מכשול לגובה אפס ונכנסתי בהליכה שיבין מה לעשות...וטרוט ממש לפני ה"מכשול"...חח חחחח אז היינו אמורים להמישך קצת לקפוץ אבל ילדה שרכבה על סוזי לא הצליחה בכלל לקפוץ והיו לה סירובים משום מה (ילדים בני חמש רוכבים על סוזי!) ובכלל היא לא עבדה עם צד חיצוני אז צביקה היה חייב לעלות על סוזי ונכס איתה אחרי שלוש דקות של "ריב" והיא עשתה את זה כל כך יפה!!!! אז כבר לא נכנסתי שוב.... וכל הזמן התלוננתי לגלעד שרכב לידינו על שלוק...חחח מיסכן! אז קיררתי את בנצוש הרבה!! ובינתיים דיברתי עם צביקה על מה שהיה והוא אמר שלי היה מעולה אבל אין מה לעשות...אז אמרתי לו שאני רוצה לעבור קבוצה והוא אמר לי לא להתרגש מזה אז אני אמרתי לו שזו לא פעם ראשונה!!! זו כבר פעם חמישית בערך...בעעע כל פעם אמרתי לאמא והיא אמרה שככה זה אבל היא ראתה את השיעור היום והבינה אותי.... אז צביקה אמר שאין לו קבוצות בימים ושעות שאינ יכולה וברמה שלי...אז הפתרון האולטימטיבי לעבור לעודד ואין לי בעייה עם זה בגרוש...בכלל עודד היה המדריך הראשון שלי! ועם עודד יותר קפיצות!!! ודיברתי עם אנשים באורווה ואמרו לי לעבור דחוף ושהם מעקבים אותי וכו'... ותאמינו או לא החזרתי את בנצי לבד - לתאים אין לי בעייה אבל החזרתי אותו החוצה ל"מרעה" שיש לו איפה שיש איזו סייחה היפראקטיבית של וונדי!! אבל חמודה לאללה....אבל באמת היא לא נורמאלית! בכלל בשיעור היינו מלא אנשים וזה היה מבאס!!! ואז נישארתי טיפה והלכתי....... סורי על המגילה!!!!

חחחחח תהיי בריאה כמה את כותבת...

חחח כבר אמרתי לך באיי סי... =) בקיצקוצצצצ אני יגיב לך בכל מקרה! גם לדעתי הם מעכבים אותך... כאילו ראיתי שיעור אחד שלך.. והם ממש כמו מתחילים... אני מתעצבנת רק מלהסתכל עליהם אז לרכב איתם..
עם עודד כיף..! כאילו בכל מקרה זה כיף... אבל תלוי מתי תוכלי כי אמרת שזה בעיה הזמנים.. לא?.. אה והקטע של סוזי... היא די קשה כזאת.. כאילו הולכות הרגליים ממנה..! אז פסדר... וכבר אמרתי לך שזה מעצבן אותי שנותנים לאנשים כאלה לרכב על קרן
זהו אין מה להגיד יותר =) בהצלחה בובע..

Y GIRL

New member
הגזמתי הפעם - אבל!!!...

רק כי רציתי להראות לכם באמת מה היה.....ואיך סבלתי והתחרפנתי! ועוד זה היה דווקא היום שאני מתנהגת מוזר...חח אלה יודעת למה אני מתכוונת! אז הם עיצבנו אותי ואני בדר"F בנאדם סובלני וסבלני מאוד!! עובדה שהייתה לי הסבלנות הזאת לכתוב ת'אוטוביוגרפיה של השיעור שלי! יש לי באמת בעייה בזמנים אבל הפעם כי אמא ראתה כמה מוגבלים הם וכמה אני סובלת אז היא פתאום מפנה זמן! אז ימי חמישי היא יכולה וגם לעודד יש קבוצות בשעות מאוחרות יותר אז זה כייף.... אנשים שתבינו - הילדים שרכבו איתי רוכבים שנתיים + וזה ממש לא ניראה ככה! יאמר לזכותי שאני רוכבת שם הכי קצת זמן..... וזו נפילה שנייה ברצף מקוסטלו בשיעור שלי!!!!

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo187.gifזה כמוני.. אני כולה שנה 3

שלי עכשיו הנה אלה רוכבת שנה 4 תמר גם... וענבל ואני התחלנו ביחד אז לא חוכמה... אה! וגם שני רוכבת שנה 5!! אנשים!! נמחקו לי כל האנשים מהמסנג'ר!
כאילו.. אמא שלי מחקה!! אז תאשרו אותי בקשה... [email protected]

GR££N woMAN©

New member
חחחח... אופס שכחתי שאת לא בקבוצה

איתי יותר
חייבת לעוף.. נוסעת לדודים שלי!! ביי

harazy

New member
הקטע של סוזי???

סוזי לא קשה ילדים בני חמש רוכבים עליה והרגליים ממש לא הולכות עובדה שאני מצליח לעבוד איתה טוב מאד...

אמממ לפי איך שהיא הייתה בשיעור שלנו

היא בטטה וצריך הרבה רגליים... או שזאת פשוט הרוכבת

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo187.gifסוזי פשוט צריכה המון אימון

בקפיצוווות.. היא פשוט בכלל לא יודעת לקפוץ... ככה אני חושבת..

harazy

New member
סוזי יכולה לקפוץ טוב מאד...

היא רק צריכה רוכב שיודע לרכב

זה כבר משהו אחר... נראה לי אבל

שהיא באמת בטטה.. לויודעת עדיין לא רכבתי עליה

S H I L G I

New member
הממממממממממממממממממ.........

לא היהי כל כך משהו הגעתי בדקה האחרונה (פפפ אני ת-מ-י-ד מאחרת!!!!) הייתי אמורה לאכף את סטלה אבל אז כשכבר הבאתי תראשייה חגורת בטן ומושכות צד שלה אז דניאלה אמרה לי למדוד מגפיים..גרר (כי קניתי חדשות כי שלי קטנות עלי) מדדתי, הן היו טובת, אבל גאד מגפיים זה כל כך לא נוח!!!
מממ אני אקצר כי אני לא רוצה לפספס תהמשך של ארץ נהדרת..
מממ....(גאד התמכרתי).. לא היה לי כל כך טוב לא הייתי ממאופסת וכמו טיפשע לא הבנתי מה היא רצתה ממני כל הזמן
ויש לי קטע כזה שלמשל בשיעור הראשון שלי היא כל הזמן אמרה לי רגל אחורה וגב קדימה יותר ועכשיו זה ההפך!! גאד!
ממ ובקיצור הקטע הכי נחמד היה כשהייתי צריכה לעשות קאנטר במעגל והייתי צריכה להאט נורא את סטלה לפני המעב, אז רוב הזמן עשיתי עליה מעברי טרוט-הליכה-טרוט-הליכה-טרוט-הליכה-טרוט..עד שהיא היתה די נורמלית חח והיה כיף שוב לעבוד עם האצבעות^_^ והקאנטר שלה כל כך נוח!!!!
מממ קיררתי את סטלה (חח באתי להגיד לוקה מתוך הרגל) ופירקתי אותה אח"כ גאד הפעמונים שלה היו מלאים בבוץ והם מגומי ושאלתי את נועם אם לשטוף אותם כי הברשה רק מלכלכת אותם עוד יותר..והוא אמר לי לתלות אותם ככה
ואני כנראה באהנ מחר לראות תתחרות בנעורים.. מישהו בא? חח ואיזה קטנה נולי!! היו איזה 2 בנות שהכינו לה צמות..חח חמודות
ואני מרגישה ממש חרא כי הילדה הזו שהולכת להתחרות היא כבר ב-א' ןורק אני תקעה כי יש לי חסך בישיבה טובה ועכשיו אני רק עובדת על הישיבה ואני כל כך רוצה לקפוץ
שילגי

Vintage Queen

New member
היום....

הגעתי לחווה וכבר 4 ימים לא הוצאתי תשמנים לרכיבה!!! אז איך שהגעתי הוצאתי את שניהם ואיכפתי... פחדתי שאני לא אספיק לרכב על שניהם כי יום שישי והכל אז מיהרתי לאללה... כשהוצאתי את מיסי מהתא חטפתי התקף לב!! היא ממש לא הייתה לבנהההה כמעט בכיתי אם מישהו אחר היה ביקומי נראה לי הוא היה מוותר על הרכיבה היא הייתה גוש בוץ אחד קשה כזה ומגעיל בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אבל בסוף הצלחתי לנקות אותה (בערך) עליתי על מיסוש ורכבתי עליה בפינה שלא הייתה בוצית.... חחח שתינו מזה פרינססות היא ניסתה לדלג מעל השלוליות כל הזמן ממש רואים עליה שהיא נגעלת לדרוך במים חחח היא שונאת את זה! עבדתי איתה.... לא היה משהו... היא קפצה כל פעם שנגעו לה מים ברגליים (שזה כל שתי שניות בערך!) אז לא ציפיתי שתעבוד כמו שצריך קיררתי אותה ואחרי ששטפתי לה רגליים יישר עליתי על סז והוא כאזה אדיש לעומתה והוא דורך במים בכיף חחח ומשפריץ עלי! נושקי שלי! נתתי לו לרוץ קצת והיה ממש כיף שומדבר לא מפריע לתינוק הזה אז הוא עבד חמוד לאללה! ונהניתי ובידיוק ברגע שנכנסתי איתו חזרה לאורווה התחיל מבול! מזלללללללללללל :)) הברשתי טוב טוב את שניהם טיפלתי בציוד שימנתי תפרסות והחזרתי אותם לתאים עזרתי ליעל להאכיל קצת ועפתי הבייתה!! :))

למעלה