וואי, מה קרה... עצוב.... ../images/Emo7.gif
כמובן שלא לאלף, אבל לא תאמינו מה קרה. שחררו אצלנו איזה 8 סוסים במנז' הגדול, וישי,אייל ועוד אחת הריצו אותם ככה בעדר, וג'קסון וצ'אקרה החליטו לא לרוץ ועמדו. אז צ'אקרה נורמלי, וחמוד וחולה עליו, וג'קסון - הוא יותר אידיוט אפילו מרעם... הוא כמו ילד בן 3. אז מילקי (סוס שהוא כמו אלבינו, כולו לבן, זנב לבן, רעמה לבנה, הכל לבן, חתיךךךך
) רץ עם העדר, וג'קסון עומד, ומילקי היה בגאלופ וציפה מג'קסון לזוז, והמפגר הזה לא זז תוצאה= הם בבוםםםם נתקעו אחד בשני בשיא העוצמה, וג'קסון עף על הרצפה והתגלגל, אבל יש מזל לאידיוט, לא קרה לו נזק רציני, אבל מילקי - רגל שמאלית קדמית התרסקה לו על הרצפה, והוא לא יכול ללכת, וראו כמה שכואב לו... מסכןןן
ועל יומי הקט: הגעתי לחווה ישר אחרי בי"ס, וכשהגעתי, הדיוק הכניסו את אלף לתא אחרי התרוצצות של שעה וחצי, בשלוליות ובבוץ. אני באה, ולא זיהיתי אותו!!! הוא היה חום כולו, ולא ראו בכלל אפור, הכל היה בוץ. אתם לא מתארים לעצמכם איזה הברשה הייתה לי - 40 דקות (!!!) ואז איכפתי, והיה לי איכוף מוזר, הרגשתי שאני עושה משהו לא נכון, אבל עשיתי הכל נכון (קראתי למישהו שיבדוק). ועליתי, וכל הסוסים היו במנז' הגדול, אז נכנסתי לקטן. ואז גם גייל (הבעלים של רוקי) באה ונכנסה, ועשתה לו לונג' קצר, ועלתה, ורכבנו יחד במנז' הקטן (שכנראה לא כל כך קטן אם רכבנו בו שתינו) ועשיתי איתו קאנטר והיה ממש ממש טוב, ורכבתי די קצר - 40 דקות. אבל לונורא. ואז ירדתי, והברשתי, והבאתי לו 2 גזרים שהיו ממש קטנים בשבילו (חזיר שמן שלי
) וזהו
הלכתי הבייתה.... ומחר אני אבוא שוב... ואולי גם גל יבוא קצת להדריך אותי במקום היום שהוא לא בא. אתמול הוא בא לכמה דקות שלא היה גשם, ורכב על הבייבי שלי!!! אז הרגישו שיפור עוד מאתמול... ואני ממש מקווה מחר שגל יבוא, כי אני מתה לזהההה כי הולך לי איתו ממש טוב, כי רק איתו אני קופצת... ואממממ, זהוווו אני חושבת... אה, ואני כבר אלופה באיכוף!!! לוקח לי שתי דקות לשים ראשייה, ו-7 דקות אוכף (אני תמיד שמה אותו אחורה מדי, וצריכה להזיז קדימה, והוא כ-ב-ד!!! עכשיו באמת זהו! טל