מעב"ר

TauraMan

New member
חחחח כזה זה בחורף מותק!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

היום היתי צריכה להבריש 6 סוסים כאלה ולהכין אותם לרכיבה.. תגידי תודה
חחחחחחח מיסי גם מפחדת ממים? אז אני לא לבד בקטע של סוסים מפגרים.. דיזל קופץ מעל מים.. דפוק....

טרגדיייייהה + הרכיבה....

פפפפפ טובבבב אני ממש עצבנית על זה ומי שיקרא גם יבין אותי בצדק.. קיצר למי שלא יודע אז קנינו קרון.. כאילו ההורים שלי.. קרון חדש חדש של באקמן שנת 2004..הוא אצלנו כבר חודש וחצי בערך.. הקיצר היום אנחנו מגיעים לחווה ויהודה בא ואומר לנו שחסרים חלקים לקרון... ואבא שלי בטוח שהוא עובד עליו.. אז הלכנו לקרון ואנחנו קולטים שבאמת חסרים חלקים!!!! גנבו את כל החלקים האפשריים! בני זווונוווות!!! לקחו את החלונות את הגלגל רזרבה... את החלק הקידמי של הקרון.. שמחברים לוו גרירה בג'יפ.. שזה הקטע עם הגלגל והאמברקס..... וגנבו גם את הברזלים האלו של הקרון... את אלו שחוסמים את הסוס מקדימה וגם מאחורה אחרי שמעלים את הסוסים... פפפפפפפ את כל הארבעה!! זה כזהההה מרגיייזז וכל הקנייה של החלקים יעלה עכשיו כמה אלפי שקלים... איזה עיצבבוון!!!! עכשיו הרכיבה שלי:... טוב אז אתמול לא רכבתי כי לא הפסיק לרדת גשם אז עשיתי לו חצי שעה הליכה ומן הסתם היה לו גם די מרץ היום כי עומר לא ממש עובד איתו קשה.. אז הצטבר לו גם מרץ משלישי,רביעי וחמישי שהוא לא עבד.. אז בחימום היה חרא כי הוא היה כזה מעצבן והוא לא רצה לעבוד כי הוא היה כזה טעון מרץ וקשה לעבוד עם הסוסים שהם מלאי מרץ... קיצר לא היה משהו... יותר עבדתי על שיחרור כאילו לא עבדתי על המתג וקאנטרים עשיתי על הברכיים כדי לתת לסוס לרוץ קצת ולהנות כי הוא ממש אוהב לרוץ.. ואז התחלנו לקפוץ... רכבתי עם מגפי גומי שזה הדבר הכיייי לא נוח!! זה מפריע לדרבן ובכלל לשבת נכון על הסוס.. בכל מקרה התחלתי באיקס קטן שבאתי בטרוט והיה פסדדדר... ואז באתי באלכסון בקאנטר לאפרייט שהיה במגרש ואחר כך באתי באלכון בקאנטר לאוקסר שהיה במגרש היה ממש טוב... ואז היה לי לבוא לקומבינציה של האפרייט ושל האוקסר.. שיש צעד קאנטר ביניהם.. היה די טוב.. באתי משני הצדדים כאילו פעם מהאפרייט לאוקסר ופעם מהאוקסר לאפרייט... והיה לי גם לקפוץ פלסטיק ששכב במגרש ומעליו קורה..... אפולו מה זה חושש מהדבר הזה... פפפ הוא קפץ את כל הקפיצות מעל זה מה זה עגול וזהיר... והוא מתח את הצוואר למטה מעל כל הקפיצות האלו... פפפ היו לי קפיצות ממש ממש טובות איתו!!! הוא היה ממש מותק היום.. במיוחד שעשינו קאנטרים מעל השלוליוןןןןת ושאחרי הקומבינציה אז נחתנו בבוץ וליד השלוליות... חחחח זה ממש לא מזיז לו... ובסוף היה לי לבוא בקאנטר שמאל לפלסטיק עם 2 קורות מעל שזה היה בגובה מטר ואז לעשות אוזן שמאלה ולבוא בקאנטר ימין לקומבינציה שהיא הייתה של 1.10 גם האפרייט וגם האוקסר.. והיה מעווווללללההה הוא קפץץ פשוט פצצה וזה הכל בגלל שהיה קצב כמו שצריך והוא פשוט ריחחחף!! הוא ממש הביא זינוקים בסוווף!!.. פפפ משהו כמו 20 ס"מ מעל כל מכשול.. חמודייי.. פפפפ אבבבל.. שירדתי ממנו אל תשאלו מה קרה.. הלכתי מסביב כזה ואז אנל'א יודעת איך להסביר אבל כזה ליד השער במגרשים למטה יותר אז הוא פתאום נבהל ממשהו ואני החזקתי אותו והוא כזה עשה צעד קדימה מרוב בהלה והוא דפק+דרך את הרגל שלו על רגל ימין שלי ונתן לי מה זה מכה בעצם כל כך כאב לי.. צלעתי למשך חצי שעה ככה.. שיאללה זה ממש ממש כאבב.... ואז כזה הוא עדיין היה מפוחד כאילו אחרי שהוא נבהל והוא כזה רעד כזה במקום ונחר.. והרגעתי אותו ואז המשכנו... פפפ וגם אחר כך שטיפלתי בו והברשתי אותו הוא נבהל ממשהו והתחיל למשוך אחורה את החבל ושוב הרגעתי אותו.. הוא לא נורמאלי... הוא היה ממש חמווווודדד אני חולה עליו!!!...

talkk

New member
באסההה

קראתי הכלללל וגם לנו הייתה טרגדיה בחווה
(כתוב על זה למעלה) וקרון??? שלם??? אוףףף גם אני רוצה שיהיה לי לסוסקי שלי... אני לא מבינה. אבא שלי מטורף על מכוניות, ואנחנו קונים כל כמה חודשים שתי מכוניות חדשות (!!!) ונשבעת לכם שאם אני אבוא לבקש את זה לא ירשו ליייי.... בעעעעע.... את לא יכולה להיות בינתיים עם קרון אחר??? זה בטח יותר כיף עם קרון חדש שהוא משלך ואתה יכול להוביל לבד... ופאק, איזה מבאס לקנות את כל החלקים מחדששש ואם החלקים עולים כמה אלפי שקלים, כמה עולה קרון???? *מפחדת לחשוב על המחיר* חחחח נראה לי הדברים שקניתם לסוס (כל הציוד) עלו יותר מהסוס עצמו... אני לא מדברת על בדיקות וטרינריות והכל... אגב, אני חייבת לשמן את הציוד שלי ודחוף, ואין לי מושג איך עושים את זה..חחחחח אני צריכה שמישהו יסביר לי... ושבוע הבא, בא לבייבי שלי מפרזל, ויעשו לו פירזול (חחחחח כאילו לא הבנתם שמה שיעשו לו זה פירזול) טוב, אני כבר כתבתי מגילה פיצית (שבטח לא קראת עד הסוף) אז זהו, טל

S H I L G I

New member
איזה בני זונות!!!!!!

אין לכם איזה מחסן לשים את הטריילר בפנים?

Y GIRL

New member
אויש איזה פאקינג אנשים - כואב להם..

שיש למישהו קרון ובכלל משהו חדש?! איזה עיצבון......*מבינה אותך* שונאת כאלו אנשים....חראות! אבל אין לכם איזה מחסן או משהו?.... בעעעעעע

טוב..

היה לי שיעור על טנצר (המניאק) שהוא בכלל לא מניאק, רק הטרוט שלו!!! יש לו טרוט נוראי... אוקיי התחלנו הליכה, טרוט הרבה, ואז קאנטר. היו במנאז' שלוליות קטנות, בגלל הגשם שהיה. אממ טנצר התעקש ללכת לשער כל הזמן ואדיר (המחליף והעוזר של המדריכה שלי) אמר לי לקצר מושכה הכי הרבה שאיפשר אם הוא לא מוכן ללכת במסלול, וככה אין לו בררה...! טוב אז עשיתי סיבוב קאנטר, וכשהתקרבנו לשער, טנצר פנה אליו, ואני נתתי לו משיכה חזקה לצד שמעל כדי שלא יפנה לשער, והיתה ליד השער שלולית,וטנצר מעד, כמעט החליק!!!!!!!!!! ואז שהוא התייצב כמעט נפלתי על הצד... אמאלה!!!!

charliebr

New member
משעמם

טוב זה לא ממש שיעור אבל זה מה שקרה לי אתמול בחווה.... באתי לחווה וכמובן קפאתי מקור.... אני באה אומרת שלום לצ'ארלי ורוזי והלכתי לפתוח את הארון אני נכנסת לחדר אוכפים ואני מריחה משו מסריח... טוב בדקתי שזה לא בא מהארון שלי (זה לא בא מהארון שלי) והלכתי לאכף את צ'ארלי... הברשתי אותו ושמתי מגנים ואז דניאל הגיעה והיא הביאה עוגה (ליומולדת שהיתה לה ביום רביעי) עם תמונה שלה.... קיצר שעתיים אני מחכה שתחתוך כבר את העוגה כדי שאני יוכל לקחת חתיכה וללכת לרכב... קיצר אחרי 20 דקות נמאס לי וחזרתי לאכף.... אני נכנסת לחדר אוכפים ועדי ואלונה אומרות לי תראי מה יש בפח ואני הולכת לפח מסתכלת ולא רואה כלום רק חבל חציר כמה נירות, כפפות ופחיות.... קיצר אני שואלת מה יש בפח?! הסתכלתי עוד פעם ומה אני רואה?? עכברוש ענקי מת!!!!! איככ זה היה הדבר הכי דוחה בעולם! ואז זה התחבר לי זה היה הריח המסריח! איככככ גועל! קיצר אני ועדי הרחקנו את הפח, וחזרתי לאכף... אחרי 3 דקות אלכס באה ואמרה לי בואי נוציא את הפח החוצה כדי שיפסיק להיות כאן מסריח! אז אני והיא הוצאנו ככה בזהירות בזהירות את הפח ואז שמתי לו את הראשיה... אוקי עליתי נכנסתי למנז' בצד ותמי נתנה שם שיעור ואז ראיתי שבמנז' למטה יש שמש! אז יצאתי ועברתי למנז' למטה! בדרך קלטתי את דניאל הולכת עם סכין ואז אמרתי לה שתשמור לי את הראש או את התחת היא אמרה לי פסדר ואני המשכתי לרכב... כל המנז' הגדול היה מוצף! איככ טוב אז רכבתי ולא נראה לי שהיה לו ממש כוח לזוז אז עבדנו ככה חצי שעה ועזבתי אותו... אחרי זה ירדתי והלכתי לשטוף אותו ודניאל אמרה לי שהיא שמרה לי את התחת אז נורא שמחתי והלכתי לאכול עוגה... אבל כבר אכלו את התחת אז הסתפקתי ברגל שלה ובבטן של בראבו....
.... קיצר היה נחמד ביותר.....

GR££N woMAN©

New member
יום שלישי...

יאייייייי... היה פסדר.. הייתי על קרן אחרי 3 שבועות שלא הייתי עליה
ו... קפצנו והיה סבבה... אני מספרת בקצרה..
ועמדתי בטעות בקו של מיכשול עכשיו... תמר הייתה על בנצי ו... בטעות עמדתי כשהיא יצאה מהמכשול... אז בנצי נתקע לקרן בתחת והיה רעש!! זה היה מפחד כי חשבתי שקרה משו לקרן
עשינו הרוב דרסאג' בשיעור והקפיצות היו פגז!! עודד אמר שהוא מצא סוס!! קוראים לו לחם... חחחחח... וכנראה הוא מחזיר את בילבי ודארמה (סוסה זונע!) ומביא אותו!! אז שווה

פפפפפפ ../images/Emo12.gif לחם?!?! מנצר סירני?!?!

פפ אם כן הוא סוס חמודייי חחח הוא ענננננק... הוא האנובר אם אני לא טועה.. בכל אופן אם זה הוא יש פה כמה בנות מנצר שמכירות אותו... הוא נראה ממש חמודי הסוס הזה.. והוא קופץ טוובבב ממה שראיתי... והסוס הזה זה בשבילך? או לבצפר?

aloniguy

New member
לחם סוס אפור ענק??

מישהו יכול לשים תמונה שלו? כי נראה לי שהוא היה אצלנו פעם....

indigorules

New member
הוא אצלינו עכשיו!! הוא כל הזמן

עם לשון בחוץ הגמלל הזה! איכ הוא סוס מגעיל...

אני מכיר את לחם..

רכבתי עליו חצי שנה אצל איתי בליס במגשימים הו אסוס חמוד לא יותר מידי הו אאנובר ענק שצריך רוכב עם כוח מינימלי אחרת לא תצליחו לעבוד איתו על המטג כי הוא צריך מישו עם כוח ביד.. קפצתי איתו מטר או מטר עשרה.. הוא חמוד... לא ממש יפה הו אבצבע אפולר בהיר כזה.. אקיצור אם אין לך כוח.. שכחי מימנו... והוא לא שיא הזהיר...

AnDaLuSiAn

New member
שיעור שלי

טוב אז רכבתי על ארמני היה ממש טוב עשינו הרבה טרוט ישיבה והיא צריך לעבור מעל כמה קוולטים אז עשינו את זה ואז עומר הרים לנו מכשול של 30 ס"מ ואז הגביה את זה ל 45 ס"מ בערך וזהו

Krembos Girl

New member
../images/Emo3.gif.......

היה לי היום שיעור טוב! היום רכבתי על אזארו....(בדרך כלל אני רוכבת רק על קרמבו......) עבדו היום על קפיצות. בהתחלה קפצנו שלושה מכשולים אחד אחרי השני עם עניים עצומות וידיים בצדדים זה היה ממש כיף! :) אחר כך יעל העלתה את הגובה של המכשולים לוזוכרת איזה גובה זה היה... ואז קפצנו רגיל (עם עניים פתחות והכול רגיל..) והיה מעולה! יעל אמרה לי שהישיבה שלי ובכלל התיאום עם הסוס היה ממש מעולה....:))))) בקיצור היה לי שיעור טוב!!!!

פפפ 2 השעורים שלי בקצרה...

אוקיי אז השעור הראושן שאני אכתוב היה ביום שישי... המנז' דווקא לא היה כזה מוצף והיה נחמד מאוד לרכב.. תאימון עשיתי הפעם לבד בלי אליעד או אולגה.. אממ היה לי לבוא בהתחלה באלכסון לאפרייט בקאנטר.. אחר כך לבוא באלכון לאוקסר.. והיה ממש טוב ואז באתי לקומבינציה שהורכב מ-2 המכשולים האלו.. ובאתי מ-2 הצדדים.. פעם באתי מהצד שהאוקסר קודם ואז יש צעד קאנטר ואז האפרייט ופעם מהצד השני שקפצתי תאפרייט ואז תאוקסר... קיצר היה ממש טוב גם קפצתי 2 פלסטיקים ששכבו ומעליהם 2 קורות שזה היה בגובה מטר... ובסוף היה לי מסלולון של לבוא בקאנט ימין לאפרייט של 60 ס"מ
ואז לקחת שמאלה ולבוא לפלסטיקים האלו ואז לעשות אוזן שמאלה ולבוא בקאנטר ימין לקומבינציה מהצד של האפרייט קודם והוקמבינציה הייתה בגובה של 1.10.. גם האפרייט וגם האוקסר.. והוא קפץ מווששששללםםם!!! היה ממש ממש כייייף!!!! פפפפפ והשעור של היום.. פפפפ הייתי בשעור הפעם עם אליעד ואולגה קפצנו בהתחלה אפרייט בקאנטר על הברכיים ואז 3 צעדים לפני התיישבות.. באנו רצוף 3 פעמים כל אחד.. ואז מהצד השני.. ואז אחר כך הוא הגביה תאפרייט ואז הפך לאוקסר שזה בסוף היה אוקסר של מטר.. גם בדרך קפצנו פלסטיק כזה ששכב ומעל 2 קורות שזה היה מטר... ובסוף הוא עשה לנו מסלול של לבוא בקאנטר ימין לאפרייט של 1.10 ואז צריכים לנחות על קאנטר שמאל.. לקחת שמאלה ולבוא לפלסטיקים עם האפרייט שזה גם היה 1.10 ואז לעשות כזאת אוזן שמאלה ולבוא בקאנטר ימין לאוקסר של 1.10.. והיה מוווושששלם!! בפלסטיקים לא לקחתי מספיק אחורה וגם לא ישבתי מספיק אחורה אז הוא הפיל.. אבל שאר הקפיצות הוא קפץ מדהיםםםם.. ועגווולל וכל כך כייפיי!! הרגשתי שהוא דווקא הביא זינוקים מעל המכשולים.. והדבר הטוב זה שרוני צילמממהההה ויש לי 2 תמונות ממש ממש ממש יפות אחת מעל האוקסר והשנייה מעל האפרייט... וביום שבת אני הולכת להתחרות במטר כנראה..

TauraMan

New member
נשמע שהוא מה זה השתפר!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

שימי את התמונות שרוני צילמה!!

למעלה