יום נחמד ביותר ../images/Emo103.gif
באתי בחמש ומשו ואז עזרתי לדרור ואליעד (שגרר אותי לסחוב לו את האוכף) לאכף את אפולו וזאוס... ואז הם עלו ואני הייתי עם לאון עוז והמצלמה במגרש... ואז הם קפצו ואני צילמתי אותם ואז הלכתי להתארגן לשיעור שלי וחמש דקות לפני פתאום גילי עידו והגר קופצים עליי עם בלונים ומתנות ועוגה

))) איזה חמודייייייםםםםםם!!! אז התארגנתי והבאתי את סקוטר וכולם אמרו לי מזל טוב בדרך אז היה לי שיעור ממש טוב על סקוטר... קפצנו איקס גדול כזה בטרוט ואחר כך בקאנטר ואחרי זה עשינו קאנטר על הברכיים לאוקסר של שמונים בערך או משו כזה ומתיישבים 3 צעדים לפני והוא קפץ ממש טובבב ואחרי זה עשינו קאנטר שמאל לאיקס פונים ימינה ממשיכים קאנטר על הברכיים ובאים לאוקסר והיה ממש מעולה.....הוא היה כזה חמוד!! אחרי זה החזרתי אותו לתא והורדתי לו ציוד ואז אכלנו את העוגה ולדרור לא נשאר כי היא לא באה לקחת...! חח לא נורא גם ביום שישי תהיה עוגה!!! ואז אליעד החכם החליט שהוא יקח את סול אז הוא איכף אותו (ומי סחב את האוכף והראשיה -----> אאאאנננננננניייייייי) ואז אמא שלי באה לקחת אותי והיא היתה בהלם מהבלונים והכל....ואז עד שדחפתי אותם לאוטו לקח לי איזה 5 דקות....אז הלכתי להגיד ביי ללאון ומי שהיה שם והלכתי

))) דרורי שימי גם את של אליעד