מעב"ר

ברגע שרוני תתחבר לאנטרנט

חחח כבר שלחתי לה 2 הודעות לפלא... והיא ענתה שבסדר.. והיא עוד לא עלתה...

הנה תמוווננננווות!!!!

ד"א החלפתי שוב תמתג... אני ישים תמונה בהמשך... זה מתג סנאפל רגיל שבוא פעם אחת.. רק שלטבעות בצד מחוברים 2 "ברזלים" כאלו שמונעים את הקטע שמתי שנגיד מבקשים כיפוף מהסוס אז שהמתג לא יצא מהצד השני... וזה בעצם דוחף תסוס ולא נותן את למתג לצאת מהצד השני.. הנה תמונות... זאת תמונה ממש יפהההה ותראו איך הוא קופץ עגול כזה..

עוד אחתתתת

רכבתי היום בלי דורבנוות.. והוא מגיב מעולה לרגל.. פפפ הישיבה שלי פה לא מדהימה... אבל אני לא מפריעה לסוס זה מה שחשוב.. למרות שיכולתי לתת קצת יותר יד.. זה מעל האוקסר 1.10.. והוא ממש קופץ עגול פה.. חמודיי שליייי

פפפפפפ

זה לא מטר עשרה. ומה את רוצה מהישיבה שלי היא לא כזווווווו מוזרה.. דרור אומרת שהישבה שלי מוזרה פה.. תגידו את דעתכם...

RoNy S

New member
יום נחמד ביותר ../images/Emo103.gif

באתי בחמש ומשו ואז עזרתי לדרור ואליעד (שגרר אותי לסחוב לו את האוכף) לאכף את אפולו וזאוס... ואז הם עלו ואני הייתי עם לאון עוז והמצלמה במגרש... ואז הם קפצו ואני צילמתי אותם ואז הלכתי להתארגן לשיעור שלי וחמש דקות לפני פתאום גילי עידו והגר קופצים עליי עם בלונים ומתנות ועוגה :)))) איזה חמודייייייםםםםםם!!! אז התארגנתי והבאתי את סקוטר וכולם אמרו לי מזל טוב בדרך אז היה לי שיעור ממש טוב על סקוטר... קפצנו איקס גדול כזה בטרוט ואחר כך בקאנטר ואחרי זה עשינו קאנטר על הברכיים לאוקסר של שמונים בערך או משו כזה ומתיישבים 3 צעדים לפני והוא קפץ ממש טובבב ואחרי זה עשינו קאנטר שמאל לאיקס פונים ימינה ממשיכים קאנטר על הברכיים ובאים לאוקסר והיה ממש מעולה.....הוא היה כזה חמוד!! אחרי זה החזרתי אותו לתא והורדתי לו ציוד ואז אכלנו את העוגה ולדרור לא נשאר כי היא לא באה לקחת...! חח לא נורא גם ביום שישי תהיה עוגה!!! ואז אליעד החכם החליט שהוא יקח את סול אז הוא איכף אותו (ומי סחב את האוכף והראשיה -----> אאאאנננננננניייייייי) ואז אמא שלי באה לקחת אותי והיא היתה בהלם מהבלונים והכל....ואז עד שדחפתי אותם לאוטו לקח לי איזה 5 דקות....אז הלכתי להגיד ביי ללאון ומי שהיה שם והלכתי :)))) דרורי שימי גם את של אליעד

חחחחחח שמתי..

ולא אכלתי מהעוגה לא בגלל שלא באתי לקחת.. חחחח אלא בגלל שאני לא אוהבת עוגות..
רק את הבראוניס של אמא.. חוץ מזה כלוום!!

RoNy S

New member
אה סבבה גם אני אכלתי רק חצי ממה

שעידו הביא לי...זה היה יותר מדי שוקולד.......אליעד אכל שתיים ואחרי זה אנשים כעסו עליי שלא נשאר

talkk

New member
היום אני הולכת לחווה....

אני היום הולכת... בתקווה שיהיה טוב!

למעלה