מעב"ר

horse girl1

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo153.gif

מקווה שהכל יסתדר בסדר, מבינה אותך לגמרי גם אותי(טוב בכלליות את כל החווה) עזבה מדריכה שנורא אהבתי. אבל מצאתי את שי(למרות שגם פה הסוף מתקרב מיום ליום
)

Wild Hor§e

New member
זה ממש עצוב,

עכשיו להתחיל לחפש מדריך חדש ביום אחר ובלע בלע בלע..... תודה על ההתעניינו

../images/Emo94.gifקפצתי עם טורנדו בלי ידיים../images/Emo23.gif

הוא כזה תינוקי
רכבתי אתמול כי ביום שני ירד גשם...אז החלטתי לעשות שיעור עם לאון כי ממש התחשק לי לקפוץ וחשבתי שאם יירד גשם ביום חמישי אז לא יהיה לי שיעור איתו
רכבתי עם אלה,גל וגלעד
רכבתי על טורנדו
באתי רבע שעה לפני השיעור והוא לא היה מוברש אפילו והוא התפש והוא היה מלא חול וג'יפה
אז טל עזרה לי ותוך כדי הוא נבהל וקרע את החבל כמו כל פעם בערך. הלכנו מסביב כי עבדנו עם הטרטור ולא רצינו שהסוסים יבהלו...לא בא לי למות
בדרך למגרש ביקשתי מלאון שיחזיק אותו לרגע שאני אקח אוכף ומגינים אחוריים מאחד הסוסים שחזרו, אז הוא החליט שהוא שם
אז הוא שם את האוכף והוא התכוון לשים את המגיניים האחוריים ואמרתי לו שיזהר כי טורנדו לא ממש מחבב את זה בלשון המעטה אבל טורנדו בעט
אבל פספס..אז הוא ניסה ללכת אחורה וקיצר זה לא היה נחמד ובמכה אחת הוא הרים את הראש [הוא פאקינג גבוה!] והמושכות ממש נתלשו לי מהיד וזה כואב
. עליתי והתחממתי והכל...חמודי
לקח לו בערך 10 דקות להתאזן ולהיות קבוע... זה היה כזה מוזר לרכב במיגרש אחד ארבעה אנשים! התרגלתי להרבה יותר
כאילו לשטח יותר גדול. כל המיגרש היה מלא מים ובוץ וג'יפה
אז לאון סידר קורות בצורה של קומבינצהי משולשת...נכנסו בטור אחד אחרי הששני בקאנטר כמה פעמים ואז הוא הרים את הקורות לאפרייטים. אז הוא אמר שאחרי שפונים [הוא סידר את זה קרוב לקוו הארוך] לעזוב ידיים ולפתוח לצדדים ולקחת רק אחרי המכשול השלישי את המושכות. דאמטטטט בהתחלה ממש פחדתי לעשות את זה עם טורנדו....הייתה לי הרגה שאני אבדוק את מצב השלוליות מקרוב! אז התחלנו להכנס ברף ובכניסה הראשונה אמרתי לעצמי שאני לא יוצאת פחדנית וימות העולם אני עוזבת את המושכות
יווווו איזה קפיצות מדהימות יש לסוס הזה!!
גלעד וגל אמרו שהוא אפילו סידר צעדים
חחח כל הכבוד לו, הוא סוס צעיר|תינוק| ואז לאט לאט לאון התחיל להרים את הגובה
וממש ממש מממש ממש לא הזיז לי שהוא מרים והכל היה כזה ברצף ומלא מלא אנרגיה ואדרנלין! נהנתי בצורה בלתי רגילה!
בסוף הגענו ל1.10 במכשול האחרון של הקומבינציה המשולשת
דאמט לא פחדתי בגרוש, אני גאה בעצמי
וחוץ מאיזה פעמיים בהתחלה הרגשה שאני לא מפריעה לו בכלל ושאני עם התנועה שלו ולא לפני או אחריה
זה היה כזה טוב! גלעד וגל המשיכו עד לאיזה 1.30 ואני ואלה הפסקנו ב1.10 אני ממש ממש גאה בעצמי
ואני עדיין בעננים מהשיעור הזה! אני צריכה לעקל את זה שקפצתי קומבינציה משולשת בלי ידיים שהאחרון 1.10 ועוד עם טורנדו
היה פשוט כזה כייף! וזה יצא בתזמון מעולה כי אבא שלי בא איתי לחווה והוא ראה...חח
כייף כייך כייף!

Z i N a1

New member
../images/Emo24.gif

כל הכבוד לך
אה וטורנדו תמיד מסדר צעדים לבד, אבל בכל זאת כל הכבוד!!

S H I L G I

New member
וואי זה נשמע כיף!!../images/Emo113.gif

~מקנאה~ פאק הפעם היחידה שקפצתי בלי ידיים קפצתי 80
יפה לך בובה!

../images/Emo94.gifתודה מתוקה../images/Emo9.gif../images/Emo25.gif

זה במאת שיא הכייף! בהתחלה הייתי בטוחה שאני אחקור את השלולית מקרוב
וגם אלה

../images/Emo24.gif

קפצתי ככה עם אזארו..חח רק שאנחנו עשינו 6 או 7 אין&אאוט שני צעדים מכשול..בסוף זה גם הגיע ל1.10 אני חושבת..אולי 120...לא ראיתי כי רועי העלה לי ואז ישר הוריד לבבה כי סוזי סרב..

Unreachable

New member
../images/Emo3.gif

זה בערך החלום שלי לקפוץ בלי ידיים **וווויייי...** "בצורה בלתי רגילה"
פחח..סתם הצחיק נשמע מעולה בובה!

../images/Emo94.gif../images/Emo24.gif

באמת היה מעולה
והכי חשוב שזה נתן לי המון בטחון ברכיבה ובמיוחד בקפיצות

פףף ואני גם קפצתי את החומה!!~כשרון~

עשיתי כל מה שמורן אמרה רק שאחרי פעם אחת שקפצתי אז לא הצלחתי לקחת את המושכות חזרה ובטעות קפצנו את החומה וכמעט נכנסנו בשני ופאנטה חחחחח ~מוכשרים אימפריה~ *אוהבת את שלוקי התינוקקקקקק*

למעלה