מעב"ר

MorH

New member
../images/Emo24.gif כייף לך =] אני מתה על זה!!!

זה כ"כ מסדר את הידיים לקפוץ בלי ידיים =] גאה בך ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש אני עשיתי את זה רק פעמיים עם טינקרבל עשינו גריד ועם הפונית מניר העמק אנדראה עשיתי קומבינציה של 3 אפרייטים ואצל שרון גמאם את מפחדת את עושה אז זה התחיל מבלי רגליים אחרי זה זה עבר לבלי ידיים ואז זה היה בלי רגליים ובלי רגליים ועוד היא אמרה לי לצעוק בכל מכשול אנדראה הכוסית וזה היה מצחיק=] אוהבת אותך וממש כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!! ועוד על טורנדו!!!...

stary1

New member
../images/Emo183.gifחעחעחעחעחע../images/Emo123.gif

עכשיו אתפ מבינים למה הכי טוב מנאג' דשא?!?!?!?כי הוא לא רטוב...מוהאהאהאהאהאהאהא.....תפוצצו

Unreachable

New member
אנלא יודעת מה סיפרו לך

אבל דשא רטוב זה *הרבה* יותר מסוכן\מחליק מחול רטוב....

stary1

New member
../images/Emo183.gifאצלנו האדמה הקשה שמתחת לדשא

שואבת את כל הגשם כלכך מהר שהמנאג' יבש תוך חמש דקות...חחחחחחחח

The Horse Lover

New member
אבל זה מסוכן... באליפות....

שהיה דשא יבש... סוס בחליק ועשה שפגט... חחחחח... וחוץ מזה חול זה פחות כואב ליפול עליו!

stary1

New member
../images/Emo183.gifלאאאא

לפול על דשא זה הכי כיף כי זה רך וכיפי
וחול זה כבד ומלכלך...טחחח ואפחד לא מחליק בחווה....חחחחחחחחחחח

MorH

New member
אפשר להגיד שהספיק לי השבוע

יום שני : רכבתי חופשי בשבבים ( ליד המגרש חימום ) על פנטום ( נפלתי חחחח ) על סאמר על ז'ופה אתמול עשיתי טיולים עם שקד : על ז'ופה היא על בוזית אחרי זה אני על חצי היא על מורן ובסוף אני על אותלו היא על פנטום...

MorH

New member
קצת פירוט

יום שני : פנטום - רכבתי לבד בחושך כי שכחתי שמחשיך מוקדם אז רכבתי בשבבים איפה שמקררים ליד המגרש חימום ומשום מה הייתה לי הרגשה שאני הולכת קצת לבקר את השבבים אז עליתי הוא פחד פה ושם מכל מיני דברים ואז עשיתי במעגל טרוט ישיבה איטי והוא קפץ הצידה ואני כזה נפלתי על הכתף ומהר קמתי על הרגליים כדי שהוא לא יברח ומסכנון שלי מרוב התנועה הוא נפל על הבירכיים אז עליתי ורבקה עברה אז שאלתי אותה אם הוא צוטלע והיא אמרה שלא איזה מזל אז המשכתי לךעבוד והתחיל לרדת ממש מבול והייתי בקאנטר וכמעט נפלתי שוב ואז הפסיק הגשם ועובר לי תן חצוף באמצע המנז' חשבתי שזה כלב אבל זה היה תן מפגר ואז חזרתי לאוורוה וניר הכין לי את סאמר ואני וניר עלינו עליהם כבר באורווה הוא היה על חצי ואני עלסאמר והלכנו לשבבים וןהפוסטמה פתחה לי כמה פעמים ואז רולנד בא וחשב שזה השיעור שלנו אז הוא אימן אותנו קצת ואז התחיל לרדת עוד מבול והוא עושה לנו כזה : תהנו והוא הלך לעמוד בצד ולהסתכל עלינו אז פתאום הוא רואה אותנו חוזרים ועושה לנו כזה : ממה נמאס לכם?! חחחח אחרי זה עלינו אני על ז'ופה ניר על מורן ושקד על בוזית ועשינו דרסאז' הצלחתי טיפונת לעגל אותה נראה לי היה טוב=] יום רביעי : לא היו שיעורים בכללל חוץ מתלמידה 1 שלי אז ב3 רכבנו אני ושקד יצאנו לטיול אני על ז'ופםה והיא על בוזית אחרי זה ב5 עשינו טיול אני על חצי היא על מורן נלחמתי אטיתו שיכנס לכל שלולית ואחרי זה ב6 אני הייתי על אותלו והיא על פנטום ועברנו בשלולית הראשונה ופנטום עמד לה על 2 כמו תמיד אז היא נלחמה איתץו והוא קפץ את השלולית וקפץ ממש גבוה אז היא נתלתה לו על הצוואר =\ ביום חמישי נסעתי לאבא שלי ולארוע אז לא יכולתי לבוא לאורווה באסה שהתבטלה התחרות =\...

אממ... אני!!!

טוב אז ככה....: רכבתי על ריינצ'וק
...... אממ היה אפשר לקרוא למנז' בריכה ששפכו לתוכה קצת חול...כי ככה זה היה בערך.....טחחחחח אממ... עבדנו רגיל כזהה... מעגלים מעברים ... דיוק... כיפופים כינוס קצת..... אממ.. לדעתי היה שיפור כללי..... היה דיי נחמד... אמממ..... דיי הצלחתי לשמור אותה עגולההה.... ובסוףחַגִית אמרה לי שהיא הלכה נחמד.... (ציטוט)... R=E=S=P=E=C=T אממ.. יום רביעי... אז ככה..: הגיע אלינו לחווה האיש עם הכרכרה ועם הסוס המדהים לופיו
נראה לי ככה קוראים לו.... ובמילים אחרות אני וניצקוש החלטנו לקרוא לו קושקוש!!!!!!! אממ.. הוא נתן הרצאה. אז רכבנו חופשי... היה נחמד הייתי על מיכלי המושלמת... היה קצת קשה להוציא ממנה ת'דברים...אבל סה"כ מי הכי מושלמת בעולם?!?!?!?! היאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!! ו...זיהוא....

אין גשם אין גשם!!!

רכבתי על בנצוש!!!!מתוק!!!!
היה מה זה כיף עשינו חימום..... ואז עשינו כיפופים וכינוסים..... ואז נכנסנו לקורות מצד שמאל.....בקנטר עמידה..... ואז מצד ימין.....גפ בקנטר עמידה.... ואחר כך עשינו טרוט משוחרר ואז הליכת קרור..... והבאתי לכולם קוביות סוכר..... היום כולם אכלו והבאתי גם לסוסה החדשה....דרך אגב..... איך קוראים לה??

../images/Emo42.gifטוב, נו..../images/Emo80.gif

וואו, אם למשו עד היום קראתי שיעור מבוזבז אז אני מתחרטת על זה, כי זה היה השיעור הכי מבוזבז שאי-פעם קיבלתי. כשאני חושבת על זה הדבר היחיד שקיבלתי, ולמדתי מהשיעור הזה זה: א.כמה אני קורעת את התחת בשביל השיעור הזה, וזה פאקינג לא שווה את זה. ב.לא להשלים יותר שיעורים עם הקבוצת קובבים האלה
ג.לא לרכב בשיעור כששני רוכבת על לופיו
קטנייי
הקיצר
חרא
ואם נכנס לדקויות [כי זה לא שיש לי משו אחר לעשות
] רכבתי על דוכס
אני ממש אוהבת אותו, חוץ מבטיפול
*אהמ נויקה אהמ* אז נויקה עזרה לי להכין את המטורף הזה, עליתי בפנאן, שני הייתה על ירדן עדיין, ברבע הראשון של השיעור היא ירדה מירדן ולקחה את לופיו, סבבה, פנאן
, אחר-כך כולם עשו לנו רעש שם וכולם באו לראות את שני ולופיו ומן הסתם לא יהיה אפשר להתרכז ככה בשיעור, ושני יצאה מריכוז וכל החצי שעה האחרונה הייתה בזבוז לא נורמלי. מילא, אחר-כך איזה ילדה אחת מהחווה פחדה מטוסקה, אז הצאתי לה שנתחלף [בכל מצב השיעור הזה היה דפוק
] אז שלא נדבר על זה שכמעט קפצתי לי לבדוק מה מצב הטמפ' בשלוליות בגלל סוסה הומואית שקוראים לה טוסקה
בסוף ממש התעצבנתי על שני, לא היה לי כבר כח לרכב אז לא המשכתי [כאילו הפסדתי משו
] והייתי אחר-כך פול עצבנית והייתי קצת מגעילה לנויקה ולניצקוש
סליחה
לסיכום?! חרא

MorH

New member
חחחח קבוצת קובבים

לא נורא =\ אני מבטיחה לך שיהיה טוב=]...

../images/Emo94.gifהיה מעצבן../images/Emo3.gif

אבל לפחות נגמר טוב
אני שונאת שלאון מתחיל עם עצבים
בנצי חמודי