מסתבר שלא טעינו......

דוסית1

New member
מסתבר שלא טעינו......

במשך השבוע האחרון, ליתר דיוק מיום שלישי עסקנו הרבה בנושא שריפת החנות בב"ב עד שלבסוף הגיע אי מי והכריע שהדבר נעשה נגד החוק וכל היודע פרטים על עושי המעשה..... מסתבר שזה היה שקר!! כך לפחות הבנתי אני וזה היה סיפור המעשה: נערה צעירה נכנסה עם אמה לחנות הנ"ל ובקשה ממנה שתשלם מחיר מפרז על החצאית שמצאה חן בעיניה, האם התנגדה בתוקף ולבסוף הכריזה תוך כדי יציאה מהחנות שהיא לא תשלם עבור החצאית. אחת המוכרות שראתה את המקרה פנתה לנערה ואמרה לה, "אני רואה שאת ואמך לא כ"כ מסתדרות..." הבת ענתה שהיא אכן צודקת והמוכרת אמרה לו שיש לה טלפון של מוקד לטיפול בבעיות שכאלה תוך כדי שהיא מגישה לה את המספר משורבט על דף. האם שראתה זאת לקחה את דף הנייר, וכשהתקשרה למס` הטלפון שהיה שם נדהמה לגלות שהגיעה למוקד "הלל"!! ולמי שאינו יודע מדובר בגוף המעודד חזרה בשאלה... אינני יודעת אם הסיפור נכון אע"פ ששמעתיו ממקור מהימן, נשמח לקבל פרטים נוספים...

מתנדב

New member
השם ירחם, צריך להוקיע את כל

המכשולים ואותם אנשים שמנסים להכשיל משפחות תמימות....

asaf2000

New member
פשש...איזה סיפור

אז איזה מוכרת הביאה לנערה טלפון של הלל בשביל זה צריך לשרוף את כל החנות?? אגב, אברך אחד שגר ליד החנות אמר לי שלא נשאר כלום מהחנות, הוא היה בהלם ממה שאש יכולה לעשות, אפילו הטיח על הקירות ירד ורואים את הבלוקים חשופים. בקיצור גרמו נזק של עשרות אלפי דולרים אם לא יותר בשביל איזה עובדת שהיו יכולים לדבר עם הבעלים שיעיף אותה...

דוסית1

New member
זה לא רק זה.....

שאר הטענות מופיעות בשרשור שרפוש פתח זה משהו כמו פינוי בנין מגורים בב"ב עקב שריפה... ראה שם...

MITANYEN

New member
עדין לא הבנתי מה הסיבה ששרפו ?

ומי הגוף שעומד מאחורי זה

אף אחד עוד לא הבין מה הסיבה...

אבל הנה מכלול הסיבות שהוזכרו. א.מכרו שם בגדים לא צנועים ב.מצלמות נסתרות בתאי ההלבשה ג.פתק עם המספר של שינוי שהמוכרת שם נתנה ד.שרפו אותה בגלל שיש לידה חנות פיאות וזה אולי רמז לבאות.

MITANYEN

New member
שוב זה דברים שקראו בחנות

אבל בלי קשר לשריפה לא אמא של אותה נערה שרפה את החנות אז שוב על מה???

דוסית1

New member
על ד. עדיין לא חשבתי...

וסתם אגב, הבנתי שזה נעשה על ידי משמרת ה"קודש והצניעות"

MITANYEN

New member
מי זה ד אם אפשר להבין את הקודים

אגב משמרת הקודש והצניעות הוציאו מודעות שהם לא עומדים מאחורי זה והם מגנים את המעשה

ד זה...

הסיבה הרביעית שאמרתי שבגללה שרפו את החנות(נראה לי שלישון מ 6 בבוקר עד 9 זה לא מספיק!)

MITANYEN

New member
זה היה מ5 עד אומנם זה גם לא מספיק

אבל אחי בונים על שבת

MITANYEN

New member
עזוב אל תקלקל את הבנות

הם חושבות ששבת בישיבה זה שטיגען צפוף אין זמן לישון שששש שלא ישמעו

MITANYEN

New member
חחח דוד שמע מה שאני אומר לך עכשיו

בחור ישיבה שלא אוהב לישון הוא לא בחור ישיבה

מתנדב

New member
עד שהמשגיח מגיע בבוקר

ומעיר את הבחורים עם ספל מיים

דוסית1

New member
ביגלה....?

זה מילה בשפה הישיבתית אני מבינה... אני דורשת הסבר מפורט....! :)

למעלה