מסרים

מסר לחתולה ../images/Emo77.gif

2 חרבות הקלף מראה כי הינך יודעת היטב מה הוא מצבך בנושא הדירה וכי את כמו מעדיפה להתעלם מהמצב, לא לראות ומכאן לא להתמודד. השבוע את עדיין עומדת במקום, לא יודעת מה לעשות והקלף מציג כי הגעת למבוי סתום ולו בגלל שאת חוששת לעשות מעשה ולפעול. להתעלם מהמצב לא יועיל והבעיה לא תיפתר. יש צורך לאזור אומץ ולהתמודד ומכאן להשיג התקדמות וצמיחה. בהצלחה, אסנת. נ.ב - אכן נעלמת לי לגמריי :(

רשף כשף

New member
מסר לאסנת מהילד הפנימי ../images/Emo77.gif

9 קריסטלים: אמא גמדה שבקלף מקריאה לילדיה סיפור סביב האח, כשברקע עץ חג המולד מנצנץ בקישוטיו. הקלף מצביע על פוטנציאל שהולך להיוולד ולצאת לאור בקרוב. את זו שמספרת את סיפור חייך, והסיפור יהיה ברור ככל שתגיעי למודעות גבוהה יותר בנוגע לעצמך. הקלף קורא לך להבהיר לעצמך את מטרותייך לטווח הקצר והרחוק יותר, ולפעול מתוך אמונה מלאה באינטואיציה ובחברים העומדים לצידך. מתנה קסומה, חברות מיוחדת או הזדמנות לפתוח פתח לעתיד ידפקו בדלתך בשבוע הקרוב, ועלייך רק לפתוח ולהינות. בהצלחה!

גריני

New member
מסר מקלפי אושו

רגישות קליטה הקלף מייצג את האיכות הנשית והקולטת של המים ושל הרגשות (מלכת הגביעים). מלכת המים מביאה זמן של חוסר מוגבלות ושל הכרת תודה לכל מה שהחיים מביאים ללא כל ציפיות או דרישות. (כמו במסר של רשף - גם כאן - עידוד לפעול עפ"י האינטואיציות ולזרום בקלילות עם.... מה שבא
).

נועָה

New member
../images/Emo24.gif מסר לאסנת בקלפי סגולה

אסנת יקירתי, אוי ואבוי, איך שכחתי אותך... הקלף שיצא לך הוא הלטאה ("אדון חרדון פחד מאוד מגברת חרדונה, כי הוא היה כזה רזה, והיא כזאת ששששמנה...
)") הלטאה ישבה תחת סלע ענק והצלה על עצמה מפני שמש המדבר. הנחש זחל והתקרב אליה, גם הוא רצה להתכרבל בצל ולנוח. "נחש! הבהלת אותי!" קראה הלטאה, "מה אתה רוצה?" ענה לה הנחש: "לטאה, את מוצאת את נקודת הצל הטובה ביותר בחום הצהריים. זהו הסלע היחיד בסביבה, למה שלא תחלקי אתי את נקודת המסתור שלך?" חשבה הלטאה לרגע והתרצתה. "נחש, אתה יכול להתחלק אתי בכתם הצל, אבל אתה צריך ללכת לצד השני של הסלע ולהבטיח שלא תפריע לי." "איך אני בכלל מסוגל להפריע לך לטאה? הרי את ישנה כל הזמן." התחיל הנחש להתרגז. חייכה הלטאה בידענות. "הו נחש, זוחל פתי שכמוך. אני לא ישנה. אני חולמת." סגולת הלטאה היא בצד האפל של המציאות, בצללים, שם היא בוחנת את חלומותיה. וכך גם את. בוחנת את הדברים בצללים לפני שאת מחליטה לממש אותם במציאות הגשמית. הלטאה אומרת לך שני דברים: את יכולה עכשיו לבחון את הצללים. האם הם הפחדים שלך? האם הם התקוות? האם הם משהו שאת מתנגדת לו בכל כוחך, אבל הוא הולך אחריך כמו כלב נאמן. והיא אומרת לך שהחיים אינם תמיד מה שהם נראים. אנא, השתמשי בחלומות ובדמיון שלך לכל הרעיונות והיצירות החדשים שלך.
חם.

רשף, גריני ונועה ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

תודה רבה לכן ! קלפי הילד הפנימי אושו וקלפי הסגולה כל אחת בתחומה והכל ביחד מתחבר לי למסר אחד חשוב במיוחד. תודה רבה לכן !

wildcat6

New member
נראה כי נושא הדירה התרחק ממני

אני בהחלט יודעת שאיבדתי את הדירה שחיכיתי לה. זכור לי ששבדירה הקודמת אמרת שאקבל דירה יותר טובה, הדירה האחרונה לה חיכינו היא לא יותר טובה. בהחלט הגעתי למבוי סתום כי אין דירות אחרות פנויות, אין לי יכולת לפעול בנושא כי הזוג שעברו זכאים לעבור לפנינו (מצב הניקוד שלהם עלה על שלנו בעקבות הלידה) אני לא יודעת מה לעשות הלאה. קיוותי שיש דירה שמחכה לי דבר שאינו נראה לעין. (המסנג'ר שלי לא פועל אני בסקייפי עכשיו - אבל אני עדיין בבית רוב הזמן)

למעלה