מסרים

מסר לבונדית ../images/Emo77.gif

7 מטבעות השבוע הבא עליך לטובה עלול לתת לך הרגשה של חוסר סיפוק מסוים. מומלץ להסתכל על מה שיש ולא על מה שאין. במידה ויגיעו הצעות עבודה לא מומלץ לפסול אותן על הסף בגלל שהן לא ייראו מלהיבות, כיוון שזו תהא רק ההתחלה. בהצלחה, אסנת.

blue flower

New member
היי אסנת, אני אשמח למסר רוחני..

הגעתי סוף סוף לדרמקוט.. וקפוא כאן.. גשם, ברד.. הצונמי שיבש את מזג האויר.. אשמח למסר רוחני - מה קרא לי לכאן.. מה אני מחפשת.. שבת שלום, בהרבה אור ואהבה דגנית

מסר לפרח הכחול ../images/Emo77.gif

מלך הגביעים מלך הגביעים הינו אדון לרגשותיו. הוא זה המחליט האם לחשוף את רגשותיו או שמא לשמור אותם לעצמו. מלך הגביעים הינו ממזל סרטן ומסמל את הקשר העז לבית. המסר הרוחני בשבילך מקלף זה הינו כי הגיע הזמן עבורך לבחון את רגשותייך בנוגע לחזרה הביתה. בהצלחה, אסנת.

ב מ ב ו ש

New member
אני אשמח לקבל מסר למרות שלא

הייתי כאן בשבועיים האחרונים (חופשששששששששששש). בכל אופן, נושא המסר עבורי יהיה בתחום חיפוש העבודה. או מסר כללי. מה שניראה לך יותר. תודה תמיד אל - דנה

מסר לבמבוש ../images/Emo77.gif

4 מטות שבוע נהדר בו תוכלי לבסס את עצמך - מציאת עבודה טובה ונכונה אפשרית בהחלט השבוע. שבוע מצוין לקשרים חברתיים בכלל ומשפחתיים בפרט. במידה וחופשה עומדת על הפרק הינה אפשרית בהחלט. בהצלחה, אסנת.

מסר לרשף ../images/Emo77.gif

7 מטבעות השבוע מומלץ לך להסתכל על מה שיש ולא על מה שאין. לעתים מה שיש בידנו נראה מאכזב ולא מספק אבל במידה ונצליח להתגבר על תחושות אלו נזכה להתקדמות ומכאן גם לסיפוק. בהצלחה, אסנת.

רשף כשף

New member
../images/Emo24.gifתודה

האמת... המסר הזה מאוד מבלבל אותי כי לא יכלתי להיות יותר מרוצה בעבודה מאשר כרגע. אני מרגישה שהעבודה ממלאת אותי מכל הבחינות ואין לי אף תלונה אחת עליה.

אז למה שאלת ? ../images/Emo3.gif

המסר נועד להאיר נקודה חשוכה כמו למעשה פריסה בקלפים אשר נותנת בידנו את האפשרות לזרוק אור במקום חשוך... הלא כך ? את כותבת (ואני שמחה מאוד על כך) כי "לא יכולתי להיו יותר מרוצה בעבודה מאשר כרגע. אני מרגישה שהעבודה ממלאה אותי מכל הבחינות ואין לי אף תלונה אחת עליה" מה יותר מזה יקירתי ? אז מדוע שאלת ?

רשף כשף

New member
כפי שכתבתי

אין לי על מה להתלונן, מכל הבחינות. השבוע עברתי למשרד הסופי שלי שבו אני שותפה עם אחד האנשים במחלקה (אדם מדהים וחכם), ויצא לנו לדבר ולדון בפוליטיקה במקום העבודה (מתברר שגם שם, כמו בכל מקום יש את זה). אני החלטתי לא להשתתף במשחק הזה של פוליטיקה, אך רציתי לדעת אם יש איזה טיפ כיצד מומלץ לי לנהוג.

הי אוסנת../images/Emo141.gif

שבוע הבא אני פותחת קורס חדש לטארוט בראי האומנות, הייתי רוצה מסר בקשר להצלחת הקורס, אפשר להתמקד ביום הפתיחה בלבד. תודה מראש, טל

מסר לטל ../images/Emo77.gif

נער המטבעות הנערים הינם סמל לדבר מה חדש, שעדיין אינו מפותח דיו אבל כמו האסים גם הם מעניקים את הפוטנציאל האפשרי. נער המטבעות מבקש ממך להתייחס במלוא הרצינות אל הקורס החדש אותו את פותחת. הוא ממליץ לך לנקוט משנה זהירות, לעבוד קשה ובחריצות וקפדנות ובעיקר ממליץ לך לפתח את החוש העסקי. הוא נושא בידו מסר חיובי ביותר להצלחה ושפע בתחום השאלה בכלל ובתחום החומרי בפרט. ההזדמנות היא נהדרת, קחי אותה בשתי ידייך ודי כי ההתחלה היא אופטימית עם שפע של הבטחות לעתיד נפלא ונהדר. בהצלחה, אסנת.

גריני

New member
וואי, אני מספר 12 ../images/Emo6.gif

ואשמח מאוד למסר
ני לשבוע הקרוב.
תודה

מסר לגריני ../images/Emo77.gif

2 מטות הפוטנציאל של אס המטות מגיע לידי מימוש ראשוני בקלף זה ומעיד על מרץ והתלהבות וצמיחה. השגת כבר לא מעט בחייך וכעת את ממשיכה לקראת הצעד הבא. הקלף מזכיר לך כי את רק בהתחלה ויש לך שפע של פוטנציאל שעדיין לא מימשת עד תום. יש בידיך תשוקה רבה להשיג את יעדייך והשינוי כבר כאן, מרחף באוויר. המסר הרוחני עבורך לשבוע זה הינו להתמקד ולחדד את האינטואיציה אשר לא תטעה אותך. בהצלחה,א סנת.

גריני

New member
מקריות ../images/Emo35.gif או שמא....../images/Emo12.gif

תגובה שלי למסר שלך ממש דורשת להביא לכאן את הקישור הזה. יש פה אולי הדגשה של ה-2 מטות.... מעניין מאוד.... יש לך אולי תוספות לעניין
ובכל מקרה, המון תודה
ושבוע נפלא

wildcat6

New member
שאלה בקשר לדירה

כולם אומרים דלת ניסגרת ניפתח חלון הייתי רוצה לדעת על זה, היות ומצב המעבר שלנו לדירה לא ידוע (היי אוסנת קצת נעלמנו אחת לשנייה המסנגר שלי לא נפתח)

למעלה