מסרים

מסרים ../images/Emo140.gif

בוקר של אור לכולנו חברי הפורום הפעילים בלבד מוזמנים לשרשר כאן את בקשותיהם למסר שבועי בקלפי ריידר. את המסרים אעניק במהלך השישבת. בברכת סופשבוע מואר ומאושר אסנת :)

טורנדו1

New member
וואו, אני ראשונה ../images/Emo68.gif

אוסנתי מתוקה, אני חושבת לרדת במשרה במקום העבודה שלי, ובמקביל לעזור לבעלי לפתוח עסק, הייתי מבקשת מסר לשבוע הקרוב האם כדאי לפנות לאחראית שלי ולבקש ממנה לרדת משרה או לחכות קצת? המון תודה וסוף שבוע נפלא.

מסר לטורנדו ../images/Emo77.gif

9 מטות השבוע אינו הזמן הנכון לגשת לאחראית שלך ולשוחח איתה על ענייני עבודה בכלל ובפרט לא על לרדת משרה. תשמרי על מה שיש לך לפחות השבוע הזה ואל תעשי שינויים. בהצלחה, אסנת.

נועָה

New member
וואו... שנייה ../images/Emo97.gif../images/Emo118.gif../images/Emo107.gif

אסנת יקרה, כמה משמח שאת נותנת מסרים. מזמינה ממך מסר כללי, מסר כזה שיהיה משמח וטוב. המון תודות
לך ו-

מסר לנועה ../images/Emo77.gif

גלגל המזל נועה יקרה, לשבוע משמח וטוב עליך להיות פתוחה לכל ולתת לשינויים להיכנס לחייך, קבלי אותם באהבה ובשמחה ודעי כי הם יכולים לשנות ולטובה. הקלף מזמין אותך השבוע לקחת מודעות ושליטה על מנת שתוכלי להגיע אל האור המביא עמו שמחה וכל טוב. השבוע ייתכנו אושר ומזל ואף תצליחי לפתור בעיות ומכאן גם לזכות בשיפור היגיע בעקבות זאת. בהצלחה, אסנת.

נועָה

New member
אינשאללה, אמן, נהדר ../images/Emo51.gif

תודה לך, אסנת הנפלאה.
לבי
מתרונן משמחה כבר עכשיו. זה מה-זה מסר טוב לי, ואוהבת
שינויים (טובים). הולכת להכין לעצמי כוס קפה.

h i l u l i

New member
בוקר נפלא אסנת../images/Emo42.gifמבקשת מסר

לשבוע הקרוב מה יתפתח בקשר עם מישהו בעקבות יוזמה שנקטתי תודה

../images/Emo77.gif מסר להילולי

3 מטות המספר 3 מעיד על צמיחה, השלמה ראשונית והגשמה. זרעת זרע, השקית ודישנת וכעת מאמצייך יזכו לתמורה. הקלף מעיד על כך כי השבוע תזכי לסיפוק כזה או אחר אך עליך לזכור כי את עדיין בשלב התחלתי, יש עוד המצפה לפנייך אבל הדרך היא חיובית ומוארת ולפחות השבוע הזה יהא בעל התפתחות כזו או אחרת. בהצלחה, אסנת.

מסר לשיר ../images/Emo77.gif

הכהן הגדול שבוע נפלא לקבל הדרכה, עזרה, עצה אשר ייתנו בידייך כלים נוספים להתמודדות ובעזרתם תוכלי להבחין בין טוב ורע. לא כדאי השבוע לסמוך רק על עצמך ו/או רק על חושייך, מומלץ כאמור לקבל סיוע כזה או אחר אשר יקדמו אותך. שבוע מצוין ללימודים ולהעשרה. בהצלחה, אסנת.

וואו, רביעית../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

היי אסנת, מודה מראש על קבלת מסר/עצה לגבי דרך התנהגות עם הוריי. בשבוע האחרון "נקרעו" כמה חוטים, ומבקשת את עצת הקלפים לגבי ההמשך.

מסר לגילי ../images/Emo77.gif

10 מטות ישנם קוראים בקלפים הגורסים כי קלף 10 מטות הינו קלף קשה ואף שלילי. לטעמי הקלף אינו שלילי ולו בגלל שלוש סיבות עיקריות: ראשית רקע הקלף הינו כחול אופטימי שנית הנוף הינו שלו ופסטורלי והכי חשוב - הדמות ממשיכה להתקדם למרות המשא הכבד בידיה. הנטל על כתפייך לא קל. ההתמודדות עם הוריך אינה פשוטה אבל את מסוגלת לה ועוד איך. מומלץ לקבל סיוע מקרוב כזה או אחר אשר יעזור לך לשאת את המשא אבל יחד עם זאת הנטל עומד להגיע לידי סיום. המספר 10 מסמל את ההשלמה לטוב ולרע ומיד לאחריו נצמצם 1+0 = 1 ונחזור להתחלה, לפוטנציאל המבורך. זכי כי הפיתרון הוא אך ורק בידיך ואת בהחלט מסוגלת למרות הכל לעשות זאת ובהצלחה גדולה ומכאן להשתחרר. בהצלחה, אסנת.

אסנת... ימבה ../images/Emo51.gif

עשר מטות זו אכן התחושה שמלווה אותי בימים אלה.. מעין עומס יתר, כאילו אם לא אכוון את השעון המעורר השמש לא תזכור לזרוח שם בלעדיי, נדמה כי הכל באמת מוטל עלי, לפחות עפ"י התחושה. א-ב-ל... אחרי עשר בא האס.. חידוש בתוך הקיים בין היתר, וזה בדיוק הקלף שיצא לי אתמול כשביקשתי לעצמי מסר... אסנת...
על החיזוק, וגם על העדינות הנושבת ממילותייך

נשיות

New member
היי לכולם! התגעגעתי...../images/Emo20.gif מבקשת מסר

בנושא עבודה. תודה!

מסר לנשיות ../images/Emo77.gif

נזיר שבוע שקט עומד בפניך בתחום העבודה. לא מומלץ לערוך שינויים כאלו או אחרים אלא יותר להתכנס בתוך תוכך פנימה ולהתרכז במה שאת עושה ובמה שאת רוצה לעשות. מומלץ לערוך כמעין חשבון נפש בנושא העבודה השבוע ולבחון האם את רוצה לערוך שינוי כזה או אחר ובמידה וכן אזי לנסות להבין מה וכיצד לעשות זאת. בהצלחה, אסנת.

למעלה