מסעדות

isaacl

New member
וובסטר

במשרד, ואני מודה על הקישורים. לצערי, למרות שציינת את הקישורים כנראה לא עיינת היטב. אינטלקטואל מציין רק כישורים ואופי של אישיות הנהנת מעולם השכל. אינטליגנציה יכולה לציין כישורים על פי אחת ההגדרות, ומציינת שליטה בעולם תרבותי על פי השניה. אוקספורד: intelectual: using, having or showing (pleasure in) the power of thought to reason and produce explanations of ideas. inteligence: the power to learn, understand and know. אני מקווה שזה מספק אותך. ובאשר לוויכוח, הוא ממש לא לכבודך. אתה ממש לא צריך להסתמך עלי. נסה נא לשאול כל היסטוריון המכיר את הנושא. יצחק

אוקיי

הבט נא בהגדרות שאתה הבאתי וכן באלה שהבאתי אני ואחר כך חזור אל ההגדרות הראשוניות שהבאת ושעמדת עליהן באופן כה נחרץ ואמור לי אתה אם יש ביניהם דמיון. כמו כן אני מקבל את היציאה שלך מהדיון בנושאים ההסטוריים. התחלת מנקודת מוצא של מטיף מוסר המתנשא מעל אנשי משטרה, פוליטיקאים ומהנדסים, ולבסוף מתגלה שהפוסל במומו פוסל. קצת פחות בטחון עצמי וקצת פחות יהירות והכל יהיה בסדר.

אם כך, אז מה המשכורת שאתה מציע

לשופטים? עקרונית אתה צודק, זה עניין של אופי. אבל באופן בלתי מודע, עושה אפליה בין המשגיח-הש"סניק-הקומבינטור לבין השופט הנאור. אם הוא ישר, הוא ישר, ואם לא אז לא, ולא תועיל משכורת של 5 אפסים בשביל לעצור את זה.

hillelg

New member
יש לי הרגשה

שאני מועד להפוך כל דיון תמים שבעולם לדיון עקרוני ומעצבן.

Mנטה

New member
לא סגור, לא פתוח בשבתות, וצריך

להזמין מקום יען כי המקום קטנטן.

המוזרה

New member
אחרי ששמעתי הרים וגבעות

על "ברזיל", שמעתי היום ביקורת של מישהי שאני מאד סומכת עליה - היא אמרה שברזיל מסעדה לא רעה, אבל אם כבר ללכת - פפאגיו הרבה יותר טובה. אמרה שהיו יותר מדי מנות שהטעם שלהן היה דומה. ולא כך הוא בפפגאיו. ואם כבר משקיעים, "קאזה דה ברזיל" הכי שווה.

Mנטה

New member
פאפאגאיו זה ההוא עם החופשי חופשי ?

כי אם כן אז אני והסינית הינו שם פעם מזמן ודי התאכזבנו.

מילי33

New member
מנטה ריי בעלמה ביץ'

מזטים, פירות ים ודגים מול הים. האוכל טוב, לא מאוד זול אבל לא נורא.

המוזרה

New member
וארוחות בוקר נהדרות

מאד לא זול. ארוחת ערב לאדם יכולה להגיע ל-200 שקל בלי יין.

המוזרה

New member
טוב אם אתה מתעקש

אז כמובן שאי אפשר לפסוח על "בת יער" אי שם באיזור צפת (לא יודעת להזביר מיקום מדויק יותר) בשרים מצוינים ומשובחים. לא יודעת על מנות צמחוניות, המקום לחלוטין לא כשר. אני מאד אוהבת את "עין כמונים" שהיא גן עדן לאוהבי גבינות - יש להם משק גבינות עזים וכל גבינה או יוגורט משובחים עד מאד (קרוב מאד אליך הביתה טל) יש שם אופציה שהם קוראים לה "אכול כאוות נפשך" ובתשלום של כ-75 ש"ח מקבליםפ יוגורט נהדר, פלטת גבינות טעימות מאד, ירקות שלמים, לחם, ריבה, שתיה קרה וחמה וקינוח (גלידה או סורבה) - כל דבר שמתכלה, הם מיד מציעים לחדש עד שתגידו די. מאד טעים.

הכפר בראש פינה ליד תחנת הדלק

ממש על הכביש גריל ארגנטינאי מסעדה מכוערת אבל טובה בבשרים

shellyland

New member
פעם היתה אחת מעולה באחוזת דוברובין

מה נהיה ממנה? היו להם הערמונים הכי טעימים בעולם!

מסעדת "עץ תמר" בכניסה לקיבוץ אשדות

יעקב. יש להם מנת מרק מהבילה המוגשת בתוך כיכר ענקית של לחם (שעם תום גמיעת תוכו, הולך ומתקרצף ברו, עד כלות). משו משו. מתאים ביותר ללילי חורף סגרירי. יותר עדיף להזמין מקום מראש; המתעניין ימצא כבר את הדרך.

למעלה