מסעדות

סרג'יו

סגר שם ופתח במקום אחר (במדרחוב, סמטת בהרי), אבל נראה לי שהוא לא כל כך הצליח שם (נו, פלא? בשנים האחרונות, מסעדה, מרכז ירושלים....) ודרך אגב זכיתי להכיר את האיש, ולא במסעדתו. אדם נעים ובעל קול מופלא

גנגי

New member
אכן,

וגם בעל איטלקית נאה ובעל פיצות מופלאות. האם המקום שם באגריפס נסגר? מצער ביותר. בכולופן - את אלדד אהבתי דווקא,וזהו. אוהבת כל מקום שיש בו בשר טוב.

סתם מקום ../images/Emo31.gif

"אנשים" בעין כרם, לעומת זאת, זו מסעדה עם אחלה אוכל אבל חרא של שירות. הכי טעים זה הכבד ביין ותפוחים שלהם.

וכמובן גם "תאנים"

שפעם היתה בעמק רפאים והיום היא בבית הקונפדרציה. הכי טעים: עוגת ריקוטה תפוזים. גם המרק החום לא רע. לא זוכרת איך קוראים לו. זה עם החתיכות טופו בפנים.

Idan91

New member
מעולם לא הצלחתי להבין אנשים

שמזמינים במסעדה מרק. כאילו - מרק?!

שיואו, מזל שהזכרת לי!

המרק הכי שווה בירושלים הוא ב"שתי אחיות", כמובן! האוכל הכי ביתי בעולם, ממש כמו אצל סבתא. ויש גם משחקי-שולחן ולחם לבן טרי-טרי עם חמאה וזעתר. וסוכר בקוביות. בקיצור - שווה! מי בא?

שכחתי לציין:

תאנים - כשר/צמחוני+טבעוני שתי אחיות - כשר/חלבי אנשים - לא כשר/חלבי+בשרי+פסטה ברוטב שמנת ופירות ים

ושכחת עוד משו

לטעמי בכלופן: פיתויים. שהתחיל בקטן בעמק רפאים ולאחרונה גדל (בכבוד הראוי) ברחל אמנו אה, כשר. נו. מה חשבתם?

גנגי

New member
שופטת נכבדה - אנא ממך,

שרי אמרה לי שתאנים נסגר, או עומד להיסגר. הכצעקתה? (היא צעקה את זה, האמת)... אנא בדקי את השמועות הקשות. שאדע אם להאריך את הוויזה, כי בלי עוגת גזר כהלכתה אני לא רוצה, ופה דווקא יש עוגות גזר מצוינות.

אטיוד5

Active member
עוגות גזר ...

מבית היוצר האמריקאי ניתן להשיג אצלנו. משלוחים בהזמנה מיוחדת בשעות הקבלה.

מרק מיסו

ויש בו גם פטריות אצות. ואפילו שככה, הוא טעים. המלצה צפונית: עלמה (או אלמה?) בנצרת עילית (הכתובת והטלפון במדריך מפה טיולי אוכל), תענוג גדול, מחיר יקר-בינוני, גם כתפרנית הרגשתי ששווה את המחיר. גם ארקדיה ממולצת כמובן, בהנחה שהיא עוד קיימת.

זה בגלל ששורה שם האצה,

וזה תמיד חלקלק, ואתה מרגיש שזה קצת חי. זה מפחיד ובכל זאת טעים להפליא (כמו חויות מסויימות בסרטים).

renjintso

New member
פיקולה פסטה

תלביב, מנדלי מו"ס פינת בניהודה. מקום קטנטן ולא מאד יוקרתי, אבל הם מגישים את הפסטה הטובה בעיר, ויש להם תפריט יינות ענק ומרשים ביותר. חוצזה, המקום מקסים, הכלים נאים, האווירה מקסימה, ויש ספרים לקריאה בזמן שמחכות לפסטה (ומחכות הרבה זמן, אבל אפשר לגמור בקבוק יין בינתיים, אז זה לומשנה). ועם המזל שלי, יתברר מיד שהמקום כבר נסגר, ויצאתי אהבלה. תלביביות, האמנם? המסעדה צמחונית, ועל כן מתאימה גם לשומרי כשרות, אך לא ממש למקפידות על איסור יין נסך.

בדיוק כתבו על ברקרולה כפר סבא

בפורום אחר שאני חברה בו כולל התפריט שלהם מסעדה איכות יקרה

אבל זה לא העניין

מדריכי מסעדות ואתרי מסעדות יש בשפע, אבל אני רוצה את ההמלצות של חברי הפורום

למעלה