מסעדות.....

אתי@

New member
חוות התבלינים טובה מאוד

אבל לא כמו קימל, דוקסה ושות´.

limor 2

New member
אני יודעת שאומרים שהיא מעולה, אבל

אני לא נהנתי בנשיקה. פשוט לא היה לי טעים. והמחיר..

תמרה*

New member
הכי רומנטית משלושתם - קימל

והכי רומנטית מהמלצות אחרות שקיבלתי - קורדיליה ביפו (של השף ניר צוק) כמו כן רומנטית וטעימה עד מאוד - בלזק באשדוד

יעלי2

New member
באופן כללי אנחנו חובבי הזאנר של

ארוחת של "טעימות". משלמים מחיר X ומקבלים רצף של מנות לא גדולות אך מגוונות לשולחן. לרוב המחיר כולל גם קינוח. לא תמיד זול, אבל יוצא דומה או קצת יותר מלהזמין באותה מסעדה 2 ארוחות מלאות. חוץ מאידי באשדוד ו"הבית של אילנה", אני אשמח לשמוע על עוד מסעדות שמגישות את הסגנון הנ"ל.

תמרה*

New member
באורי בורי בעכו יש ארוחת טעימות

של דגים ופירות ים (אני לא יודעת אם המחיר קבוע או תלוי ב"קיבולת" שלכם אבל נותנים אוסף של מנות לא גדולות ומעולות. חוץ מזה שמעתי שעכשיו בתמוז בנווה צדק יש ארוחות טעימות שוות. אני שוב ממליצה על מסעדת הטאפאס בה אכלנו TAPEO בה כל המנות קטנות, ואת יכולה להכין לעצמך ארוחת טעימות. אה, ובליקשר לארוחות טעימות שכחתי לספר על עוד מסעדה מעולה שאכלנו בה ומאוד נהנינו, וגם היא רומנטית - "שלו ביער" - בטבעון.

יעלי2

New member
על שלו ביער אני שומעת כבר פעם שניה

השבוע. זה גם ארוחת טעימות? שמעתי שמאוד מומלץ.

תמרה*

New member
לא טעימות, כן מעולה.

מחירים שפויים יחסית למסעדות יוקרה (מנה עיקרית היקרה ביותר- 80 ש"ח)

limor 2

New member
שם הוא הציע לי נישואין !!!../images/Emo23.gif

מדהים שם בטירוף..מרגישים שם כמו בחו"ל ! נורא יוקרתי ורומנטי

rinutza

New member
רוטשילד´ס בנווה צדק ../images/Emo45.gif אבל צריך

לברר מראש כי זה לא כל יום עד כמה שאני יודעת. זו היתה ארוחת טעימות מדהימה וזה כלל שתיה קלה, יין (בקבוק כי היינו שלושה) וקינוחים.

אתי@

New member
אם כבר רוטשילדס, אז הסניף

המקורי נמצא בראשל"צ והוא הרבה יותר רומנטי לטעמי... והמסעדה מצוינת

יעלי2

New member
לדוגמא (בקימל)

מנות פתיחה בסגנון פטה כבד אווז/עוף מנות עיקריות סטייק עסיסי ברטבים שונים (דובדבנים/יין/חרדל) אפשר לקבל מנת "ים-יבשה" שהיא סטייק ועליו כמה שרימפסים. המסעדה רומנטית, כפרית (אבל ברמה!!!), ממקומת צמוד לגב כלבו שלום המיתולוגי.

אתי@

New member
קימל

אנחנו אכלנו: עוף בטריאקי - סוף הדרך מניפת כבד אווב ובשר ברוטב פלפלת - מעולה

limor 2

New member
בעלי אכל שם סטייק ברוטב דובדבנים

וכמעט בכה שזה נגמר..

limor 2

New member
בקימל כמובן.

אנחנו צריכים ללכת שוב לשלו ביער כי מרוב התרגשות לא אכלתי כלום.. אני בטוחה שגם שם טעים !!

יעלי2

New member
אחרי שלו ביער נשארתם ללון שם?

אם לנתם באיזור יש מקום וממלץ? הבנתי שזה ליד בית שערים. האמת שבעלי לא מת על הצפון כי זה מזכיר לו את הצבא (לי לא), ואם ארצה שנישאר ללון, זה צריך להיות במקום טוב ANY המלצות?

limor 2

New member
מה פתאום ! רצנו לספר למשפוחה !

לקראת חצות נסענו עד הבית שלי וקיבלו אותנו בסוכריות ,נשיקות וחיבוקים ! לא הייתי מפסידה את זה !

למעלה