מסעדות.....

אתי@

New member
פלאפל תדמור - בסלמה בת"א

הפלאפל הכי טוב בעולם

אנחנו....

כמו לשורודלית גם לנו יש פינה חמה בלב לנאפיס- טעים, מהיר וזול... מידי שנה אחנו חוגגים את תאריך הכרותנו במסעדה סינית בראשון שאני לא מאמינה ששכחתי כרגע את שמה (ליד קפולסקי..). חוץ מזה אוהבים את ספגטים , והרבה על האש....

shelycat

New member
סאן-פלאואר?

בכל אופן אנחנו אוהבים את הקם-סון בהוד השרון בתחום הסיניות.

Ronnie*

New member
קם-סון נהדרת...

וגם את סאן-פלאואר אנחנו אוהבים, למרות שלא היינו בה שנים...

אנחנו....

כמו לשורודלית גם לנו יש פינה חמה בלב לנאפיס- טעים, מהיר וזול... מידי שנה אחנו חוגגים את תאריך הכרותנו במסעדה סינית בראשון שאני לא מאמינה ששכחתי כרגע את שמה (ליד קפולסקי..). חוץ מזה אוהבים את ספגטים , והרבה על האש....

kisses

New member
המסעדות האהובות עלי הן גם אווזי

והכי הכי אהובה עלי ואני לא יודעת למה זה קולומבוס בהרצליה.

ענתש

New member
ג´ירף נודלס בר ברמת החייל

ננה בר בנוה צדק בת"א קימל בנווה צדק בת"א ומישהי שמעה על ברונו ? המסעדה של אייל שני בעזריאלי ? הזמנתי שם מקום לכבוד יום ההולדת של בעלי (16 ביולי). יש להם אתר שנראה מעולה... מקווה שיעמדו בציפיות (150 שקלים לאדם, מחיר קבוע, לארוחת ערב).

ענתש

New member
ושכחתי - קפה כזה בהרצליה (צמרות)

כשגרנו בהרצליה היינו שם לפחות (תחזיקו חזק) פעם פעמיים בשבוע. עכשיו הרבה פחו (המרחק) אבל אנחנו שם לפחות פעם בחודש. טעים נעים ולא נורא יקר.

ayush

New member
ברונו - נחמד + ../images/Emo11.gif

היינו שם לפני כשנה. גם אז המחיר היה 150 ש"ח (לא כולל יין) המנות הראשונות טעימות מאד (אבל נורא קטנות) הלחם מצויין את העיקריות לא כל כך אהבנו.. בתאבון !

יעלי2

New member
ענתש

נכנסתי בהמלצתך לאתר והמסעדה בהחלט נראית ברוחו של אייל שני (אוכל מוקפד ברמה גבוהה). לבעלי יש יומולדת באוגוסט ואשמח אם תספרי איך היה, והאם המנות היו משביעות..

Aאלינור

New member
ברונו

היינו שם לפני חודש חוץ מזה שהאקוסטיקה ממש לא משהו נורא נהננו. המנות הראשונות (קבועות בתפריט) חצי פשוטות חצי קצת יותר מתוחכמות (כדי שלא לומר פלצניות) אבל בכל מקרה ממש טעימות. בן הזוג אמר שזה החומוס הכי טעים שאכל בחיים! לגבי מנות עיקריות יש בחירה. היה טעים מאוד אך לא משהו יוצא דופן. מנות אחרונות - מרעננות. אהבנו. בסך הכל נהננו. המחיר הוא 150 לאדם.

ואם כבר - שאלות

איך בליני? מיקה וקימל - איזה אוכל יש שם? אני מחפשת משהו לארוחה רומנטית

limor 2

New member
קימל מעולה. היינו שם לפני 3 שנים

אמנם, אבל בחיים לא ראיתי את בעלי מתענג ככה על האוכל. זה היה פשוט תענוג לראות את זה ! דרך אגב, בזמנו הייתי צמחונית ולא היה לי מה לאכול שם, אז לקחת בחשבון..

אתי@

New member
לטעמי

קימל מעולה בליני לא משהו - אבל אני יודעת שלא כולם חושבים כמוני. כבר אכלתי באיטלקיות יותר טובות. היא גם לא במיוחד רומנטית. מיקה - לא אכלתי שם, אבל מהצצה בתפריט הבנתי שכנראה גם לא אוכל שם. המנות שם מאוד ביזריות בשביל שמרנית כמוני, ואוכלים שם בעלי חיים שלא תמצאי על הצלחת שלי
אני יכולה להמליץ לך גם על דיקסי, דוקסה

jess ועוד

New member
למי שרוצה להשקיע

חוות התבלינים בגלבוע ומסעדת הנשיקה בזכרון יעקב בשני המקרים המסעדה היא רק תירוץ לטיול באזור משגע...

למעלה