כמו לשורודלית גם לנו יש פינה חמה בלב לנאפיס- טעים, מהיר וזול... מידי שנה אחנו חוגגים את תאריך הכרותנו במסעדה סינית בראשון שאני לא מאמינה ששכחתי כרגע את שמה (ליד קפולסקי..). חוץ מזה אוהבים את ספגטים , והרבה על האש....
כמו לשורודלית גם לנו יש פינה חמה בלב לנאפיס- טעים, מהיר וזול... מידי שנה אחנו חוגגים את תאריך הכרותנו במסעדה סינית בראשון שאני לא מאמינה ששכחתי כרגע את שמה (ליד קפולסקי..). חוץ מזה אוהבים את ספגטים , והרבה על האש....
ננה בר בנוה צדק בת"א קימל בנווה צדק בת"א ומישהי שמעה על ברונו ? המסעדה של אייל שני בעזריאלי ? הזמנתי שם מקום לכבוד יום ההולדת של בעלי (16 ביולי). יש להם אתר שנראה מעולה... מקווה שיעמדו בציפיות (150 שקלים לאדם, מחיר קבוע, לארוחת ערב).
נכנסתי בהמלצתך לאתר והמסעדה בהחלט נראית ברוחו של אייל שני (אוכל מוקפד ברמה גבוהה). לבעלי יש יומולדת באוגוסט ואשמח אם תספרי איך היה, והאם המנות היו משביעות..
היינו שם לפני חודש חוץ מזה שהאקוסטיקה ממש לא משהו נורא נהננו. המנות הראשונות (קבועות בתפריט) חצי פשוטות חצי קצת יותר מתוחכמות (כדי שלא לומר פלצניות) אבל בכל מקרה ממש טעימות. בן הזוג אמר שזה החומוס הכי טעים שאכל בחיים! לגבי מנות עיקריות יש בחירה. היה טעים מאוד אך לא משהו יוצא דופן. מנות אחרונות - מרעננות. אהבנו. בסך הכל נהננו. המחיר הוא 150 לאדם.
אמנם, אבל בחיים לא ראיתי את בעלי מתענג ככה על האוכל. זה היה פשוט תענוג לראות את זה ! דרך אגב, בזמנו הייתי צמחונית ולא היה לי מה לאכול שם, אז לקחת בחשבון..
קימל מעולה בליני לא משהו - אבל אני יודעת שלא כולם חושבים כמוני. כבר אכלתי באיטלקיות יותר טובות. היא גם לא במיוחד רומנטית. מיקה - לא אכלתי שם, אבל מהצצה בתפריט הבנתי שכנראה גם לא אוכל שם. המנות שם מאוד ביזריות בשביל שמרנית כמוני, ואוכלים שם בעלי חיים שלא תמצאי על הצלחת שלי