מסעדות.....

shelycat

New member
מסעדות.....

שרשור מסעדות והמלצות...... אלו מסעדות חביבות עליכם? אנחנו מאוד אוהבים את המיסעדות במיתחם המסעדות בהרצליה אבל יש לנו פינה חמה גם ל"אווזי" בראשון.

שמופית

New member
הכי הכי....

אני אוהבת את בר פירות ים בהרצליה פיתוח ואת הראנינג סושי (אפילו שמעצבן אותי לשלם טיפ כשאני יושבת על הבר !!!) תמיר הכי אוהב את אל גאוצ´ו באילת... (הוא טוען שיש הבדלים בין הסניפים). ואנחנו גם אוהבים את הקופי-בר ביד חרוצים (ת"א)... ובטח שכחתי עוד...

Aאלינור

New member
מסעדות אהובות

קודם כל - הכי כיף לאכול בחוץ, או להזמין. וכבר אמרתי את זה. אבל אני פשוט כל כך עצלנית בקטע של בישול... לו רק הייתי רוטשילד, מזמן הייתי אוכלת רק בחוץ. אוהבים את ג´ירף, ואת סאלי-מסעדה מעולה בהרצליה (בעיני). ספגטים ולה-פסטה פרסקה(הרצליה) גם אהובות. חוץ מזה מדי פעם מנסים גם חדשות. ממש לא מסעדה, פשוט דוכן - אבל יש ברעננה פלאפל מ-ע-ו-ל-ה, שגם תורם לא מעט למאזן הקלוריות החיובי+++ שאני צוברת.

fila

New member
והמועדפות.....

"טאיוואן"- מסעדה סינית-תיאלנדית בחיפה לרגלי הגן הבהאי מדהים שם בלילה והאוכל מעולה "מוצארט" בקירית מוצקין טעים וכיף... "אמאדאוס" בכרמל כנ"ל ומבחינת המזללות אז יש בנהריה את "לוסקי" הכי טעים בקטע של "על האש" סלטים וצ´יפס

אתי@

New member
טאיוון מ-ע-ו-ל-ה

חגגנו שם יום הולדת 70 לסבא שלי

אתי@

New member
בטח אני אשכח חלק, אבל...

יין-יאנג - הסינית של אהרוני קימל לילית פרנצ´סקה מזאלונה והפינה חמה שיש לי בלב זה דווקא לנאפיס - אוכל טעים, מהיר וזול כשלא בא לבשל

תמרה*

New member
בתור אוהבי מסעדות בטירוף

זו שאלה שאני ממש מזדהה איתה. המסעדה הטובה ביותר שאכלנו בה היתה קרן, ואני חייבת להגיד שזו היתה ארוחת צהרים עיסקית, ושילמנו 125 ש"ח לאדם, אבל הרגשנו שזה שווה כל שקל. חוץ מזה אהבנו מאוד את אורי בורי בעכו קופי בר בת"א בלזק באשדוד והמלצה חמה מהתנור - בחמישי היינו באולטרה סאונד, ואח"כ הלכנו לחגוג בטאפאס בר החדש שפתחו ברח´ הארבעה שנקרא TAPEO. ישבנו על הבר ואכלנו מבחר טאפאסים כמו בספרד, שתינו סנגריה (אני קצת וירון הרבה) וממש נהנינו.

אופה3

New member
אני לא מרבה לאכול במסעדות , אבל עם

כבר אז אנחנו נוסעים לשכונת התקווה, לאכול על האש אצל שמש , מאוד טעים שם, המחירים סבירים, או שנוסעים לאור יהודה, לאבו סעיד, או אנטבה. פעם הייתה מסעדה טובה בשם אסיה, בכיכר דה שליט בהרצליה, אבל עכשיו התחלפו הבעלים אז אנחנו לשם יותר לא נכנסים. אני יותר בקטעים של בתי קפה, ממליצה בחום, על אפרופו בקניון אבנט (הגדול) בפתח תקווה, יש להם שם עוגת מוצרט מטמטמת, וגם ריקשה טעימה מאוד. וזהו, אם אני אזכר במשהו אני אוסיף.

nikit1

New member
יש לא מעט...

אנחנו באופן כללי מאד אוהבים לאכול בחוץ. האהובות- "פסטה מיה" בלינקולן, Sea Food Market ומקום חמוד בבגרשוב שהוא מין בית קפה מסעדה- "אוליב"

jess ועוד

New member
אנחנו אוהבים לשבת

במקום שנקרא coffee bar ביד חרוצים שם יש לחם גם בפסח... ככה התחלנו ת´מסורת...

הילית*

New member
היינו שם לפני שבועיים. מקום נחמד

מאוד ! אנחנו אוהבים כל מיני מסעדות. לא גרופים של אף אחת. לאחרונה אנחנו בקטע של אוכל הודי ורק ביום רביעי האחרון היינו באינדירה ומאוד נהנינו חוץ מזה אהבנו את צ´ימיצ´נגה

מאי26

New member
בעצם כבר כתבתם חלק מהמסעדות

הכי שוות... צ´ימיצ´נגה - מעולה אבל יקרה מאוד. הקופי בר ביד חרוצים אלי אוליו ברח´ ברנר בתל אביב - מסעדה מעולה ויקרה בתחום ה"עממיות" יותר: זוזוברה בהרצליה פיתוח, ספגטים (מצויינת גם להזמנות הביתה) ופיצה מטר - אחלה פיצה!

Ronnie*

New member
מסעדות...

אני לא חזקה באוכל, ובכל זאת: ספגטים, לה פסטה פרסקה בהרצליה, בולוניה ברמת השרון (עד כאן אוכל איטלקי). חוץ מזה, ניו-יורק ניו-יורק, למרות שאין לי הרבה מבחר שם בתור צמחונית. ואנחנו אוהבים גם להזמין פיצה או אוכל סיני.

Ronnie*

New member
שאלה - לכל הממליצות על קופי בר...

איזה סגנון אוכל יש שם? יש משהו לצמחונים?

ayush

New member
יש גם סלטים, פטריות מצויינות, תרד

בשמנת מוצלח, פסטות ומרקים .

למעלה