מסעדות.....

rinutza

New member
אחד הדברים האהובים עלינו - מסעדות:

קודם כל סושי - קיוטו בהרצליה ואונאמי בת"א - מדהימות. פירות ים - בר פירות ים בהרצליה, חסילון וז´אקו. מיקה, אלי אולי, עד העצם (אהובה בעיקר על אילן). וגם: אווזי והסביח של עובד בגבעתיים.

תמרה*

New member
א. יש לנו טעם דומה

ואני חוזרת על ההמלצה לטאפאס בר החדש ברח´ הארבעה (צמוד לאונאמי ובאותה בעלות) ב. לפני חודש בערך לקחתי את ירון לאכול אצל עובד, וחבל על הזמן איך הוא התלהב. אז אני מצטרפת בחום להמלצה

תמרה*

New member
ישבנו על הבר ואכלנו

7 טאפאסים (אבל מהיקרים ביותר שלהם) ושתינו 4 כוסות של סנגריה (ירון 3 ואני 1) ואחרי זה קפה לירון וקינוח אחד ושילמנו 340. בהחלט לא זול, אבל ממש נהנינו, ובאנו ממש רעבים. נראה לי אחרלה מקום להעביר ערב בשתיה ונשנושים (כשלא ממש רעבים)

שח_מט

New member
שלנו -

1. איטלקי - פסטה מיה ברמת החייל (רחוב הברזל). 2. יפני - מיאקו, בית גיבור ליד שרתון סיטי טאואר בר"ג. מסעדה חדשה וטובה. 3. איטריות - ג´ירף הרצליה פיתוח. 4. חומוסיה - חליל ברמלה 5. take away - פקין צהלה 6. בית קפה - מטילדה, מעוז אביב ת"א 7. פיצה - איל פיאצ´ולו, בן יהודה 122 8. בשר - meat bar שדרות ח"ן, ת"א * אין כמו הקינוחים בג´ירף... זהו בינתיים

שח_מט

New member
וגם בוכרי -

חוויה מומלצת לכל האוהבים אוכל מיוחד, באזור התעשייה באור יהודה יש מסעדה בוכרית בשם "סמרקנד". כל המאכלים הבוכריים הטובים מומלצים שם - אורז לסוגיו, מרק עם בשר כבש ומאפים מיוחדים עם בשר. זול וטעים (וגם כשר...) שחר

סיגל2

New member
שכחתי להוסיף שאנו גם אוהבים לאכול

בבית קפה שנקרא קפה נוח ברחוב החשמונאים. זהו בית קפה שכונתי שממש כיף לשבת בו ולאכול,שרות טוב ואם באים לבד אפשר גם לקחת ספר לקרוא תוך כדי או אפילו להשאיל הביתה.

מאי26

New member
וואו, איך אתה צודק בקשר לקינוחים!

כמה זמן כבר לא אכלתי את הפבלובה ואת הפירמידת שוקולד...

מאי26

New member
כרגיל ההודעה יצאה במקום הלא נכון..

הכוונה להודעה של שח-מט ולקינוחים בג´ירף.

dorlim

New member
אוהבים הרבה מסעדות והמון סוגים של

אוכל, לכן קצת קשה להצביע על "המסעדה הפייבוריטית"... ובכל זאת, מסעדות שאנחנו אוהבים ועולות בדעתי כרגע - הברוהאוס (ברוטשילד), חסילון, אלדד וזהו (בירושלים), ספגטים. ויש עוד המון שאני לא זוכרת כרגע...

rinutza

New member
אלדד וזהו ../images/Emo45.gif היתה המסעדה האהובה

עלי בירושלים - היא עדיין כזו טובה? (עד היום אני סוגדת למנת הפטריות הממולאות שלהם).

dorlim

New member
מצויינת, בייחוד העסקיות שלהם

במשהו כמו 35-45 ש"ח מקבלים אוכל טעים (מאד!!!!) ומשביע. אנחנו נהנים כל פעם מחדש
ועכשיו צריך ללכת כדי לבדוק את מנת הפטריות שלך

יעלי2

New member
אנחנו

דיקסי-בעיקר בגלל הכנפיים עם בירה בצד ולחם שום. חסילון-בגלל האוכל בכלל. תמיד מוצלח מאוד וטעים טעים! אידי באשדוד-בעיקר באירועים. מזמינים מראש מנת פינוק לשניים ויוצאים עם אקווריום בעיניים.

נופר30

New member
אנחנו לא נוהגים לאכול הרבה בחוץ

אבל מידי פעם אנחנו מנסים דברים חדשים לדוגמא אתמול אכלנו ( יותר נכון סנאקס ) בבוקצ´י או משהו כזה בת"א היה נחמד מאוד

קרן ש

New member
הפייבורטיות שלנו ...

"קפה הפוך" בת"א (פינת נורדאו) הסביח של עובד בגבעתיים ספגיצה בבורסה בר"ג אל גאוצו נאפיס בהרצליה מפגש הסטייק בת"א כוכב ים (מסעדת דגים) בת"א

אביבית1

New member
המסעדות שאנחנו אוהבים

דיקסי ביגאל אלון, הסביח שנמצא ברחוב נגבה בר"ג, הסיני שלי שנמצאת בשדרות ירושלים בר"ג (בעיקר מזמינים משם), פארוק מסעדה על האש באור יהודה

למעלה