מסיבת ריקודים ...

אלמרה

New member
הכללות.. אבל מילא....

לא אתווכח ולא אסנגר על הגברים כי אני לא משמש דוברם. צר לי שהגעת למסקנת אכזבה - אני בטוח כי זה יחלוף לך כשתגלי כאן גם אנשים שונים מאלו שתארת.

צלליתה

New member
דוקא בפורום הזה

ראיתי הרבה גברים. חלקם הגדול נכנס לרגע ומאז נעלמו. אין לי מושג מהיכן להביא ברגעים אלה את הסטיסטיקות שנעשו על מספר הפנויים לעומת פנויות בגילאים שלנו פה בארץ, אבל די משוכנעת שהייצוג פה בפורום תואם את הסטיסטיקות. אם כך השאלה צריכה להיות (לדעתי) מה הבריח את הגברים.

אלמרה

New member
נהפוך הוא...

רק ראיתי Magi ישר באתי ונשאר פה! לא בורח לשום מקום.

nurit484

New member
אין אצלנו ערסים ...

אין אצלנו ערסים ... באים אלינו אנשים שאוהבים לרקוד מכל שכבות האוכלוסיה ומכל הארץ ...

nurit484

New member
המסיבה מיועדת לגילאי 35 +

המסיבה מיועדת לגילאי 35 + ולא רק 50 + ובכלל לכל מי שאוהב לרקוד ! ריקודי שנות ה - 60 , 70 , 80 , 90 ... ולא דיסקו כל הערב ... המקום מיועד גם לפנויים גם לזוגות וזה לא שוק בשר בכלל לא !! אווירה מצויינת האולם גדול , מרווח ונעים ... אולם אירועים יפה ולא חדר אוכל של קיבוץ ...

שקדיה100

New member
גבעת ברנר אכן מיועדת לגילאי 35+

ולא רק 50+. אבל ה-35+ תופסים את רוב המקום. זה לא נורא, זה נחמד. רק שזה לא מתאים לי. המקום אינו מרווח. מה זה מרווח? המקום ענק. אבל הצפיפות, כמות האנשים שמכניסים אליו, גורמת לו להיות בלתי מרווח בעליל. המוני להחריד. כשכתבתי שוק בשר לא התכוונתי דווקא למקום הזה. אני מניחה שיש בו גם וגם. ומבחינת רמת האנשים - בעיה. יחד עם זאת, יש המוני אנשים מכל הארץ שנוהרים לשם באופן קבוע, וכל דבר שיש לו קהל, יש לו לגיטימציה לפעול. אז בהצלחה.

nurit484

New member
המקום לא תמיד צפוף !

ה - 35 + אומרים שהרוב הם 50 + המקום לא תמיד צפוף ! ישנו גרעין שבא באופן קבוע כל שבועיים , אך רוב הקהל הם אנשים חדשים שמגיעים מפה לאוזן כי המקום הוא טוב ופועל כבר 6 שנים ...

שקדיה......אני רוקדת כבר

שנתיים ומאוד נהנית מהשירה, הריקוד והריחוף שאני מרגישה תוך כדי הריקוד. החלטתי ללמוד בחוגים לריקודי עם.בין היתר מהסיבה שיכולתי ללכת לבד לאולם הריקודים ולהרגיש נוח מאוד.

שקדיה100

New member
תודה, מרי.

אני מבינה מאד מה שאת אומרת. אני יודעת מה עושה לי מוזיקה בכלל, מה עושה לי הופעה מוזיקלית טובה (ההעדפות האישיות שלי נמצאות, בדרך כלל, במועדון גולדסטאר זאפה בתל אביב, לשם מגיעים מופעי ג'אז ומוזיקה בינלאומיים ברמה גבוהה), ואני יודעת מה עושה לי הריקוד. אבל, אני אוהבת לרקוד עם בן זוג. זה העניין. לכן לא מוצאת עניין, כל כך, בריקודי עם. אף כי אני אהנה אם תשימי אותי שם. אני מחפשת מקום אליו אוכל להגיע לבד, ולרקוד עם מישהו. פטנט שכזה...:)

ben3211

Member
אבל אני לא יודע לרקוד, ../images/Emo4.gif

ומצד שני, איני רוצה לפספס את נשיקת החצות.
מה עושים?

היום יש מלאאאאא

חוגים לריקודים סלונים וגם בתי ספר לריקוד בכל הארץ. דרך אגב זו גם דרך להכיר נשים כדאי לך.

nurit484

New member
אצלנו גם רוקדים וגם מכירים ...

אצלנו גם רוקדים וגם מכירים ...

ben3211

Member
הפעם היחידה שרקדתי היטב.

זה היה על מדרגות הרבנות. מה זה אצלנו? מי אתם? היכן אתם נמצאים?

nurit484

New member
מסיבה ריקודים בגבעת ברנר ...

מסיבת ריקודי שנות ה - 60 , 70 , 80 ,90 ... עם D.J EFI בקיבוץ גבעת ברנר באולם האירועים צמוד לאולם מופעים במרכז הקיבוץ .

ben3211

Member
אהה כן, ראיתי בכרטיס האישי שלך

חחח, אני קודם שואל אחר כך בודק. יענו רותם את העגלה לפני הסוס.

למעלה