מסיבת ריקודים ...

nurit484

New member
מסיבת ריקודים ...

מסיבת ריקודים ביום שישי 9.12.05 בשעה 22:30 בקיבוץ גבעת ברנר ... היכונו לנשף סילבסטר ! במוצ"ש 31.12.05 בשעה 21:30 בברנר ...

שקדיה100

New member
על גבעת ברנר וריקודים אחרים

אמנם ההודעה היא רק פרסומת, אבל סתם, רציתי לספר לכם שאכן הייתי בגבעת ברנר פעם. וזו דוגמה מצוינת, לעניות דעתי, לסיבה שבשלה צריך לעשות הפרדה בין בילויי חמישים פלוס לאחרים. המקום גדול מאד, המוני מאד וצפוף מאד - טוב. זה כבר עניין של סגנון בילוי, ויש מי שאוהב זאת - והמוסיקה מחרישת אוזניים. נוסף לכך, הכל דיסקו. וואלה, אני אוהבת דיסקו. ואני אוהבת בכלל לרקוד, אבל ראבאק - ערב שלם דיסקו זה משעמם פחד. איפה שנות השישים, למשל? הקיצר, אני עוד לא מצאתי מקום שאוהב לרקוד בו, שיש שם ריקודים - ואנשים - ברמה נורמלית, שהגילאים הם באמת 50 פלוס, ושאישה גם יכולה להגיע אליו לבד, ועדיין יהיה לה עם מי לרקוד. ובנוסף, שהיא לא תירשם כמועמדת מיידית לשוק בשר. יש חיה כזאת?

צלליתה

New member
לרקוד

מעולם לא הייתי בגבעת ברנר, אבל הייתי בקבוצים אחרים. אין לי בעיה כאשר מתערבבים צעירים ומבוגרים. יש לי בעיה, כמו לשקדיה, כאשר ערב שלם רוקדים דיסקו בלבד. ובעצם אתקן ואומר שאין לי אפילו בעיה עם ערב שלם של דיסקו בתנאי שהמוסיקה משובחת. אבל יש לי בעיה במקומות ההמונים האלה עם העישון. אני לא מסוגלת לרקוד דיסקו ערב שלם (הגיל, הגיל,) כאשר מעשנים על רחבת הרקודים ואיני מסוגלת לנשום. אז מצטרפת לשאלה של שקדיה ושואלת איפה אפשר לרקוד (רצוי באזור חיפה)

אלמרה

New member
מצטרף לשתיכן ובמקום בו אין עישון...

רק תגידו אני באאאאאאאאאאא וארקוד איתכן כל הלילה....

nurit484

New member
אצלנו לא מעשנים באולם הריקודים ...

אצלנו לא מעשנים באולם הריקודים , ישנן פינות מיוחדות לעישון ! המוסיקה מאוד מגוונת שנות ה - 60 , 70 , 80 , 90 ... ולא רק דיסקו !

גילושה

New member
הי שקדיה, גם אני הייתי שם

ולי דווקא מתאים דיסקו ערב שלם, אלא שאני קצת התאכזבתי מכמות הערסים. בכל אופן, מתברר שאין בדיוק מקום שמתאים לתנאי הסף שלך, ושלי, ושל עוד הרבה "נוער" בגילנו. היתה אפילו תקופה שחשבתי לארגן בעצמי מסיבות, אך זה לא פשוט. לכן לדעתי לא צריך לוותר, אלא לקבל את מה שיש, ללכת למסיבות עם תחושות חיוביות ולהוריד את רמת הציפיות. אגב, אם לא מפריע לך לרקוד עם צעירים אז יש מסיבות של ג'ינגה בביכורי העיתים בת"א, רק ששם זה ריקוד חופשי, עם מוזיקת עולם.

ידוע לי על מסיבות

בימי שישי בקיבוצים אושה ושער העמקים. נדמה לי שיש שם גם מוזיקה של שנות ה-60 וזה מיועד לאנשים בני 40-50+.

שקדיה100

New member
הי גילושה. על גברים ונשים...

לא רוצה לרקוד עם צעירים. בשלוש השנים האחרונות עשיתי לי הרבה חברים צעירים, גרושים, גרושות. כל ידידי הנפש לי וחברי צעירים ממני ב10-15 שנה. נכספת נפשי, לשם שינוי, לאנשים בגילי. הרעיון של ארגון מסיבות לבד הוא לא רע, כיוון שאני שומעת פה ושם על חבורות שכאלה, שאוהבות ריקוד. מתכנסים בתחילה כי בסתר לב רוצים גם להכיר. אבל כיוון שיש מעבר לזה גם אהבת הריקוד לשמה, נוצרת קבוצה חברתית חזקה גם אחרי הכסאות המוזיקליים ההכרחיים של ההיכרות, וסליחה על הציניות... אני בעד. אני רק יודעת מניסיוני - פה, בפורומים, בקבוצות חברתיות, בכל מקום - שאין איזון מספרי בין גברים לנשים, בכלל. לארגן מסיבות ולדאוג לאיזון מספרי - זה כבר אתגר של ממש. ואולי, כיוון שבלישם ישן טוב טוב היום, אפשר להתחיל בזה שרשור נוסף - למה? למה הרוב המוחלט באתרי ההיכרויות, בפורומים, בקבוצות תמיכה, בטיולים לפנויים פנויות, ב "חברים", בכל מקום בו צריך אינטראקציה אישית - למה הרוב המוחלט הוא נשים. האם גברים לא רוצים אהבה? לא מחפשים זוגיות? אינם בודדים? לא אוהבים לרקוד? אינם כמהים לקבוצה חברתית להצטרף אליה בשישבת, להיות יחד? שאלה מעניינת. אני ניסיתי להקים לפני שלוש שנים קבוצה כזאת בירושלים. אחרי שסגרתי את ההרשמה לנשים, חיכיתי כמעט חודשיים כדי שיצטרפו להרשמה גברים, באותו מספר. אחרי הזהירות הזו הופיעו לפגישה הראשונה 15 נשים, 5 גברים. ואנחנו מדברים על אנשים ברמה, אקדמאיים, על שיחות סינון מראש, על הקפדה על ההדגש החברתי ולא רק ההיכרותי, וכולי. למה?

היי אני חדשה ושמחה על הפורום הזה

אני חושבת שאחת הסיבות שגברים לא מגיעים למקומות כאלה היא שקשה להם להודות או אולי להראות שהם לבד ומחפשים קשר.

אלמרה

New member
נו טוב...

אם כבר ראית שאין כאן גברים והסקת את המסקנה הזו... רק דעי לך שלדעתי הצנועה ברגע זה ממש בעודנו מקלידים פה עושים אלפי נשים (עם הגברים שלהן) שעות יפות ביחד בצימרים ובתי מלון... וזה לא קורה אם הם לא נמצאים ולא משוחחים על צרכיהם ומחפשים קשר.. ברוכה הבאה לפורום...

היי כל הכבוד לך שאתה מנסה להציל את

כבודו של המין הגברי אבל העובדה עדייןלא נתונה לוכוח - טיולי הרצאות סדנאות ועוד ועוד עדיין מלאים במין הנשי וחסרים במין הגברי. האם יש לך הסבר שונה? אשמח לשמוע

אלמרה

New member
אני מודע ומסכים איתך שיש לנשים היום

הרבה יותר זמן פנוי ונגישות ופתיחות ורצון להתפתח ובגילאים שלנו מה טוב יותר מאשר למצוא אהבה (גם אהבה "אסורה" לנשואות - וזו לא תופעה חריגה). אצל חלקנו הגברים כנראה עוד לא נבט זרע התובנה הזו.. היא תגיע...

גילושה

New member
אלמרה, מסתבר שאתה בעניינים......

בדיוק הבוקר הייתי במספרה והייתה שם לקוחה עם נייד שצלצל בכל שתי דקות. היא השיבה משהו כמו "בית בכפר שלום", ואח"כ נתנה מס' חדר וכו'. רק אחרי שהלכה נודע לי שמדובר בחדרים להשכרה.......השעה היתה 10:00 בבוקר!

אלמרה

New member
מעולם לא השתמשתי בשירות זה....

אבל זה מקובל ואני שומע על זוגות "אסורים" במחירים פר שעה... אומרים שיש שם ג'קוזי נו אז מה?

גילושה

New member
אלמרה, אני מאחלת לך להשתמש

בשרות זה במהרה בימינו, אבל עדיף עם בת זוג לגיטימית........

אלמרה

New member
תודה אבל לא תודה...

אני משתמש בביתי באופן הכי לגיטימי עם מי שבא לי וזה לגיטמי גם אם היא אישה נשואה למשל. (החוק קובע שלא לגיטימי זה אם היא קטינה חלילה או בניגוד לרצונה). צימרים לדעתי נועדו לשימוש ממושך בחופשות בכיף ולא למזדמנויות חפוזות, בצוק העיתים בעלי הצימרים למדו שיש שוק לאהבות "אסורות" ועושים מזה הון אז יבושם להם ולמשתשמים...

בית בכפר או לינה כפרית...חה חה חה

שמעתי גם שמעתי על "חדרים" שכאלה חברה שלי עבדה במקום שכזה... ניהלה את אחד המקומות שהיו שם משהו כמו 10 חדרים. שככה יהיה לי טוב כמה עבודה הייתה לה שם... בכל פעם שניסיתי להפגש איתה לקפה בדרכי מהעבודה הביתה.... לרגע לא היה זמן. כל דקה טלפון ואנשים לחוצים לחדר מעכשיו לעכשיו. מה אגיד ומה אומר... יצא לי לראות כמה זוגות שכאלו... רוב הנשים מחכות ברכב עד שהגבר יסדר את התשלום ומיד מתגנבים לחדר. לא פעם אחרי 3 שעות (כי זמן טווח הזמן שמקבלים עבור 180 ש"ח) היו מתקשרים לחדר ומבקשים..."אם אפשר להזדרז כי צריכים את החדר". לא יאמן... האם האהבה והרומנטיקה ברחו מן העולם? מסתבר שרוב אלו שמגיעים לשם הם נשואים וחיים מן מהפרי האסור אז היכן הם אותם פנויים?????????

שלום לכולם

אני מציצה מדי פעם לפורום ותגובתך נכונה. יש להם בעיה להודות שהם מחפשים/לבד. אולי זו הסיבה למיעוט הגברים הפנוים כאן. במשך הזמן התחלתי לעכל ש"הם" לא מחפשים קשר הם מחפשים זיון ללילה/שבוע/חודש. קשר אמיתי מפחיד אותם. משקעי העבר לא מניחים להם. אישה מהווה איום על החופש, על הרכוש, על הגבריות, לדוג כל יום מחדש, טוב להם. עצוב שכך נראים הגברים בימינו. הנשים מבקשות קשר חדש ופרמננטי - הגברים מבקשים להשאר דגים בים הפתוח ומדי פעם למצוא דייגת חדשה. אני מאוכזבת מהפורום הזה!

למעלה