מסיבות

Special K8

New member
מסיבות

אני מחפש מסיבות אך ורק של psy אבל הבעיה היא שאני די קטן יש אולי איזה משו לגילאים שלנו?! דור הפסיי הסובל מדיכוי?!

הנקודה שלך נכונה

יש לא מעט חובבי Psy בגילאי התיכון ואפילו קצת יותר מוקדם (סביבות כיתה ח'-ט') שאין להם מסיבות. היה לי פעם רעיון להקים ליין של מסיבות טראנס לנוער, אולי אחרי הצבא נחשוב ביותר גדול... (-:

orberman

New member
ווי? בטוח?

תמיד חשבתי זה בת וואי סליחה אה אז אתה גבר *מתי אתה מסיים צבא?

מגבת

אני מחכה לביקורת מימך על שני אלבומים שלדעתי ימצאו חן באוזנייך Talpa_-_The_Art_Of_Being_Non flexitones_-_joyrider hi fi companions-swingers in paradise לטיפולך בזמנך הפנוי....

וא היה אמור לשתחרר לפני שנה

ונידחה ל-15/8/2005 אבל לך תידע,בקרום ביטס/טויסטד דוחים את הרליסים שלהם על בסיס קבוע

Spiritus

New member
פסיי נטו?! זה לא ילך.

אלא אם כן מדובר בהפקה כל תקופה שנועדה לתחום הגילאים שציינת.

EEEBBR

New member
ילך... לפחות בירושליים

נמצא בן אדם שמוכן להשכיר מועדונים בעיר בשביל ילדים בגילאי15-16-17-18 בקרוב יתחיל דבר כזה זה התחלה למשהו טוב לדעתי

EEEBBR

New member
הכוונה היא שפשוט

התחילו להשמיע טראנס(ולא אסטריקס) אלא דברים מושכים יותר ולמשוך אנשים צעירים למוסיקה הזאת

blue pill

New member
זה בעייתי....

בכלל בעייתי לארגן מסיבות, אבל לגילאים צעירים זה עוד יותר מסוכן.... הקטע של האלכוהול מסובך, כי אתה לא יכול להקים באר וצריך לדאוג שהם לא ישתו, אחרת אתה יכול להסתבך..... מה שכן, היה לי פעם תכנון עם מישהו להרים מסיבת אולד סקול, כי אין כאלה בכלל, אבל הרעיון נדחה בגלל חוסר תקציב של שנינו..... אחרי הצבא אני מתכנן להתחיל להתעסק בזה ברצינות.....

JD Wannabe

New member
../images/Emo45.gif

טוב לראות כאן אנשים שלא רוצים רק לדבר אלא גם לעשות!!

blue pill

New member
די, תפסיקו לריב כל הזמן....

JD- אני בטוח בזה שחלק מהאנשים כן עושים דברים, וגם אם לא, אז בבוא הזמן הם עוד יתרמו רבות לסצינה..... אבי- הוא אמר משהו, אם אתה רוצה להוכיח שהוא טועה, הרבה יותר קל לתת דוגמאות, כמו שגואהגיא עשה.....

למעלה