מסיבות

תכלס

אני מנסה לבין מה המהות שהוא מנסה להעביר בהערות לכן אני שואל אותו שאלות.... מה שאני מקבל זה פילוסופייה מתחמקת.... אבל התרגלתי אליו...חחחחח ברוך הבא ג'יידי לפורום

goaguy

New member
דוגמא קטנה

שנה שעברה (אוגוסט) הייתי בתאילנד (קופנגן שבוע לפני הפול מון) ושמנו לב שהמשטרה סוגרת תמסיבות ב 6-7 בבוקר שאנשים עדיין אוכלים פיצוצים ותאכלס אין לאן ללכת כי סוגרים את כול המוסיקה בחוף. הייתי עים עוד 3 חברה שגם הרגישו כמוני והרמנו 3 מסיבות יום אחרי יום במקום שנראה waterfall paradise (אחד המפלים היפים שראיתי באמצע האי). ושמנו כסף ולא גבינו כניסה או משהוא (מסיבה לא למטרת רווח). אז אני מבקש לא לדבר סתם באוויר.

אז למה אתה קורא עשייה?

ללמוד פיזיקה כל היום בידיעה שאולי לא תהיה לך עבודה בזה?

JD Wannabe

New member
אני לא אתחיל לריב שוב

ולחזור מיליון פעם על אותם דברים. אמרתי, הפסקתי לריב!

goaguy

New member
בוא אני יסביר לך מה העשייה פה.

אנשים אחרי המסיבה באו אלי ולחברה שהרימו תמסיבה ואמרו לנו תודה,שיחקתם אותה,גדולים אתם. וואלה אנשים אחרי שעברנו אי באו אלי לחדר עים חשיש מהודו והורדנו ראשים. אני אומר לך בטיסה חזרה שזה היה בערך חודש אחרי המסיבות עוד באו ואמרו תודה. ואל תשכח שאת הכסף ששמנו (ושמנו כסף דיי הרבה יחסית לשם) לא ראינו בחזרה ותאמת גם לא רצינו לראות.

JD Wannabe

New member
תראה, מה שעשית זה יחסית טוב!

"ואל תשכח שאת הכסף ששמנו (ושמנו כסף דיי הרבה יחסית לשם) לא ראינו בחזרה ותאמת גם לא רצינו לראות. " זה מה שאני מדבר עליו, עשיתם סתם משהו בשביל הכיף, לא ברצינות....

goaguy

New member
כיף כיף

אבל היו שם קרוב ל 1000 איש שניכנסו לאזור. ובוא נגיד שאים היינו רוצים לקחת כניסה אנשים היו משלמים. אים לא ביום הראשון אז בשני. וביום הראשון תשתייה אנחנו הבאנו בימיים האחרים האנשים הביאו.

goaguy

New member
אני מבקש להבא

לא סתם להעיר הערות שמכלילות אנשים שאתה בעצם לא יודע כלום על מה אנשים עשו\עושים. תודה.

עד עכשיו לא הגבתי לשטויות שאתה מפזר

פה אבל עכשיו באמת עלתה לי כאפה עליך משהו רציני אצלך זה הפקת ענק עופר ניסים 30 אלף שקל רווח וחסות של הייניקן? הבן אדם הרים מסיבות חינם במקום מדהים ואתה מזיין תשכל אין לך יותר מדי מושג לגבי האידיאולוגיה והרוח שמתלווה למוזיקה הזאת אני מבין... (לא שאני מתיימר להיות גואה גיל אבל גם אתה לא בדיוק) תעשה טובה ותשתוק כשאין לך משהו טוב להגיד, זה מה שאני משתדל לעשות.

JD Wannabe

New member
המממממ

נדמה לי שיש לי מושג על האידאולוגיה של המוזיקה הזאת ואני לא אוהב אותה!!!!! יותר מדי מזכיר לי קומוניסטים ודברים מוזרים כאלה.
לי נראה שאנשים כאן לא מבינים את האידאולוגיה החדשה שזה מה שאני אוהב!!! הם מראים את זה ע"י שימוש במילות גנאי (לדעתם) כמו "מסחור".

JD Wannabe

New member
בקצרה

חיבור למציאות במקום ניתוק. בארוכה - כבר כתבתי הרבה, אין לי כוח שוב.

מי שקובע מהי המציאות

זה אנחנו אני אקבע לעצמי לאיזו מציאות אני מתחבר המציאות שלך והמציאות שלי - שתיהן נכונות שתיהן קיימות אין אמת אחת יעני וכאלה אתה יודע ואתה מוזמן לא לשלול

תגיד

איך זה בדיוק מתיישב על מוזיקה שהמטרה שלה זה אסקיפזם? בכל סיגנון מוזיקה המטרה היא בריחה "מהמציאות" אותה אנו מגדירים.. לאחר המסיבה בה התפרקנו מהמציאות אנו חוזרים לשיגרה

למעלה