מסיבות

זה לא קשור כלל וכלל לרצונותיי

המטרה של המוזיקה הזאת היא בריחה מהמציאות תרצה או לא תרצה אם זה מהמציאות שסובבת אותך או המציאות הפרטית שלך אם תלא "בורח מהמציאות" בדרך של בילוי כלשהו אז מהי המטרה לשמה אתה יוצא? כיף? להשתחרר מלחץ המיבחנים?=בריחה מהמציאות היומיומית בין אם זה במודע שלך או בתת מודע שלך.....

EEEBBR

New member
צודק אבי...

בכל מסיבה שיוצאים אליה זה איזה שהיא סוג של בריחה מהמציאות... וזה דוגמא אחת לדברים כאלה על מנת להעצים את חווית "הבריחה" אנשים לעיתים קרובות שותים הרבה(ולפעמים יותר מדי) או לוקחים דברים"מעניינים" ובעזרת זה הם שוכחים את המציאות הקשה(שהשתפרה הזמן האחרון אתם חייבים להודות) ויכולים "להתפרק"... אני חושב שזה הפך להיות חלק ממשמעות המסיבה...

JD Wannabe

New member
זה המטרה שלך ושל המוסיקה שלך

אצלי יציאה זה המשך טבעי לחיי היום יום וחלק אינטגרלי מחיי החדשים. כן, גם היום יום הוא כיפי. ואני לא לוקח שום שטויות, מקסימום רד בול או משהו שיתן לי כוח להמשיך, ואולי גם בירה או שתיים לא יותר.

JD Wannabe

New member
../images/Emo6.gifמצחיק אתה

מחפש חיזוק לתחושותת שלך כלפי בכל שביב מילה שאני מוציא. מה כבר אפשר לשכוח עם בירה או שתיים???????? כשאני שותה זה בד"כ כשאני בא לרקוד בבר ואין Cover אז אני מרגיש מחויבות מוסרית לקנות אלכוהול ולהשתלב.

"להשתלב"-מילת המפתח

להשתלב להרגשה הכללית של עשיית פאן ובריחה מצרות היום יום..... תרצה או לא תרצה אתה בורח מהמציאות בים אם במודע או לא....

JD Wannabe

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אתה גדול, אני לא יודע איך אתה עושה את זה!! מצליח איכשהו למצוא טיעונים שמסבירים אפילו את ההנחות המגוכחות ביותר. בתקופה אחרת היית יכול להיות אמורא טוב...

בתכלס אני מבסס את הטיעונים

עפ"י מילותייך בלבד, קיצר אתה בורח מהמציאות בדרך כלשהי לא יעזור לך רק שאלה קטנה-מהי המטרה לשמה את יוצא למסיבות או פאב?

JD Wannabe

New member
כבר הגבתי!!!! (שילוב מבחינה חברתית)

אז תגיב על התגובה שלי!!!! המטרה שלי היא "תדלוק רוחני". כמו שאני אוכל כדי שיהיה לי כוח פיסי ככה אני הולך לרקוד או משהו כדי שיהיו לי אנרגיות. אם אתה קורא לזה "בריחה מהמציאות", שיהיה .....

JD Wannabe

New member
להשתלב מבחינה חברתית

בניגוד למה שאני עושה כאן בפורום, כשאני יוצא אני בד"כ לא מנסה להיות החייזר.

blue pill

New member
כל הכבוד!

מסוג הדברים שכיף לקרוא, שמוכיח שעוד יש לעולם תקווה....

Z R u b A V e L

New member
מסיבות טראנס לנוער.... לא ילך..

אלה אם כן אתה מגיע בגישת "אני לא רוצה רווח" זה לא סוד גדול שהרווח במסיבות מגיע מהבר ולא מהתשלום בכניסה.

למעלה