מסיבה נחמדה בג´י

• פותח הנושא rub
  • פורסם בתאריך

sivani

New member
פעם ראשונה שלי בג´י...

ובטוח לא אחרונה. היה פשוט אחלה, אני ממש נהניתי אתמול! היה תקלוט טוב, והאופן מייק היה...אמ.....פסדר....אבל כבוד לכולכם!

אתמול

אכן היתה מסיבה מצויינת! היה פול אנשים כן היה חם אבל היה טוב! :) כמו סאונה טובה :) ההופעה: לא יודעת לא היתי בא. המיקרופון הפתוח היה כמו תמיד מצחיק! כבוד לכל אלה שעלו! ו... התיקלוט... סופרים ג-ב-ר! אני תמיד נהנת מהתיקלוט שלך! וכמובן לכל החברה שבאו... אתם פשוט נהדרים! נלה

יאנג אי

New member
תאמינו לי חבר´ה,

רק הבית השני של איתמר היה שווה את הכניסה. אני לא צוחק. מה שהוא עשה שם זה היה מדהים בצורה בלתי רגילה. ´´אני שר כל כך מהר יוצא לי אש מהגרון´´....

היתה מסיבה נחמדה ביותר אתמול......

בוא נתחיל בזה שפיזדה פשוט להקה מדהימה חבל שהסאונד קצת עשה בעיות(זה היה המיקרופון של קסוטו אם אני לא טועה שעשה רעשים) אבל הם עדיין דפקו הופעה בת זונה ובמיוחד בגבי מאן שכולם התלהבו... חוץ מההופעה המסיבה היתה ככה ככה לדעתי למרות שהבחור שעלה לתקלט במקום סופרים היה אחלה ובשיר antie up שוב היה פוגו רצחני....חחח כבוד אנשים עומרי-שראה את לוקאץ´ בטירוף בפוגו והעדיף לברוח

NuckBunnies

New member
מסיבה בג´י

הפעם ראיתי את ההופעה מבפנים. חידוש!
בכל מקרה, התיקלוט היה נחמד מאוד, כהרגלו של סופרים. אני חייב להגיש ששהוא שם את Timerland And Magoo Featuring Fatman Scoop - Drop, זה השיר שעשה לי את המסיבה. אחחח איזה שיר... אני בערך הבן אדם היחיד שידע את כל המילים
פיזדה... פיזדה היו מעולים. פשוט מעולים. אני אמרתי ואני ימשיך להגיד, הם הבלאק איאד פיס הישראלים. עוד קצת אימון, קצת חידוד, לכתוב שירים, אולפן ויאללה אלבום. גם ככה לכלא שש יש עוד 7 שנים לאלבום, ב2008 ככה שלפחות את פיזדה אני רוצה בקרוב
המיקרופון הפתוח... לפי דעתי היה יותר מדי ארוך. אולי אפשר לסדר הרשמה מראש דרך בייבי, 4 דקות לכל מופיע, 6 מופעים מקסימום? יצא בסביבות החצי שעה מהמסיבה. אתמול המיקרופון היה יותר מדי ארוך. א-ב-ל, אני מרגיש חובה לציין, שלא משנה כמה אנשים לא אוהבים את המיקרופון הפתוח (מיקרופון פתוח = מועדון מתרוקן. עובדה), לא משנה כמה אנשים נרשמו, לא משנה כמה תקלות מעצבנות, כמו מיקרופונים שלא עובדים יש, סופרים ממשיך להיות היחיד שנותן במה באמת חופשית לכלכ בן אדם לבוא ולעלות, הרבה פעמים בניגוד למה שהרבה ואולי הרוב רוצה. על זה אי אפשר להגיד כלום חוץ מ"תודה". למרות שאתה עסקן
מה עוד? לא הרבה. מסיבה ממוצעת, היה ממש טוב. אפילו, מסיבה מסויימת, לא היה יותר מדי צפוף בפנים, למרות שבאו הרבה אנשים. אה ועוד משהו!!! סופרים, אני דורש שתדפיס את ההזמנות על נייר יותר דק. קשה לי לקפל כובעים ככה (בדיחה פרטית ועלובה. לשכוחחח)! וזהו, ישנתי טוףףף. וסוף סוף החלטתי. האלבום האחרון של אייר טוב. ממש טוב. מעניין למה לא ראיתי את זה עד עכשיו... NuckBunnies שיש לו כאב ראש רצחני

NuckBunnies

New member
אני יודע

Moon Safari אלבום מדהים. פשוט האלבום הזה לא מי יודע אהבתי בשמיעות הראשונות.

NuckBunnies

New member
אייר

Air צמד מפיקים צרפתי שמפיק מוסיקה אלקטרונית, כמו דאפט פאנק.

(OG (gimel

New member
רק שהם הרבה (הרבה) יותר טובים

מדאפט פאנק, שלמעט יציאות בודדות פה ושם לא עשו שום דבר מעניין במיוחד.

NuckBunnies

New member
כמובן, וכראיה

יש לי את כל 4 האלבומים של אייר, ואף אחד מהאלבומים של דאפט פאנק (מכל ה2 שהיו, אבל עדיין).

(OG (gimel

New member
4?

מון סאפארי הפסקול של דה וירג´ין סואיסייד אגדת 10000 ההרץ איזה חסר לי?

NuckBunnies

New member
אני יודע משהו שאתה לא!

פעם ראשונה נראה לי. בכל מקרה, יצאו להם 4 דיסקים בסדר הזה: Moon Safari דיסק מעולה, מדהים, כמעט כמעט מושלם. The Virgen Suicide פסקול לסרט. בקשר לסרט אני לא יודע, אבל הפסקול מעולה. Premiere Symptombs 7 טראקים ישנים שלהם, שאוגדו יחד לדיסק קצר. לא מדהים, אבל נחמד מאוד. והחדש הטוב מאוד. NuckBunnies

inbalit

New member
אייר זה ההרכב הצרפתי עם שתי נגנים

וזמרת? שיש להם שיר משהו כמו""sexsi boy אם כך יש לי את האחרון, והוא בהחלט מצוין, ומרגיע, מקווה שאנחנו מדברים על אותו דבר, ואם כן, אז אין מה להשות אותם לדאפט פאנק שהם לא משהן בכלל, love and love inbal

NuckBunnies

New member
הם צמד מפיקים שמשתמשים

בזמרים בשירים שלהם. All I Need, לדוגמא. בחדש יש את בק (שיר מעולה).

k0dman

New member
מה אתה משווה אותם לדאפט פאנק?

למרות שאני אישית חושב ש Homework אלבום מעולה, אבל אחרי שהם הוציאו את האלבום האחרון שלהם Discovery הבנתי שאין להם את זה - לפחות כבר אין להם, אבל נראה בעתיד מי יודע.. Air מעולים.

Gershenman

New member
מסיבה טובה מאוד

פיזדה היו ענקיייייייייים!!!! סוניק ע-נ-ק!!!!!! התקלוט היה טוב,אבל בגלל הצפיפות הייתי הרבה בחוץ..... המיקרופון הפתוח- ראפיד קילה היה ענק כרגיל-פשוט ענק פלג גם היה ענק עם הפרודיה שלו.... אוהד ועומר היו מעולים,רק חבל שלא שמעו אותם טוב..... וכלא 6 היו מצויינים-איתמר היה פשוט ענק!!!! GERSHENMAN שמבואס שהוא לא יכול לבוא לדינמו למסיבה הבאה

למעלה