מסיבה נחמדה בג´י

• פותח הנושא rub
  • פורסם בתאריך

TeeAnTee

New member
מסיבה נחמדה בג´י

אין לי כ"כ הרבה מה להגיד חוץ מזה שהיה תקלוט לא רע, הופעה מששששש טובה של פיזדה (חבל שהסאונד הרס, תתחדשו על המיקרופונים ד"א), מיקרופון פתוח דיי מאכזב, אבל בכל זאת כבוד גדול לראפיד קילה, כלא 6, לוקץ´ וקודמן, פלג וליולייט, אוהד ועומר, ואם סי ג´אננה בהופעה אחרונה של הויד בוריד מי שלא בא הפסיד :) . לילה טוב

נחמדה? , קצת יותר הייתי אומר...

קיצר ... פריסטיילים: ראפיד קילה-אחי כיף לשמוע אותך כל פעם מחדש ... , אני כבר מחכה לשיר הבא גבר!!! כלא 6-אומנם שילוב של מספר שירים ... , פצייץ , איתמר היה פשוט ענק , אחד הבתים היותר טובים ששמעתי ממנו ובכלל בזמן האחרון... עומר ואוהד-חבל שלא שמעו אותכם ולא היה מייק(פעם כן , פעם לא) , הייתם גדולים חבר´ה!!! פלג-אחי הבאת להם את זה בפרצוף כמו שצריך , אמיתי וישר מהלב!!! אחי קרעת אותי... (ולמי שלא הבין זאת הייתה פרודיה משו ירידה משו על אוכלי המייק´ וכו´) , אחי כבוד על היוזמה.. לוקאץ קודמן וגאננה-איי איי איי , כמה ביטים אפשר להחליף , חלאס חבר´ה .. הגדה המערבית \ The West Bank - היו ענקיים , עלו עם ניסיון ראשון מתוך מיק´ למקס´ 2 , שיר פשוט מצוין , ניסיון חמוד ביותר של טל (BIG-T) לעשות את הפזמון ... שאר האנשים שעלו-לא שמעתי הכל אז אנלא אגיב... ה-הופעה!!! אחת ההופעות היותר טובות שנראו בגי (מנקודת מבטי) התחברו לקהל כמו שצריך ואני אישית ממש נהנתי לשמוע אנשים עם כזה כישרון ודיקציה כזאת מצוינת!!! לגבי התקלוט: נחמד ביותר , ניסיון חמוד בהתחלה עם ה"אנמיינסטרים" שהוביל למיינסטרים גרידא!!! סה"כ היה מהנה!!! נתראה בשבוע הבא , בין אם בגי´ ובין אם בדינמו!!! סאלאמת ולילה טוב לכולם...

ולפני מבול התגובות וכו...

מצטער על ההסחפות המוגזמת שלי במספר מובנים בהודעה לע"יל , השעה עשתה את שלה וכן חוסר בשעות שינה עשתה את שלה גם כן... אל תקחו את זה יותר מדי קשה...

volatile

New member
טוב אז ככה

באמת הופעה מצויינת של פיזדה הבעיות עם הסאונד קצת הציקו אבל שלושתם היו גדולים ובעיקר התרשמתי מסוניק. בפריסטייל מאוד נהנתי לשמוע את נאור שהולך ומתמקצע מהופעה להופעה, וגם מעומר וסינדרום שהיו באמת אחלה (חבל שלא שמעו כ"כ טוב), כבוד גם לקודמן, לוקא´צ וכל מי שעלה, באמת היה נחמד מאוד... בקשר להופעה שלי, הדבר היחיד שיש לי להגיד להגנתי זה שהייתי קצת מסטול (משתייה לא ממשהו אחר :)) והיו לי כבר יציאות יותר מוצלחות, אבל לא נורא חפיף, מי שלא הבין את המטרה של השיר חבל... וכן, מצטער אבל זה הקול שלי ואני ימשיך איתו, רק בעתיד הזעם יהיה על ביטים יותר עצבניים... :) בקשר לתקלוט, מאוד נהנתי, בהתחלה סופרים והדי´גי השני (לא מכיר את השם שלך אחי) תיקלטו דברים שגובלים באנדרגרואנד כגון אפורה וגנגסטארררררר :) היה כיף וזה עירבוב מבורך... פלג שיבוא לסוכות באם המושבות (ומבטיח להכין רום עם קולה לכל האנשים בעלי תעודה שמוכיחה שהם מעל לשמונה עשרה :)).

רואי רואי...

חבל ממש חבל שאתה לא יודע לרסן את עצביו לפעמים . אחי אוקיי אז אני טיפה משוחד(אולי.),אני פשוט מעריך אותם ואת היצירה שלהם מה רע בזה אחי?!?!? , זה שאתה לא מעריך מה שאנשים עושים (או לא עושים) לא צריך לעניין את כל הפורום!!! כל מה שרציתי לעשות היה לתת את הכבוד הראוי למי שהייה ראוי לכבוד... אומנם חלק פחות אבל מה זה משנה כבר.. ערב טוב!!! , בזה סיימתי את חלקי בויכוח חסר המשמעות הזה...

B-$ide

New member
נו,אם החלטת להמשיך אז אני גם יפרט

אתה נלחץ ממילה קטנה שמשקפת דיעה טהורה שלי ואז אתה עוד קורא לי עצבני? מילא. ותתפלא לשמוע אני מעריך אנשים(אמנם מעריך רק את אלה שראויים להערכה)אבל עדיין מעריך כישרון ועבודה קשה. אין לי שום בעיות עם מי שמקבל כבוד ומגיע לו כבוד. לדוגמא:ראפיד (נאור)שהוא אכן ראוי להערכה ולדעתי הוא ראפר עם פונטציאל גדול ומגיע לו כבוד והוא יודע שיש לו הערכה ממני,אבל יש הבדל בין לתת כבוד ובין ללקק ישבנים,כשאתה נותן כבוד אתה אמור להגיד "זה ראפר מצוין" אבל אתה לא חייב להגיד "זה ראפר מצוין אני מת עליך גבר תוציא עוד שיר אני חורש עליך בבית ואני רוצה ללקק לך ת´ביצה השמאלית",זה כבר הופך להתחנפות,רואה עדי?יש הבדל,הוא קיים וההבדל גדול,אבל אני בכוונה בתגובה הקודמת לא פירטתי כי הטע של חנפנות לא ממש מזיז לי אבל אתה ביקשת פירוט. במקרה האחרון אתה ליקקת ישבנים,וגם למי שמגיע לו פחות המשכת ללקק כאילו היו סופרסטארים,ואל תבין אותי לא נכון:תן כבוד!אל תלקק! וזה לא אישי אליך,יש עוד חנפנים בפורום.

B-$ide

New member
ועוד משו...

זה יהיה צעד נבון אם נפסיק כאן את הוויכוח המטופש הזה,אבל אם עדיין נותר לך משו חשוב להגיד לי אתה מוזמן לומר לי בפרטיות.

חחחחחח , רואי

אם זה היה מופנה למישהו אחר הוא כבר היה נעלב ממך , אבל אני מכיר אותך מספיק טוב כדי לקחת את זה באיזי... , רק אני מסוגל לצחוק מכזאת הודעה...
אחי קצת הרחקנו לכת עם זה , די!!!

k0dman

New member
כל מי שהיה במסיבה שיקרא

אני ולוקץ מהמפגש של הפורום מתאמנים ועובדים על הפארודיה החדשה "תעודת כשרות" אתם לא יודעים כמה עבדנו והשקענו בזה וכמה זה נדחה רק כדי שזה יהיה מושלם, תכננו להיום אבל לא היה תביט - ולא רצינו לאכזב אמרנו נעלה על ביט אחר וסופרים אמר שהוא ינסה לארגן משהו - מה לעשות אבל הביט שהוא שם ממש ממש לא התאים - ניסיתי לעשות את הביט של קוואמי ושמתי לב שלא יהיה כלום - אמרתי ננסה את צ´ול - ובאמצע פשוט קלטתי שאין סיכוי - והפסקתי ואמרתי לכולם שהביט לא מתאים. אחרי זה קרה אותו דבר ללוקאץ. מה הלקח שלמדנו היום ילדים יקרים? לפחות אני ולוקץ למדנו שלעתיד אנחנו לא עולים על אף ביט שלא המקורי. אז מצטערים - ונעלה עם השיר רק מתי שיהיה הביט המקורי - נקווה שבקרוב. תודה kodman

DJ$upreme

New member
לעניין אתמול

כפי שכבר אמרתי אתמול במיקרופון פיזדה היו גדולים, גדולים - אפילו יותר גדולים ממה שחשבתי שיהיו. רק להשכלה הכללית במהלך השיר השני של המיק הפתוח התגלה הכבל שעשה קווכצ´ים בסאונד, והורדנו אותו מיד. באופן עקרוני לכבוד פיזדה הבאנו סאונדבורד חדש והם נשמעו בבסיס טוב מאוד - גם לא היו פידבקים בכלל, למשל, אבל הכבל המנייאק הזה הרס קצת...לדעתי פיזדה היו מקצוענים ונתנו הופעה יוצאת מהכלל למרות התקלה הזו. חוצמזה, קצת קשה לי להגיב על התקלוט אתמול, כי בגלל ההופעה באמצע לא היה לי כל כך זמן ואפשרות לבנות ערב. הרעיון הכללי היה להתחיל בקצת גנגסטא, לעבור ל"מיינסטרים אנדרגראונד" כמו הייטק או אפורא, להגיע להמנונים מקפיצים, לעבור להופעה, ואז להמשיך בלהיטים עד המיק הפתוח, ובסוף קצת הארדקור וישראלי. אבל, ביום א´ זה יראה טיפה אחרת: נפתח במחווה של 45 דקות עד שעה לאלייה, נעבור ללהיטים, אז יתפוס פיקוד דורי טריסטר המדהים, ואחריו נעבור לקצת ישראלי, אנדרגראונד והארדקור עם בייבי ג´י, ומי יודע מה עוד. רק להבהיר שמעבר לעשרים ומשהו איש שקנו כבר כרטיסים ליום א´, השאר יאלצו לשלם 50. ודרך אגב, מה עשיתם בשירותים - יש שם ריח פשוט נורא!!!!!!

babe10

New member
יו, איזה מזל

שרשמת את המשפט האחרון. זה עכשיו שכנע אותי לבוא.. מה הולך להיות ביום א´? איזה גילאים?

G-Ruff

New member
אתמול אתמול אתמול

דבר ראשון, פיזדה ענקים!!!!!! יוווווו איזה טובים הם היו!!! איזה שליטה על הביט, למרות כל הפאשלות השתלטו, זרמו, עשו הכל מעולה! סוניק פשוט ראפר ענק!!! וגם כולם היו מצוינים! לדעתי זאת הייתה ההופעה הכי טובה שהייתה בג´י, אולי חוץ מסאב. מאוד מאוד התרשמתי בהצלחה לפיזדה! מחכה כבר לדיסק!! חוצמזה המסיבה עצמה הייתה בסדר, היו ממש מלא אנשים והיה נורא חם וזה העיק וגם משום מה מחיר המים והקולה עלו ל-10 שוב. אבל חפיף. התקלוט היה סביר סה"כ ואפשר להגיד שנהניתי. במיקרופון הפתוח הייתי רק בחצי ממנו כי יצאתי כי חשבתי שהוא נגמר באיזשהו שלב. הווסטבאנק היו מעולים כרגיל ועלו עם נסיון ראשון ממיק למקס 2. אני מתרשם מהם כל פעם מחדש על השליטה שיש להם על הביט ועל המיקרופונים, אפשר היה לשמוע כל מילה. כך גם נאור שממש משתפר מהופעה להופעה ומקבל המון פידבק מהקהל(כמו שהוא צריך לקבל!
). עומר ואוהד למרות הפאשלות והבעיות הבלתי-נגמרות עם המיקרופונים יצאו די טוב, רק אחים שלי עצה: תגבירו טיפה את הקול שגם קצת מאחורי קדמת הבמה ישמעו אותכם אבל סה"כ גדולים!.וולטייל-פלג אחי היית גדול!!!!!! חחחחח נקרעתי מהפרודיה על כל אוכלי המיקרופונים והמתחריםםםםםם
זה בא בהפתעה
. ג´ננה בהופעה אחרונה של הוויד בוריד- היה מרגש
. את כלא 6 פספסתי, גם את קודמן ולוקץ´.וזהו בערך. חג שמח ויום טוב. גרג שעייף מאוד.

Kabuk

New member
מסיבה ממש טובה

הייתה מסיבה ממש טובה לדעתי התקלוט היה טוב וגם שלא היה כוח לרקוד היה סבבה לשבת וסתם להקשיב למוזיקה פיזדה נתנו הופעה פצצה ולא התרגשו יותר מדי מהתקלות סוניק הזה משהו לא מהעולם הזה אחד הראפרים היותר טובים שקיימים בארץ רופן מייק כמעט ולא ראיתי אנשים אים לכם שמף של מושג כמה טובה זה דואנט ושוקו בתחנה הרכזית בדרך הבייתה מהג´י

volatile

New member
ניר, מצטער להגיד לך, אבל...

בשתי הפעמים שהייתי בג´י היה שם ריח זוועה בשירותים, קנה איזה מטהר אוויר או משהו (כאלה מהאוטומטים) :)

למעלה