נהייה ארוך ממסיבה למסיבה .... לא יודע למה זה מתחיל לשגע אותי הקטע של ההופעה בכל מסיבה שלא נדבר על המקרופן הפתוח ... אני מצתער בפני כל הלהקות שעולים עלו וכאלה .... אבל אי אפשר להמשיך ככה כל פעם... למרות שהחברה משתפרים אבל בכל זאת. פעם הופעה בגי ספוט היתה אירוע היסטורי הדובדבן שבקצפת.. עכשיו אני די מרגיש שזה הקוץ שבתחת (שלא נדמה את זה לדברים אחרים) זה פשוט נתקע באמצע המסיבה... וקצת בסופה... ולאט לאט זה גם מתארך יותר ... עוד להקות עולות עוד אנשים מנסים (מגיע להם כבוד על זה) והמסיבה ניהית ממש ממש קצרה עד שנכנסים לאווירה ישנה הופעה... ועד ששוב פעם נכנסים יש עוד הופעה ... בקיצקוץ אני חושב שהבהרתי את עמדתי ... קצת בקיצוניות אבל בכל אופן ....
שאני מעדיף לשמור אותו לעצמי כי אני לא רוצה לזיין לכם בשכל על בעיות שיש לי(צריך לפתוח פורום לזה) וגם לא סיפרתי לאף אחד כי זה נושא די רגיש שאני צריך להבין משהו לפני שאני אספר למישהו על זה בנתוס?
ככה אני זאת מסיבה שלישית שלי ואני נורא נהנה שם ואני יבוא גם יום ראשון כנראה כי הג´י זה אחלה מקום אני מרוצה שם לסופרים באמת תודה תודה רבה באמת שיחקתה אותה איך שביקשתי את השיר שלי "הורה 2001" לפני האופן מייק שמת לי אותו באמת תודה וחוצמהזה תקלוט טוב ההופעה של פיזדה היתה אחלה חוץ מקצת בעיית מיקרופונים היה אחלה זהו אני חושב אבי שמוסר ד"ש לכל מי שמכיר אותו בג´י ואין הרבה כאלה
כבר אמרתי שהיה ממש טוב נכון רק דבר אחד היה קצת לא במקום עודף של ערסים שאין להם קשר למקום והם סתם פוזאיסיטים עמדו להם ברחבה ממש קרוב ליד הדלת ורקדו כמו ערסים מפגרים וזה לא השפיע בכלל על ההנאה שלי אבל היה יותר טוב אם היה שם פחות ערסים שחושבים שסאבלימינל זאת אחלה של להקה תודה ביי אבי שכמעט מת היום בתאונת דרכים וחושב שלמישהו אכפת מהדעה שלו