מסיבה נחמדה בג´י

• פותח הנושא rub
  • פורסם בתאריך

mc mystic

New member
זה נדמה רק לי או ש.......

הפיקרופון הפתוח משתפר ממסיבה למסיבה! כבוד לפיזדה!!!!!!

ng גבאי

New member
זה רק נדמה לי או שהמקרופן הפתוח

נהייה ארוך ממסיבה למסיבה .... לא יודע למה זה מתחיל לשגע אותי הקטע של ההופעה בכל מסיבה שלא נדבר על המקרופן הפתוח ... אני מצתער בפני כל הלהקות שעולים עלו וכאלה .... אבל אי אפשר להמשיך ככה כל פעם... למרות שהחברה משתפרים אבל בכל זאת. פעם הופעה בגי ספוט היתה אירוע היסטורי הדובדבן שבקצפת.. עכשיו אני די מרגיש שזה הקוץ שבתחת (שלא נדמה את זה לדברים אחרים) זה פשוט נתקע באמצע המסיבה... וקצת בסופה... ולאט לאט זה גם מתארך יותר ... עוד להקות עולות עוד אנשים מנסים (מגיע להם כבוד על זה) והמסיבה ניהית ממש ממש קצרה עד שנכנסים לאווירה ישנה הופעה... ועד ששוב פעם נכנסים יש עוד הופעה ... בקיצקוץ אני חושב שהבהרתי את עמדתי ... קצת בקיצוניות אבל בכל אופן ....

B-BALL

New member
שמח לשמוע דייויד אחי

שזאת לא תהייה הפעם האחרונה!!!

The Messiah

New member
אלנא תאמר דייויד אמור דיויד

אומנם הדבר שגוי תחבירית אך זהו אופן הכתיבה שנפשי חופצת ששמי ישא בה

drak~o

New member
האמת

יחסית לפעם שעברה היה טוב פעם קודמת בראש השנה היתה חרא של מסיבה עכשיו היה טוב חוץ מפרט שולי קטן אז זהו לילה טוב
תמות ג`וק מגעיל תמות!!!!!!!!

drak~o

New member
פרט שולי

שאני מעדיף לשמור אותו לעצמי כי אני לא רוצה לזיין לכם בשכל על בעיות שיש לי(צריך לפתוח פורום לזה) וגם לא סיפרתי לאף אחד כי זה נושא די רגיש שאני צריך להבין משהו לפני שאני אספר למישהו על זה בנתוס?

fred -18

New member
תגובתי האישית

ככה אני זאת מסיבה שלישית שלי ואני נורא נהנה שם ואני יבוא גם יום ראשון כנראה כי הג´י זה אחלה מקום אני מרוצה שם לסופרים באמת תודה תודה רבה באמת שיחקתה אותה איך שביקשתי את השיר שלי "הורה 2001" לפני האופן מייק שמת לי אותו באמת תודה וחוצמהזה תקלוט טוב ההופעה של פיזדה היתה אחלה חוץ מקצת בעיית מיקרופונים היה אחלה זהו אני חושב אבי שמוסר ד"ש לכל מי שמכיר אותו בג´י ואין הרבה כאלה

DJ$upreme

New member
את אי בודד אפשר להוריד מהאתר של BIP

ואת Save as היה לפחות אפשר בעבר למצוא ברשת, נדמה לי גם ב- mp3.com

kodgirl

New member
כן אבל כשאני מורידה זה כל פעם מוריד

חלק משדר אותו נעצר מוריד עוד חלק משדר אותו ונעצר. וגם כשזה מוריד הכל כשאני רוצה לשמוע שוב זה יעשה אותו הדבר אז זה מעלה לי תעצבים...

fred -18

New member
עוד משהו קטן

כבר אמרתי שהיה ממש טוב נכון רק דבר אחד היה קצת לא במקום עודף של ערסים שאין להם קשר למקום והם סתם פוזאיסיטים עמדו להם ברחבה ממש קרוב ליד הדלת ורקדו כמו ערסים מפגרים וזה לא השפיע בכלל על ההנאה שלי אבל היה יותר טוב אם היה שם פחות ערסים שחושבים שסאבלימינל זאת אחלה של להקה תודה ביי אבי שכמעט מת היום בתאונת דרכים וחושב שלמישהו אכפת מהדעה שלו

המועדון קטן אבל הלב גדול.......!

המקום קטן,צודק. אבל ככה המוזיקה נשמעת טוב יותר,לא? ת´כלס אבל אם אתה רוצה ליהנות ממוזיקה שחורה אז זה בג´י. ניר! יא מליאן!! תעבור דירה עם הג´י!

למעלה