מנפלאות בר אילן

joker2511

New member
זה מועד ב' של אותו קורס, אני לא מאמין שיהיה

הבדל גדול.. בהצלחה בכל אופן!

היללה7

New member
אז אתה בא איתי? עוברים מבר אילן?

איך עשינו טעות כזאת, כל פעם מחדש......

sludger

New member
פשוט חוצפה...

לנבחנים יש לכם קלף ג'וקר, אז תשחקו עליו. הטיעונים שלכם מוצדקים אז לכו עם זה עד הסוף. אני מציע לכם לפנות ישירות למרצה ללא מתווכים במכתב מסודר שבו תשפכו את טענותיכם, אני מאמין שהוא ילך לקראתכם. מגיע לכם פקטור על העוול שנעשה לכם, דבר נוסף תוכלו לתת כדוגמא את מקרה מתמטיקה כלכלנים ב' ששם היה טעות וניתן פקטור והייתה התחשבות רבה בציונים. שיהיה לכם המון בהצלחה.

gilat85

New member
לכל נבחני שילוני - כנסו ../images/Emo206.gif

ג'וקר שלח מייל לשילוני, ואני בעקבותיו גם שלחתי, ראוי שתעשו זאת גם אתם, על מנת שלא ייראה כאילו זה הפריע רק לי ולג'וקר,וזה למרות שכתבנו את השם שלנו וציינו (כל אחד בנפרד) שאנו פונים גם בשמכם. תעשו טובה- אל תהיו שאננים ותקדישו מספר דקות לכתוב את המיילים אליו, שזה יעזור לפני שנקבל את הציונים ואז יהיה יותר קשה לפעול בעניין. המייל של שילוני: [email protected] מי שמתקשה בניסוח מכתבים-שישלח לי מסר ויוכל להיעזר במה שאני שלחתי בעצמי (עם שינויים כמובן...כי פתטיים אנחנו לא רוצים לצאת פה).

gilat85

New member
לכל מאן דבעי-המכתב ששלחתי לשילוני

יותר הגיוני להעלות אותו לפה במקום שאשלח באופן פרטני...

M u s i c B o x

New member
אצלי הוא עלה

נראה לי זה בפורמט של word 2007 בכל מקרה העליתי אותו בקובץ רגיל

abalaba2

New member
תנו לי לסכם מכל מה שראיתי כאן

1. היה מבחן של 20 שאלות במשך שעתיים (כמה היתה תוספת הזמן ומתי היא ניתנה? [לפי הבנתי היו 2 תוספות זמן של חצי שעה כל אחת]) 2. לא היה ניתן לצאת לשירותים בגלל תקלות לוגיסטיות של מדור בחינות. 3. הייתה שאלה שפשוט לא היה ניתן לענות עליה כי היא הייתה קטועה באמצע (הוא השלים לכם אחרי זה את השאלה או שהוא ויתר עליה?) 4. היו 3 שאלות עם אדג'וורט שבכולן הסלים היו הפוכים, את הטעויות הוא גילה רק 8 דקות לפני סיום השעתיים וחצי (אחרי תוספת זמן- האם ניתן ללמוד מכך שהוא הביא עוד תוספת?) אחרי שחלק מהאנשים כבר הגישו. 5. היו 5 שאלות שהיו תלויות בגרפים שהיו מבולגנים מבחינת האותיות ולא היה ניתן לפתור אותן עד שהמרצה הגיע לאחר שעה והתחיל לפתור את המבחן (מתי הוא הודיע לכם על הטעות?) אשמח לדעת אם פיספסתי משהו ואת התשובות לשאלות שבסוגריים.

תמרי21

New member
תשובות

תוספת זמן אחת של חצי שעה ניתנה לאחר שהמרצה הגיע בפעם הראשונה. תוספת זמן שניה ניתנה לאחר שהוא גילה את הטעויות בשאלות של תיבת אדוארד את הטעויות השונות הוא תיקן במהלך הבחינה

joker2511

New member
פירוט..

היה מבחן של 20 שאלות במשך שעתיים. כעבור שעה וחצי פלוס מינוס המרצה הוסיף לנו חצי שעה. 8 דקות לתום השעתיים וחצי, בעוד המשגיח / כרוז מודיע לנו כי נותרו 8 דקות לסיום הבחינה, הבחין המרצה כי בכל השאלות של אדג'וורת' יש בעיות עם הנתונים והתשובות, ותיקן אותן, ולכן הוסיף חצי שעה נוספת לאחר ריבים מול מדור בחינות והבוחן עצמו. לשירותים לא הסכימו לנו לצאת גם כשהבוחן והמרצה היו שם, פשוט כי הבוחן התעצל. לגבי השאלה הקטועה - הוא תיקן אותה ברגע שהערנו את תשומת ליבו לכך - כשהגיע, כעבור שעה.. אחרי שתיקן לנו את השאלה החסרה וענה לכמה סטודנטים על שאלות, ישב לפתור את המבחן כדי לעלות על הטעויות בגרפים... בין לבין אנשים כבר התייאשו והגישו את הבחינות, חלקם עוד לפני התיקון האחרון של אדג'וורת'..

abalaba2

New member
תודה אני אנסח מכתב ונשלח לו

אני אשתדל לעדכן כאן כמה שיותר מהר בנוגע לזה.

joker2511

New member
אבי, לפי מה שאיל אמר טל מטפלת בזה, שלא תעבדו

כפול.. אז אתה כן נציג או שאתה בעצם סוג של לוביסט?

abalaba2

New member
עדכונים

הייתה לטל פגישה עם וייס היום, והוא אמר לה לפנות קודם לשילוני. מחר שעות הקבלה שלו ואנו מחפשים מישהו שהיה במבחן ויכול לבא מחר ב11 איתנו. אם יש מישהנו כזה להתקשר אלי או לטל.

gilat85

New member
יעזור יעזור...בעזרת השם

לא להרים ידיים עכשיו. המאבק רק מתחיל...

למעלה