מנפלאות בר אילן

joker2511

New member
מנפלאות בר אילן

מועד ג' במחירים של שילוני היום שבר שיאים חדשים גם בסטנדרטים של בר אילן.. 20 שאלות שהיו אמורות להיפתר בשעתיים. 5 שאלות עם גרפים שכל האותיות בהם התערבבו ולא היה ניתן לפתור, טעויות בנתונים ב3-4 שאלות אדג'וורת', ועוד שאלה שהיא חצי משפט.. סה"כ חצי מבחן לא היה ניתן בכלל לפתור עד שהמרצה הואיל בטובו להגיע לכיתה, שעה אחרי שהמבחן החל.. אח"כ הוא ישב בכיתה לפתור את המבחן כי לראות מה לא בסדר בגרפים, והשיא כש-8 דקות לפני תום המבחן (כולל תוספת הזמן שניתנה - יאמר לזכותו) הוא מגלה טעויות בנתונים בעוד שאלות, אחרי שחלק מהסטודנטים שכנראה התייאשו כבר הגישו והלכו.. המבחן מולא על טופס תשובות מוזר שהוא אמור לבדוק ידנית (לא סימונים של X כמו בדר"כ) והכל מריח כמו איזו קומבינה שאני לא יודע מה מטרתה חוץ מלהכשיל.. אני לא יודע אם יש למי להתלונן על כך, ואולי (שוב, כמיטב המסורת הבר אילנית) אולי עדיף לחכות לציונים ולהתפלל (מהבחינה הזו עושים עבודה טובה באוניברסיטה, גורמים לך להתחיל להתפלל..) לפקטור או משהו כזה.. דבר אחד בטוח - לבוא לבר אילן היתה הטעות הכי גדולה שיש, ואני מצטער עליה כל פעם מחדש..

מזכיר לי נשכחות

גם אני הייתי במועד ג' של שילוני במחירים.. אחד הסיוטים למזלי הרב ,יש לציין ,הוא התעצל ליצור מבחן חדש ושחזר מבחן משנה קודמת - כולם קיבלו מאיות (במחירים!)

gilat85

New member
אז זהו שאצלנו הוא שיחזר שאלה 1

וזו השאלה שהייתה בעייתית, זו שאיתמר עירער עליה...

gilat85

New member
ביזיון בחזקת אינסוף. זה מה שזה.

ושומר נפשו ירחק. יותר מחצי מבחן לא היה ניתן לפתור כמו שצריך, וגם כשתוקנו השאלות כבר לא היה כוח וזמן לשבת עליהן כמו שצריך!!! ובקשר לאלה שעזבו לפני הזמן- כנראה שהם באמת התייאשו, כי אני לא מבינה איך הם היו יכולים בכלל לפתור את זה עם כל הטעויות. יותר מ-50% מהמבחן היה מלא טעויות, בשאלות עצמן, בסעיפים של התשובות, בנתונים, בגרפים....זוועה. אז מצד אחד-צריך לפצות את אלה שעזבו לפני הזמן ולא שמעו את התיקונים, מצד שני צריך לפצות את האמיצים שנשארו לשרוד את הזוועה הזאת. עוד תנאים שהרעו לנו: מבחן מעל 3 שעות ללא יציאה לשירותים. מבחן של 20 שאלות וזמן מבחן: שעתיים! תזכורת: המבחן של המחלקה הוא 15 שאלות ושעתיים וחצי. אין הגיון. אז גם תוספת הזמן שקיבלנו היא תוספת שמלכתחילה היינו צריכים כדי לנרמל את זמן המבחן. שלא לדבר על זה שבלתי אפשרי לעשות מבחן בערך 4 פעמים כל פעם מחדש, כי כל פעם הוא נזכר שיש עוד טעות מטומטמת. אסור שנשתוק על העוול הזה שנגרם לנו. אנחנו דורשים תוספת פקטור בגודל קבוע על התנאים הפיזיים-אי יציאה לשירותים, הרעש, עוגמת הנפש והעדכון היותר מידי שוטף של המרצה על המבחן + פקטור לשאלות הבעייתיות, לפחות אלו של אדוארד. כי אני באופן אישי כבר לא היה לי זמן לפתור אותן כמו שצריך. נהיה מוכנים להתפשר תמורת בחירת 15 הטובות מתוך ה-20, אבל בשקלול נקודות לפי 20 שאלות על טעויות בתוך ה-15. ואני ממש לא צוחקת. היום היה הבזיון הכי גדול בתולדות בר אילן. הוא שם את בן ישר בכיס הקטן. ומה זה דפי התשובות האלה? זה מה שנשאר למדור בחינות משנות ה-70 או מה? למה המרצה צריך לבדוק לי באופן ידני את התשובות שסימנתי? אני לא סומכת על אף אחד, רק על המחשב. נציגים - התערבותכם המיידית נחוצה בדחיפות!

gilat85

New member
למה שהביזיון יהיה בין 0 ל-1?

פור גוד סייק!הביזיון שואף לאינסוף בעצמו!

joker2511

New member
יש נציג באולם?? מישהו מעוניין לעזור בכלל או ש

אחרי הבחירות זה כבר לא ממש רלוונטי אם צריכים את עזרתכם או לא..

gilat85

New member
שאלה טובה

נראה לי שאנחנו נצטרך להיות הנציגים של עצמנו. לא ברור מה תפקידם של הנציגים.

joker2511

New member
אז יאללה, תשלחי לו מייל

אני שולח גם.. שיבין את הבעייתיות במבחן.. בעייתיות.. איזה אנדרסטייטמנט.. חשוב לא להתבכיין יותר מדי, רק לציין את העובדות..

abalaba2

New member
מה הייתה הבעיה במבחן?

או מה היו הבעיות? תכתוב מה היה בדיוק ושל מי היה המבחן (אני מניח שילוני).

joker2511

New member
אבי, כעיקרון הכל רשום בהודעה הראשונה שלי ובזו

של גילית.. המבחן כאמור של שילוני. 20 שאלות בשעתיים (זמן מקורי), חצי מהשאלות לא ניתנות לפיתרון בשל טעויות הדפסה (מה לעזאזל כ"כ קשה להעיף מבט בטופס לפני שמעבירים אותו להדפסה המונית??) כאלו או אחרות, שתוקנו אחרי למעלה משעה לאחר שהמרצה הגיע והערנו את תשומת ליבו לכך.. שים לב שאני כלל לא מתייחס למבחן עצמו (שהיה קשה והזוי ולא דומה לאף מבחן מהספר מבחנים), אלא רק לתנאים מסביב..

abalaba2

New member
ok

ככל הנראה לא הבנת אותי. לא הייתי שם ואם אני פונה למרצה כדאי שאני אראה קצת יותר ידע במה שהלך שם ולא רק היו בעיות בכמה שאלות (איזה שאלות? לא יודע) שימו כאן קצת יותר פירוט ממה שאתם זוכרים או שתנסחו מכתב מפורט ואני אשלח אותו עם כל הבעיות. ממה שפחות או יותר הצלחתי לקלוט מכם זה שהיה כאן ביזיון מעבר לרגיל, אני אשמח לעזור אבל אני אצטרך קצת יותר מידע. יום טוב

תמרי21

New member
אז ככה

בשלושת השאלות של אדוארד היו טעויות גם בשאלות וגם בתשובות- מה עוד שהוא עלה עליהן 8 דקות לפני תום השעתיים וחצי לאחר שאנשים כבר הגישו היה מצורף דך עם שני שרטוטים שהיה בלגן באותיות - שעל השרטוטים היו 5-6 שאלות שלא ניתן היה לפתור עד שהמרצה הגיע לאחר שעה כמו כן הייתה שאלה אחת שפשוט השאלה לא הופיעה בטופס- משום מה נמחקה... מדהים כמה טעויות במבחן אחד!

abalaba2

New member
מזתומרת לא הופיעה בטופס?

אם היא לא הופיעה איך ידעתם שהיא קיימת?

Moshe972

New member
מי יודע מה מחכה ביום רביעי לנפשות האמיצות

של מועד ב' מחירים ב'.

למעלה