מנחה לשבת, אבן דרך 93.1

מצב
הנושא נעול.

Golf Bravo

New member
747 ולא של אל על... הסיט את תשומת

מנחה לשבת, אבן דרך 93.1
במסגרת הפינה השבועית... השבוע צילמתי די הרבה ובמידה ויהיה לי זמן וכח אנסה להעלות בשרשור הזה כמה שיותר תמונות להנאתכם. אבן דרך זו ניצבת ליד בחלקו הצפוני של רציף 1 בתחנת תל-אביב מרכז
747 ולא של אל על... הסיט את תשומת
ליבי בצפירה קצרה. עמדתי וחיכיתי דקות ארוכות לצלם אותו זוחל החוצה מן המוסך. עוד צפירה והוא לא זז, ואז לוכד את מבטי דבר מוזר באופק...

Golf Bravo

New member
צמד-חמד זוג תאומים מתקרב לו מדרום

מנחה לשבת, אבן דרך 93.1
במסגרת הפינה השבועית... השבוע צילמתי די הרבה ובמידה ויהיה לי זמן וכח אנסה להעלות בשרשור הזה כמה שיותר תמונות להנאתכם. אבן דרך זו ניצבת ליד בחלקו הצפוני של רציף 1 בתחנת תל-אביב מרכז
צמד-חמד זוג תאומים מתקרב לו מדרום
בשלב הזה עדיין לא ידעתי מיהם.

Golf Bravo

New member
748-764 התאומים באים לביקור רופא

מנחה לשבת, אבן דרך 93.1
נכנסים להם אט אט למרפאה.

../images/Emo6.gif שתהיה להם רפואה שלמה../images/Emo184.gif

נכנסים להם אט אט למרפאה.
שתהיה להם רפואה שלמה

Golf Bravo

New member
748-764 לפני שנבלעו בפתח המוסך

מנחה לשבת, אבן דרך 93.1
748-764 לפני שנבלעו בפתח המוסך

Golf Bravo

New member
744-121 ונמר עם גדי ירבץ

מנחה לשבת, אבן דרך 93.1
744-121 ונמר עם גדי ירבץ
עוד זיווג מוזר שנכנס לו לתחנה

Golf Bravo

New member
752 נכנס מצפון גורר D-D

מנחה לשבת, אבן דרך 93.1
752 נכנס מצפון גורר D-D

Golf Bravo

New member
761 על רקע בנין התחנה ההסטורי

מנחה לשבת, אבן דרך 93.1
761 על רקע בנין התחנה ההסטורי

Golf Bravo

New member
לאביתר - ככה בונים חומה?

מנחה לשבת, אבן דרך 93.1
לאביתר - ככה בונים חומה?
לוד התקנאה בירושלים, גם הם רוצים חומה. אבל לשם מה השלט הענק הזה? מאחורי חמש מסילות לפחות, במרחק אדיר שאינו מאפשר לקרוא אותו, ניצב השלט. אי אפשר לבנות "חומה" בלי שלט? קבלן השלטים של רכבת ישראל ודאי אינו חושב כך. אני מנחש שהסיבה לחגיגה היא העובדה שרכבת ישראל הזמינה לוחות בטון שהם מוטבע סימלה, כפי שניתן לראות על "החומה" ברקע.

fireman

New member
כל קבלן מחוייב להתקין שלט

לאביתר - ככה בונים חומה?
לוד התקנאה בירושלים, גם הם רוצים חומה. אבל לשם מה השלט הענק הזה? מאחורי חמש מסילות לפחות, במרחק אדיר שאינו מאפשר לקרוא אותו, ניצב השלט. אי אפשר לבנות "חומה" בלי שלט? קבלן השלטים של רכבת ישראל ודאי אינו חושב כך. אני מנחש שהסיבה לחגיגה היא העובדה שרכבת ישראל הזמינה לוחות בטון שהם מוטבע סימלה, כפי שניתן לראות על "החומה" ברקע.
בעת ביצוע הפרוייקט.... זה סעיף בכל מכרז תשתית ובניה של רכבת ישראל, לשלט יש תקן של מידות והטקסטים שיצויינו בו. מיקום השלט אינו עומד לפיקוח, והצבתו נקבעת בהתאם לשיקול דעתו של מנהל האתר. בבאר שבע מרכז שאלו אותי לדעתי היכן להציב את השלט והשלט בהחלט הוצב שם.

Golf Bravo

New member
ערן, מן הראוי שימנו אותך ליועץ קבוע

בעת ביצוע הפרוייקט.... זה סעיף בכל מכרז תשתית ובניה של רכבת ישראל, לשלט יש תקן של מידות והטקסטים שיצויינו בו. מיקום השלט אינו עומד לפיקוח, והצבתו נקבעת בהתאם לשיקול דעתו של מנהל האתר. בבאר שבע מרכז שאלו אותי לדעתי היכן להציב את השלט והשלט בהחלט הוצב שם.
ערן, מן הראוי שימנו אותך ליועץ קבוע
לעניין הזה. בלוד לפחות ניכר שחסרה עין מייעצת.

Golf Bravo

New member
רכבת IC3 מצפון

מנחה לשבת, אבן דרך 93.1
רכבת IC3 מצפון
המערך השני מכוסה בפרסומת לספר הרופאים של מכבי. אודה אם מישהו יזכיר לי את מספרו.

מערך 35 ולא 7235

מערך 35 ולא 7235
מספר המערך הוא 35. המספר 7235 מתייחס ליחידת הכח והניהוג השנייה (מתוך שתיים) במערך, כלומר יחידה MF2. להסברים יותר מפורטים על מספור הקרונועים בארץ אני ממליץ לעיין במאמר המתאים בפרק ה-'נייד' באתר 'חדשות הרכבת'.

שים לב לרישום במקור: MF1=7235

מערך 35 ולא 7235
מספר המערך הוא 35. המספר 7235 מתייחס ליחידת הכח והניהוג השנייה (מתוך שתיים) במערך, כלומר יחידה MF2. להסברים יותר מפורטים על מספור הקרונועים בארץ אני ממליץ לעיין במאמר המתאים בפרק ה-'נייד' באתר 'חדשות הרכבת'.
שים לב לרישום במקור: MF1=7235
משום מה הכל הפוך בארץ. MF2=7035 ו- FF=7435. לגבי היחידה האמצעית לא יכול להיות כל ויכוח.

Golf Bravo

New member
מפגשים בלוד - פרק א'

מנחה לשבת, אבן דרך 93.1
מפגשים בלוד - פרק א'
המבט הוא דרומה כמובן

Golf Bravo

New member
מפגשים בלוד - פרק ב'

מנחה לשבת, אבן דרך 93.1
מפגשים בלוד - פרק ב'
היה מעונן חלקית היום בלוד עם רוחות חזקות מאד. כפי שניתן לראות כאן, הרכבת הקרובה נהנית מהשמש בעוד שזו המתקרבת מדרום מסתתרת תחת ענן.

מצב
הנושא נעול.
למעלה