מנחה לשבת, אבן דרך 93.1

מצב
הנושא נעול.

Golf Bravo

New member
מנחה לשבת, אבן דרך 93.1

מנחה לשבת, אבן דרך 93.1
במסגרת הפינה השבועית... השבוע צילמתי די הרבה ובמידה ויהיה לי זמן וכח אנסה להעלות בשרשור הזה כמה שיותר תמונות להנאתכם. אבן דרך זו ניצבת ליד בחלקו הצפוני של רציף 1 בתחנת תל-אביב מרכז

Golf Bravo

New member
והיום... לוד! קטר 115 ממתין לצאת

מנחה לשבת, אבן דרך 93.1
במסגרת הפינה השבועית... השבוע צילמתי די הרבה ובמידה ויהיה לי זמן וכח אנסה להעלות בשרשור הזה כמה שיותר תמונות להנאתכם. אבן דרך זו ניצבת ליד בחלקו הצפוני של רציף 1 בתחנת תל-אביב מרכז
והיום... לוד! קטר 115 ממתין לצאת
דרומה עם קרונות עמוסי רבד. מישהו החליט שבקטר הזה משום מה לא יהיו את הארובות האופייניות ל- G12 בארץ ו"קיצץ" לו את הארובות.

Golf Bravo

New member
115 - האם הוא צריך טיפול 10,000?

מנחה לשבת, אבן דרך 93.1
מזמן כבר לא ראיתי קטר פולט את כמויות העשן שהקטר הזה פלט הבוקר. את התמונה צילמתי, לדאבוני, לאחר שהתאוששתי מההלם. כל העשן ממזרח לקטר ועד קצה התמונה (שמאלה) יצא ממנו... רגע לפני כן הענן היה עוד סמיך יותר.

NNN747

New member
תמונות יפות מאוד, ופעם ראשונה שאני.

מזמן כבר לא ראיתי קטר פולט את כמויות העשן שהקטר הזה פלט הבוקר. את התמונה צילמתי, לדאבוני, לאחר שהתאוששתי מההלם. כל העשן ממזרח לקטר ועד קצה התמונה (שמאלה) יצא ממנו... רגע לפני כן הענן היה עוד סמיך יותר.
רואה צומת מסילות בארץ, למי ששם לב באזור שהמסילה מתחלת לשני כיוונים ואיפה שכל המסוטים!!!

mucool2

New member
יש עוד אחד כזה,

רואה צומת מסילות בארץ, למי ששם לב באזור שהמסילה מתחלת לשני כיוונים ואיפה שכל המסוטים!!!
יש עוד אחד כזה,
באיילון, בין תחנת השלום לארלוזורוב. אם תסתכל כאן טוב, אולי תוכל לראות.

NNN747

New member
קשה להבחין במצלמה אבל....

יש עוד אחד כזה,
יש במצלמה של כביש מס' 1 שנמצאת דרומית לקיבוף גלויות ומערבית למחלף גנות {קישור} במצלמה הזאת ניתן לראות שם אזור תפעולי של הרכבת {הרבה מסילות ומסוטים, זה נראה כמו מסילות דיור}-- למה האזור הזה משמש?

mucool2

New member
זה המקום שבו

יש במצלמה של כביש מס' 1 שנמצאת דרומית לקיבוף גלויות ומערבית למחלף גנות {קישור} במצלמה הזאת ניתן לראות שם אזור תפעולי של הרכבת {הרבה מסילות ומסוטים, זה נראה כמו מסילות דיור}-- למה האזור הזה משמש?
זה המקום שבו
המסילה מלוד לת"א מתפצלת: שמאלה - לאיילון, ימינה (ישר) - לתחנת תל אביב דרום.

NNN747

New member
איזה יופי המצלמות האלו... אפשר לראו

תיקון טעות:
ימינה (צפונה) לאיילון, ישר (מערבה) לת"א דרום.
איזה יופי המצלמות האלו... אפשר לראו
לראות רכבות בשידור ישיר-- למשל יש מצלמה שמראה בבירור את תחנת האוניבסיטה ובככל כל המצלמות מראות את המסילות באיילון, אפשר לבדוק זמנים ואז להתחבר למצלמות באתר

קובי לו

New member
יש עוד כמה וכמה

יש עוד אחד כזה,
יש עוד כמה וכמה
יש בתחנת לוד עוד אחד. על המסילה לכוון רחובות/באר-יעקב. כ-250 מטר לכוון באר-יעקב מהמסוט שבתמונה. יש דרומית לת"א ההגנה, טיפה צפונית לאזור שהיה חניון רכבות (הכוונה בחיבור של כביש 1 עם כביש 20, לא רחוק מצמת הולץ). יש גם באזור חיפה מזרח. וגם כ-200 עד 300 מטר מזרחית לתחנת הראשונים שבמזרח ראשל"ץ.

mucool2

New member
אבל רק אחד מצולם 24 שעות ביממה

יש עוד כמה וכמה
יש בתחנת לוד עוד אחד. על המסילה לכוון רחובות/באר-יעקב. כ-250 מטר לכוון באר-יעקב מהמסוט שבתמונה. יש דרומית לת"א ההגנה, טיפה צפונית לאזור שהיה חניון רכבות (הכוונה בחיבור של כביש 1 עם כביש 20, לא רחוק מצמת הולץ). יש גם באזור חיפה מזרח. וגם כ-200 עד 300 מטר מזרחית לתחנת הראשונים שבמזרח ראשל"ץ.
אבל רק אחד מצולם 24 שעות ביממה

A r i e T

New member
טיפול 5000000

טיפול 5000000

Golf Bravo

New member
פלסר - עזרה בזיהוי

מנחה לשבת, אבן דרך 93.1
פלסר - עזרה בזיהוי
עומד לו בפתח מה שנראה כמוסך הצמ"ה של לוד. (לא הצלחתי לקרוא את השלטים מעל המבנה).

Golf Bravo

New member
מערך 40 מוביל רכבת מדרום

מנחה לשבת, אבן דרך 93.1
מערך 40 מוביל רכבת מדרום
אל תחנת לוד.

Golf Bravo

New member
מה זה היה שם במערך לפני האחרון?

מנחה לשבת, אבן דרך 93.1
מה זה היה שם במערך לפני האחרון?
הוא נראה לי לא מוכר. הנה תמונה אחת לפני.

Golf Bravo

New member
מערך 09 בבגדיו החדשים

מנחה לשבת, אבן דרך 93.1
מערך 09 בבגדיו החדשים
די מונוטוני לטעמי, אבל המסר בהיר.

fireman

New member
איזה צוציק נראה הG12 ליד הBOBO

מערך 09 בבגדיו החדשים
די מונוטוני לטעמי, אבל המסר בהיר.
איזה צוציק נראה הG12 ליד הBOBO
השילוב הזה נראה מצחיק בטירוף.

Golf Bravo

New member
מערך 09 - "יותר ויותר" וחוזר חלילה

מנחה לשבת, אבן דרך 93.1
מערך 09 - "יותר ויותר" וחוזר חלילה
כאן ניתן להתרשם מן הפרסומת כולה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה