מנהל הפורום הבא

kedeman

New member
כרגע זה גם לא מתן...

לא דיברתי איתו אפילו פעם אחת...

שני דברים (או יותר)

דבר ראשון מה באמת קורה עם זה...
ודבר שני..תסתכלו על השעה שההודעה הזאת נכתבה ועל השעה של זאתי איזה מקריות..!! הבדל של 5 ימים (אם אני לא טועה) ואותה שעה בדיוק.. כל הכבוד שי! איך עשית את זה?!

חשבתי על משו...

אני מעוניינת לנהל את הפורום. אבל יש חסרון. אין לי יותר מדי ידע בבניית אתרים ובמחשבים. אז חשבתי על זה.. אני גרה עם אמיר ביישוב. זה יתרון. אני אוכל לעבוד איתו. :)

kedeman

New member
הוא מודע לזה?

זתאמרת.. את מנדבת אותו או שהוא מסכים?

bobby6killer

New member
מה הקשר?

לא צריך ידע בבנית אתרים בשביל להיות מנהל פורום... להיות מנהלת האתר ,כן,מנהלת פורום לא... כל מה שצריך זה אופי נחמד ורצון טוב בשביל להיות מנהל פורום...אאה וגם חיבור לאינטרנט...

kedeman

New member
אין לי כוח להיכנס לזה ממש

אבל מה שהוחלט פה על ידי סקר בפורום הוא שכדי שלא יווצר נתק בין האתר והפורום מנהל הפורום יהיה גם מנהל האתר ולכן אנחנו רוצים שלפחות לאחד ממנהלי הפורום יהיה ידע בבנית אתרים בכדי שהוא יהיה מסוגל לעזור עם האתר גם

bobby6killer

New member
אז הנה רעיון שלי

תבחרו מישהו שיהיה מנהל האתר (ויש לו ידע גדול בבנית אתרים) והוא יהיה סוג של מתרגם... צרטקוף רצתה את ספריית אההדרכה? היא תגיד לו בדיוק מה לעשות + החומרים שהיא רוצה לשים שם והוא "יתרגם" את זה לhtml או וואטאבר וישים באתר... וככה יהיו אחראים על כל חלק באתר... ויהיה קשר בין המנהלת (מנהלת=נקבה=רק בנות הציעו את עצמן למשרת מנהל הפורום)לבין האיש הזה... למה להעמיס עליהם גם ניהול אתר+ניהול פורום? מה הן שי קדם?

kedeman

New member
רק רבע שי קדם

בכל אופן מה שהצעת זה רעיון נחמד שיוכל לעבוד ביום שבו יהיה ממש צוות אתר נורמאלי שיתחלק לצוות תוכן ולצוות טכני אך מכיוון שכיום אין ממש דבר כזה אז זה פשוט יצור בלבולים אני בטוח שעדיין מחכים לי באימייל דברים שאנשים שלחו לי להעלות לאתר ולא הספקתי (וכאן המקום להודיע או להזכיר - המחשב שלי בבית מת ולכן אני לא יכול לשלוח אימיילים. בנוסף - האימייל של התמונות מושבת אצל טלי ולכן אין אפשרות להוריד ממנו הודעות אנא התחשבו בזה!!)

bobby6killer

New member
אני באמת באמת לא מבין מה הבעיה

כתוב פה על 2 שיודעים ורוצים לנהל את האתר...כל מה שצריך זה למצוא אנשים תוכניים... מה שכן לדעתי,מנהל הפורום צריך להיות בתוך הצוות התכני בגלל שפה יש לפעמים שרשורי פינוקים וכולי שחייבים להיות באתר ברשימות או וואטאבר...

kedeman

New member
זה הכל מסובך ומסתבך

אני מקווה שבשנה הקרובה הכל יסתדר ויתגבש אחרי שאנחנו מוצאים כבר מנהלים לאתר אני מקווה שיצטרפו יותר אנשים טכניים לאתר בכל מני דברים וברגע שנקים באמת קבוצת אנשים שעושים עבודה טכנית אפשר יהיה לחלק אטת זה כמו שצריך ואחר כך למצוא גם אנשים שמחוייבים לתוכן כי תוכן כמעט כל אחד בתנועה יכול לייצר - פה השאלה היא יותר רצון ומוכנות להשקעה אבל לא כל אחד יודע לבנות אתרים

למעלה