מנהל הפורום הבא

s h e e p i t

New member
לנהל את הפורום...

לעשות סדר וטרור.. הדרישות למה שצריך בשביל להיות מנהל הם התפקיד שצריך לבצע... פחות או יותר...

shivie

New member
יש לי התלבטות אליכם

אני לא יודע אם אני רוצה לנהל את הפורום זה יותר מדי בשבילי... אני רוצה לעזור א יודע באתר אולי (יש לי ידע די רחב בבניית אתרים וכל השטויות האלה)... ואני ממש רוצה לעזור אבל לא לנהל שום דבר... קיצר זה בעיקר לשי... מה אני יכול כן לעשות? אור

shivie

New member
ונעבור לשאלה הבאה

מזה לינקיה... ומה צריך לעשות בספריית הדרכה?

לא לא לא!! ספריית ההדרכה שלי!!!

אני רק צריכה לסגור פרטים אחרונים עם שי... (כמו איזה ידע לעזאזל אני צריכה לדעת באינטרנט ובניית אתרים??)

kedeman

New member
אבל למה שלא...

למה שלא תעשו את זה ביחד? זה יכול להקל על העבודה ולעשות אותה יעילה יותר!!!

Alaithlos

New member
אני חושבת ש..../images/Emo15.gif

שהאתר עבר לטיפולם של מישל ויונתן מלב שרון.. נדמה לי לפחות.. אולי כדי שתשלח להם אימייל דרך האתר....?

תיקון קטן:

האתר יעבור בעתיד לטיפולם של מישל, יונתן(מלב שרון) ואמיר (מעמק יזרעאל).. אבל זה יקרה אחרי ששי יעזוב לגרעין עודד.. בנתיים זה בתהליכים (לפי מה שהבנתי =) ומה ששרון[?] אמרה זה גם רעיון.. אתה יכול ליצור קשר עם שי/מישל/יונתן/אמיר דרך מייל.. בנתיים עדיף דרך שי כי הוא עוד המנהל "הרשמי" של האתר ערב טוב! =)

וואלה יש מצב

אבל היא כתבה יונתן.. אז חשבתי שהיא יודעת על מה היא מדברת.. =\ אופס?

ASHY

New member
זה כן מתן

את ספריית הדרכה לא צריך לנהל. הרעיון ילך כך: יהיו קטגוריות לפעולות (לפי גילאים, נושא וכו) וכל אחד יוכל להוסיף פעולה חדשה ללא צורך בידע בבניית אתרים. (מחיאות כפיים למישל, הוא אחראי על זה).

../images/Emo41.gifמחיאות כפיים סוערות../images/Emo70.gif|../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

לא סתם "מחיאות כפיים".. =) אגב אמיר - למה אתה לא עונה לי?

ראיתי את מישל בנווה הדסה..

הוא לא נראה כזה חכם וגאון מחשבים.. אגב, אמיר, הוא חיפש אותך. ומה לעזאזל את עושה בפורום מתמטיקה בחופש

Alaithlos

New member
הוא בא ליומולדת שלי..../images/Emo15.gif

ביום ביקורים.. זה היה היומולדת שלי אז הוא בא עם יונתן שהסיע את אחותו אביטל ואת חברה שלי רביד שבאו לראות אותי..

ASHY

New member
אממ דומה נגה...

פגישתי אותך בנווה הדסה. קבענו להיפגש, אני ומישל, בהדסים אבל נחתתי בטעות בנווה הדסה, זוכרת? ובקשר למתמטיקה - מחוץ לתרגילים של הביה"ס, המקצוע מאוד מעניין ושימושי.

למעלה