../images/Emo124.gifמנהל הפורום הבא../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif
אז למי שלא הפנים - אני לא נשאר מנהל בפורום עוד שנה!!!! וכדי שמור לא תישאר היחידה עם ראש כחול בפורום אנחנו מחפשים מנהל פורום חדש מה הדרישות?
חבר פורום
- חובה שזה יהיה מישהו שנמצא בפורום, מדבר, משתתף
ידע בסיסי בבניית אתרים - ייתרון. - כדי לפתוח את זה לתחרות הוגנת. בכל מקרה הכוונה היא שמנהלי הפורום יהיו חלק מצוות הניהול של האתר. לכן כדי שמנהל הפורום יהיה בעל ידע בסיסי ב-HTML.
עולה לכיתה ט, י, י"א - כדי שבשנה הבאה לא יתחלפו שני המנהלים ביחד אבל איך נבחר?? מנהל הפורום ייבחר בבחירות דמוקרטיות לחלוטין!! יהיה ניק ניהולי מיוחד אליו כל חבר פורום ישלח הודעה עם השם של המועמד אותו הוא רוצה לבחור. לניק הזה תהיה גישה
רק
לי ולמור על ידי כך נספור את הקולות ונבדוק למי יש הכי הרבה קולות - זאת כדי למנוע הצבעות של אנשים שלא קשורים לפורום, לוודא שאכן כל המצביעים הם חברים. כל חבר פורום (כולל י"בניקים) מוזמן להצביע בעבור המועמד אותו הוא מעדיף. גם אני רוצה להיות מנהל פורום בני המושבים
מתאים? מתאימה? אתם מוכנים להשקיע זמן בשביל הפורום והאתר? אז קודם כל - באופן אישי - גאה בכם! ואתם מוזמנים להציע את עצמכם בתגובה להודעה הזו בלבד!!!! (אם תשרשרו לתגובה להודעה הזו אני לא סופר את זה עד שתלמדו לשרשר!!!) ניתן לשרשר מועמדים עד יום שישי בצהריים. (שבוע!! - כדי לאפשר גם לכל מי שיהיה בהכנה או שעדיין לא התאושש מהמד"צים להציע את עצמו) לאחר מכן רשימת המועמדים תיסגר סופית ונתחיל עם ההצבעה בהצלחה לכולנו!
אז למי שלא הפנים - אני לא נשאר מנהל בפורום עוד שנה!!!! וכדי שמור לא תישאר היחידה עם ראש כחול בפורום אנחנו מחפשים מנהל פורום חדש מה הדרישות?