מנהל הפורום הבא

kedeman

New member
../images/Emo124.gifמנהל הפורום הבא../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif

אז למי שלא הפנים - אני לא נשאר מנהל בפורום עוד שנה!!!! וכדי שמור לא תישאר היחידה עם ראש כחול בפורום אנחנו מחפשים מנהל פורום חדש מה הדרישות?
חבר פורום
- חובה שזה יהיה מישהו שנמצא בפורום, מדבר, משתתף
ידע בסיסי בבניית אתרים - ייתרון. - כדי לפתוח את זה לתחרות הוגנת. בכל מקרה הכוונה היא שמנהלי הפורום יהיו חלק מצוות הניהול של האתר. לכן כדי שמנהל הפורום יהיה בעל ידע בסיסי ב-HTML.
עולה לכיתה ט, י, י"א - כדי שבשנה הבאה לא יתחלפו שני המנהלים ביחד אבל איך נבחר?? מנהל הפורום ייבחר בבחירות דמוקרטיות לחלוטין!! יהיה ניק ניהולי מיוחד אליו כל חבר פורום ישלח הודעה עם השם של המועמד אותו הוא רוצה לבחור. לניק הזה תהיה גישה
רק
לי ולמור
על ידי כך נספור את הקולות ונבדוק למי יש הכי הרבה קולות - זאת כדי למנוע הצבעות של אנשים שלא קשורים לפורום, לוודא שאכן כל המצביעים הם חברים. כל חבר פורום (כולל י"בניקים) מוזמן להצביע בעבור המועמד אותו הוא מעדיף. גם אני רוצה להיות מנהל פורום בני המושבים
מתאים? מתאימה? אתם מוכנים להשקיע זמן בשביל הפורום והאתר? אז קודם כל - באופן אישי - גאה בכם! ואתם מוזמנים להציע את עצמכם בתגובה להודעה הזו בלבד!!!! (אם תשרשרו לתגובה להודעה הזו אני לא סופר את זה עד שתלמדו לשרשר!!!) ניתן לשרשר מועמדים עד יום שישי בצהריים. (שבוע!! - כדי לאפשר גם לכל מי שיהיה בהכנה או שעדיין לא התאושש מהמד"צים להציע את עצמו) לאחר מכן רשימת המועמדים תיסגר סופית ונתחיל עם ההצבעה בהצלחה לכולנו!

גם אני רוצה להשתתף בניסוי../images/Emo132.gif../images/Emo3.gif

אפשר? זהו.. הצעתי את עצמי.. מה עכשיו?

הדס: מה עם הלינקיה?

היא תינמק לה לבד בחדר כחול ואטום ומרופד?!!!שי,תציל אותה.אני מתגייסת ב22, ותודה ששאלתם.

kedeman

New member
היא לא תינמק לה

אבל בה נטפל כאשר יעלה הממשק החדש של האתר.

kedeman

New member
וכמו שאמרתי:

תשרשרו כמו שצריך!!!!! ממש לא הבנתי למה את קוראת לעדי "הדס"!!!

היא לא קראה לי הדס..

אם לא שמת לב אז זה הדס אמרה את זה.. ההודעה שלה התחילה - "הדס:..." (יעני שהיא אומרת את זה..) טמבל

kedeman

New member
תוספות שנשכחו בלהט הרגע.

התוצאה הסופית לא תלויה רק בנו. תפוז צריכים להסכים לקבל את המנהל החדש (מה שלא אמור להיות בעייתי אלא אם החלטתם לנסות למוטט פורום אחר)
המועמד שיתקבל יאלץ לפנות יום אחד בחופש כדי להגיע (איתי או עם מור או עם שנינו) למשרדים של תפוז ברמת גן
מנהל הפורום יצטרך להראות נוכחות בפורום לא רק עכשיו אלא גם לאחר שהוא יבחר
ואם שכחתי משהו אז אני עוד אוסיף אחר כך :) שיהיה לכם לילה כחול (עם שרוך אדום)

Hilaloosh

New member
אני רוצה!!! ../images/Emo9.gif

מה הדרישות? חבר פורום
ידע בסיסי בבניית אתרים
עולה לכיתה ט, י, י"א
אמ.. אני עונה על כל הדרישות...

Alaithlos

New member
"גם אני רוצ להיות מנהלת פורום בני ה

מושבים!"
כן, אז קוראים לי שרון, בקרוב מד"צית, אין לי הרבה ידע בבניית אתרים, אבל יש לי מי שילמד אותי ויעזור לי. חוץ מזה, אני כבר מנהלת פורום בתפוז -> מכירה את האדמין ועברתי ראיון והכל....

Tha ©reep

New member
אני צוחק עליה על זה המון...

פורום אורלנדו בלום... (אני חושב שכה אומרים את זה..)

חוץ מזה..

לא צריך להיות חבר פורום (לפחות קצת זמן עד שכולם פה יכירו את המתמודד), לכתוב פה ולא רק לקרוא וכו'?

Alaithlos

New member
מה שאני הבנתי זה../images/Emo15.gif

שלפי דעתה מישהו שכותב בפורום כבר כמה זמן וכולם מכירים אותו צריך לנהל.. (זה מה שאני הבנתי! לא לשחוט אותי!) ו.. אממ.. כן, אני מנהלת את פורום אורלנדו בלום...

Alaithlos

New member
ועוד משהו..../images/Emo15.gif

שכחתי לכתוב לויינר הקטנה.. שבשביל זה יש הצבעה דמוקרטית.. ואז מי שחושב כמוך יצביע למי שהוא חושב שהכי מתאים כמוך ומי שלא יצביע למישהו אחר...

דבר ראשון

לא התכוונתי להישע קטנונית וגעילה.. אני באת צטערת שזה יצא ככה (עכשיו אני רואה את זה =\) דבר שני - קוראים לי עדי, נעים אוד =) דבר שלישי - צודקת, ובהצלחה!

גזר-מן/מור

אתם יכולים לכתוב מה מנהל הפורום צריך לעשות עקב תפקידו מנהל הפורום?
תודה מראש!

למעלה