מנהלי פורום...

מושמושה

New member
:-O

שלומי אתה לא בתול?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שיט

../images/Emo4.gif שלומי עוד אחת?

מושמושה מור עצה לי קטנה לילדה קטנה
הוא לא עוצר הבחור אבל מה שנכון נכון יש לו את זה ואי אפשר להתעלם מהעובדה. שלומי תבין דבר אחד מי שלא עובר מכשולים בחיים לא מגיע לשום מקום. צריך להבין שאישה היא הדבר המסובך והקשה לעבור לא כולן באותה דרך וניסיון הוא זה שקובע. ותמיד לומדים משהו חדש אין אף אחד שיודע הכל אז תמשיך ככה

מושמושה

New member
יאאאאאאאאאאאאאא

חחחחחח טובאתם הורגים אותי פהחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחשתיהיה לכולם אחלה שנה!!שנת אושר בריאות!וכנות אוהבת את רובכם!
מוש

טוב תקשיבו ותקשיבו לי טוב טוב

מהדקה הזו שום מילה על הנושא הזה עוד מישהו פותח פה את הפה שלו על זה וינעל דודה שלכם על העץ אני כבר מכל המילים האלו מרגישה כאילו שכבתי עם כל הבלוגים בקיצור ולעניין העליתם לי תסעיף באמא שלי עוד מילה על זה ולא איכפת לי מי אמר ומה אמר אני פותחת איתו חתיכת מלחמה שהוא לא יצא ממנה לעולם!!! ואני נשבעת לכם עוד מילה על הסיפור וזה יגמר מסריח! תודה לכולם ולילה טוב!

eXtreM1

New member
../images/Emo9.gifכולכם זונות!!

מור,שימי,יערית,מהמר,שלומי,יוני עם כל אלה שכבתי למישהו יש בעיה עם זה???

איזה מזל שאני בתולה

אף אחד לא יכול להגיד שהוא עשה אותי..חח חוצמזה..מס' האנשים שנפגשתי איתם ניתן לספור על יד אחת.. חחח.. ולא....איש מהם לא עשה אותי... אלא אם עשה זה לתת נשיקה בלחי וחיבוקקקקקקקקקקק וזהו... (ננה בננה...אני קיבלתי חיבוק ואתם לאא) קיצר...שחררו משימי...

אז יאללה מאי

סעי לכיוון שלי ותקבלי חיבוק גדול גדול גדול...(לשחרר?) לילה טוב מאמוש

שימי...אממ...

נכון אותי אתה לא תעשה כי אני בגובה שלך ועוקפת אותך על עקב.. (וגם כי פשוט אתה לא מוכן להתחתן איתי ולעשות אותי גברת מאי גבאי החוקית, כאילו..חופה...ורק אז סקס...מה לעשות ככה זה אצלי!) בקטנה...סולחת לך....

noyaqq1

New member
שימי כנס בייבבב

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אנשיםם תרדו מהעץץ שאתם מטפסים עליוווו חולארות!!!!!!!!!!!11 שימייי עוד למדתת ללא להיתייחס אעעעעעעעעעע עוד לאאא.?!? סעמםםם כולםםם שים ת'שטרונגול שלך עליהםם..!!! בעעעעעעעעעע אוחחח הקנאותת הזאתתת תהרוג.. באמאאאא שימי חולההההההההההה על החייםםם שלך כפרונה נונה שליייי באמאאאא..

נוי לוב יו בייב../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

כפרוני עלייך נוי מווואה

מקורהההההההה פהההההההההההה ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

שמעו שמעו כלללל מיי שמדבררר עלל שימיייי רעע ומלכלךךך עליווווווו אניי יכנסססססססססס בוווווווווו חזקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק יוני כפרה עליך אנ'לא מאמינה ..ככה לדבר על שימי ככה??? הוא הבנאדם האחרון שיעשה טעויות כאלההה לא יפה יונייי לא יפההה.ה..... אני בשוק באמא שלי אני בשוקק שימיייייייייי הבנאדםם האחרוןןןןןןןןןןןןןןן אבל האחרוןןןןןןןן שבכלל לחשוב עליו שטויות כאלההההההההההה אז בבקשה לך או לא יודעת למי תשימי לב למי את שומעת ולמי את מאמינה כי חבל פשוט חבל להרוס את כל מה שהיה בשביל חארטה כזאתת1!!!! ושימי תדע אתה החצי שלי אני חולה עליך מאוהבת בך שרופה עליךךךךךך כפרונייייי אתהה החיימששלייי אתהה!! יאלהה הייתיי פההה ביוששש!1

עדן חיים שלי את ואמרתי כבר

את החצי שלי ואת הראשונה שהכרתי בבלוגים ותמיד איתך היה לי 10 חחחח מזל שאני ואת שומרים על קשר טלפוני ולא בלוגים עדן חולה לך על הצורה ועל החיים שלך כפרוני

נשבע לכם לא הבנתי כלום

אבל אחלה משחק !! גם אני רוצה גם אני רוצה !! אני אגיב שוב ושוב ושוב...ואתם לא תמחקו איזו אפליה יש פה איזה שטויות אני אכתוב שוב ושוב על יוני ואתם לא תמנעו ממני מה קרה מגלים אמת אז מוחקים? זה שהאח שלו מנהל זה לא אומר שאני לא אפרסם ויוני אתה זבל של בנאדם אני אפרסם שוב ושוב כמה אתה זבל וכולם שוב לדעת...יוני "בלאק הוק דאון" מפיץ עליי שקרים מי שחשב שהוא אחלה אז הוא לא יש משפט אל תסתכל בקנקן אלא בתוכו וזה בדיוק מה שיוני למראית העין הוא משחק אותה אחלה בתוך תוכו הוא זבל של בנאדם אומר שאני משחק בכמה נשים ואומר שאני שוכב עם יערית אלוהים אולי יסלח לך אבל אני לא !!!
הצלחתי חח (העתק הדבק זה היה קל חעחע)

למעלה