מנהלי פורום...

מור תפסיקי לבלף...

אם התנצלתי באותו רגע זה לא היה על המקרה הזה בכלל אלא שלא התייעצתי ולפחות אני אומר דברים באותו רגע...לך יש דברים עליי ממזמן ושיחקת אותה חברה זה ההבדל ביני לבינך ואין לי פה שום עקיצות...

מושמושה

New member
אחחח שימי אני אביא לך הוכחות ../images/Emo35.gif

בכוח מהמסנגר? בכוח? עזוב אין לי טעם להתייחס איליך סתם עצבים... דברים עליך? איזה ? כמו? שוט ... או שאתה מפחד?

אמרתי פעם ואמרתי פעמיים

ואמרתי שלוש וכבר הספקתי לספור...אני מחכה.. אמרת יש לך עדים...יאללה תתחילי בכלל לא פוחד

אני עדיין מחכה לעדים..

לראות מי עוד הנשמות הטובות שמשמיצות אותי...או שאין לך בעצם כלום

b o x 1

New member
טיפוס לילי כנס בבקשה

שמע בן אדם אני לא מכיר אותך בכלל אני יודע שקוראים לך שימי רק ממור. עד עכשיו שתקתי מעכשיו לא. צא לי מהחיים שימי, אני לא מכיר אותך בכלל, איך יש לך את החוצפה ללכת להוציא בכלל את השם שלי ואפילו אתה לא מכיר אותי. אז פעם ראשונה זה היה עם חגית שתקתי, פעם שנייהעם מורן שתקתי, עכשיו שוב עם מור? תגיד מה כואב לך אתה מנסה לסכסך? ראיתי אותך ביום חמישי במפגש רציתי לקחת אותך לשיחה צפופה מאוד אבל מורן עצרה אותי. עצה לי אליך, שמור מרחק ממני, אל תגיד את השם שלי, ועזוב את האנשים שאני מכיר! אין לך זכות להתערב לי בחיים או להם מי אתה בכלל???? אני לא רוצה לאיים מעל גבי הפורום שימי זה לא המקום, אבל זה עלה לי כבר על כל העצבים. שמע לעצתי ותתעסק בעניינים שלך.

buba 2 4 1 6

New member
טוב אלי

לא יודעת מה אתם נתקעים על הקטע הזה..בחיי.. אתה לא מכיר אותו כמו שאמרת אז אין לך שום זכות דיבור. הוא לא סיכסך ולא כלום. יש כמה פרטים ששכחתם לציין אבל אני לא אפתח את זה פה כי זה באמת לא לפורום הזה וזה לא קשור.. אז יאללה רדו מיזה.. שימי בנאדם נשמה! ואני מעריכה את מה שהוא עשה... מורררררררררר חולה לך על הצורה!! שימייייייייייי לאב יו:) יאללה שכחו מיזה...הכל טוב עכשיו וזה מה שחשוב!!!

מה קרה באה אליך מור

והתחילה לבכות לך??? אני עדיין מחכה לך מור לא שתשלחי לי אנשים אתה רוצה לאיים תאיים...אני א מפחד לא ממך ולא מאף אחד ואל תתחיל לעשות לי אחד ועוד אחד ועוד אחד... ולא התערבתי בשום דבר אז לא להמציא אפילו איחלתי לה הצלחה איתך אז אל תחרבש לי פה

טוב אלי

לא יודעת מה אתם נתקעים על הקטע הזה..בחיי.. אתה לא מכיר אותו כמו שאמרת אז אין לך שום זכות דיבור. הוא לא סיכסך ולא כלום. יש כמה פרטים ששכחתם לציין אבל אני לא אפתח את זה פה כי זה באמת לא לפורום הזה וזה לא קשור.. אז יאללה רדו מיזה.. שימי בנאדם נשמה! ואני מעריכה את מה שהוא עשה... מורררררררררר חולה לך על הצורה!! שימייייייייייי לאב יו:) יאללה שכחו מיזה...הכל טוב עכשיו וזה מה שחשוב!!! (מצטערת אם ההודעה הזאת תופיעה פעמיים כי הגבתי בטעות בניק השני וזה לא פורסם ישר משום מה)

מור כנסי

לא קשור שהכנסת את הקטע הזה עכשיו. וכן זה שהוא פנה אליי זאת הייתה עזרה..ותאמיני לי שאני מעריכה אותו על זה!!ויש לי סיבות משלי. אני יודעת מיזה שימי, הוא אחד מה"איכותיים" שפה..ויש בודדים כאלה. אני מבינה שזה עיצבן אותך כל הקטע,אבל הוא עשה את זה רק מכוונה של לעזור ולטובה. וזה רק מראה כמה הוא לא צבוע! וכן זה היה מצב לא נעים אבל הכל מאחורה עכשיו,אז דיי להתקע על זה..וחוץ מיזה הוא לא סיכסך בין אפאחד..ואני אוהבת אותך, וגם אותו! אז דיי להיות ילדים קטניםםםםםםםםםם!! תאמינו לי הבלוגים האלה רק הורסים אותכם.... גמר חתימה טובה,ושנה מדהימה לכולם:) ואגב יערית שכבה איתי לא איתו חחחחחחחחחח לא עמדתי בזה סורי..

תודה רבה לחגית שהוציאה אמת

חגיתודה רבה לך...וכמה שאני חולה עלייך ואת יודעת את זה כבר עם כל הפטישים ואני יודע שאת מתה עליי ומעריכה אותי עם כל הנעליים שאת זורקת או יותר נכון קוראת לי חגית נשמה חולה עלייך(אני חייב אבל חייב להביא איתי פטיש ופעם אחת לראות אותך כדי להנחית עלייך חגיתתתתתתתתתתתתת את הנעלללללללללללל שלי
חגית לוב יו בייב וכן את אחת מהאיכותיות שיש פה ובר מזל מי שזכה בך מואאה חולה עלייך

חחח איזה פטישים??זה הגיטרות יא נעלל

חכה חכה אני יזרוק עליך כמה נעליים כדיי להרגיע אותך חחחחחחחחחח ותודה בייביייייייי בריאה עליך:) אגב בקשר ליערית..היא פיתתה אותי!!!חחחחחחחחחחח

הלו חגית ,ככה את?../images/Emo2.gif

העיקר לי עוד קוראת נעל חכי חכי שלא תקבלי איזה נעל בית לראש
ואיפה נעלמת יא נעל בית אה?
אהה ונעלבתי קשות

חחחחחחחחח חן

שתוק לפני שאתה תקבל איזה נעל בראש..והנעליים שלי מכאיבות אז תזהרר:)

חחחחחחחחחחח חגית

שתקי את ,שלא תקבלי תנעל שלי בראש ואני יודע שהנעליים שלך מכאיבות :p (לא לי) אז זהרי את :) חחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח

חחח חגית

הצום גרם לי בעיות זיכרון פשיטים גיטרות בעעעע אותו חארטה העיקר שיכאב לך הראש... הלו הלו חן...אני הנעל המרכזית שלה. חחחחח

חחחח מפגריםםםםםםם

תלס כולם נעליים פההההההההההההה אבל אתה נעל איכותית שימי לא סתם.. חחחחחחחחחחחחחח כולםםםם זונותתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ורק אני בסדררררררררר תפנימו כבר!! חחחחח

יששש אני הזונה של חגית

יאללה חגית אני מחכה לך עם גיטרה(אמרתי את זה נכון עכשיו)

יאאאאאאאא חגית ../images/Emo2.gif

זהו עכשיו נעלבתי וזה סופי !!!!!!!!!!!!!!
ואנחנו יודעים שכולנו ז**** ואת בסדר אבל את נעל בית ואנחנו רק נעליים

דרך אגב חגית יא בוגדת

עם יערית שכבת ואיתי לא??? אבל אבל הבטחת לי ראשון...טוב אני לא מביא פטיש מנופח אלא אמיתי...גררר

ל י ל ך 75

New member
תגובה למסטולה.........

תראי הייתי חייבת לומר ואומר את צודקת שאת אומרת שההבלוג הורס וחבל שככה ממש חבל לראות כל שני וחמישי ריב, כואב לי לראות אותכם רבים חברה אז בואו לא נהיה אויבים אחד לשני !!! שלכם לילך !!!

למעלה