מנהלי פורום...

מושמושה

New member
חגיתוש!!

אוהבת אותך מאמי..... באמת... אני אמרתי את שלי חפרתי וחפרתם וחפרו ! הבלוגים אכן הורסים לכן אני לא שם כבר שבועיים אבל הסיפור הזה לא מהבלוגים בובה... לא נורא ההוא שם למעלה יודע הכול הוא עושה חשבונות נפש... וכול אמת מתגלה בסוף.. אני בסוף זו שיצאה חרא אבל שיהיה רק בשביל לא להרוס פה "יחסי ציבור" אני אשתוק.. יום יבוא והכולללללל יתגלה.. ושמי..עוד דבר קטן.. בלי שום קשר לחגית... אתה בוכה שאני הבאתי את אלי לפה.. תתפלא.. אני הייתי בשוק שהוא רשם פה.. ופתאום חגית רושמת פה.. (לא ילדותי?!) את ההוכחות יש לי.. את ההתנצלויות יש הכול...אתה מתחמק.. תהנה זה שחסמת אותי במס' מיילא...זה שאתה מתחמק מיילא שוב אני אגיד ואחזור את שלי!אמרתי! סלאמת!! חגית אוהבת אותך וסליחה שוב ושוב שיצא מצב כזה ואת יודעת בדיוק על מה אני מדברת! מואה יפיופה
אז נתראה... כנראה ששוה להעלם מפה.. רק עושה לי רע צ'או

מורי

זה בדיוק העניין..זה לא קשור לפה בכלל.בגלל זה אמרתי לא היית צריכה לכתוב את זה=\ חוץ מיזה אין לך על מה לבקש סליחה כי באמת שלא קרה כלום..ואני אוהבת אותך!!
ובקשר לתגובה,זאת אני הגבתי..בלי קשר לשימי... כי אני מן הסתם הייתי מוזכרת שם. אני מגיבה למה שבא לי ולא כי מבקשים ממני. תפסיקו לחפור קיצרררר ליל הטובבבבבבבבבבב יפים שלי:)

ברור שמחקתי

אני מוחק שקרנים פה... ואני די בטוח שאת זו בכתה לאלי... וראיתי שלא פנית אליי אז מחקתי מה לעשות. בינתיים אני לעדים שלך חיכיתי ואת כלום לא הבאת...כמו שאמרתי את רק מילים הנה באה חגית הגיבה והראתה לך בעצם שאת טעית ולא אני ונכון יש אלוהים

צלילוש17

New member
כנסו שניה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רומז שאני זקן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

צלילוש17

New member
כנסו

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח‏חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח‏חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח‏חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח‏חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח‏חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח‏חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח‏חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח‏חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח‏חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח‏ רומז שאני זקן חעחעחעחעחעחע

אם כבר נספר סיפור אמיתי

אדם בשם שימי רצה ללכת למפגש בגלל שהיו 2 שאני לא אציין את השם שלהן רצו ללכת פתאום שימי לא רצה ללכת ובמקרה זה מה שהן סיפרו לי אני לא צריך להביא אותן לכאן אני לא כמוך שמביא הן התיעצו איתי ואמרתי להן אני לא יודע שאלו אם הוא בוגד באחת מהן אמרתי להן אוליי זה שקר שימי אותה אחת שאמרה לך את זה הוציאה מהמילים אוליי שאתה שוכב עם יערית לא אמרתי בחיים שאתה שוכב עם יערית ובחיים לא אמרתי שאתה משחק בנשים זה שאותה אחת מדמיינת דברים והיחידה שיכולה לרשום פה זאת בונבון 23 והיא חברה שלך כמדומני ובחיים לא אמרתי לה שום דבר שקשור לזה ששכבת עם יערית אם הייתי אומר משהו לא הייתי מפחד הייתי אומר בפנים אני לא מדבר מאחורי הגב זה לא הסיגנון שלי

bllog master

New member
מור אני חולה אבל ממש חולה

לך על התחת , חכי יהיה לך 18 חכי חכי ...אני בא אליך ולוקח אותך אלי הביתה ואני ....ואחר כך....ואז....
מת עליך מי אמר שאת לא בוגרת?

יוני...לידך ולידה אני מוכן להתעמת

במילים שלה שאמרת אני שוכב עם יערית...ניסיתי לפתור את זה איתך בפרטיות לבדוק אם זה נכון שלחתי לך במסרים ולא טרחת להגיב...אז הסקתי נכון... אתה רוצה? תשאל אותה ואני אשאל אותה ונראה מה היא אמרה..

אני מוכן לעימות בכל זמן

ואם לא אמרתי יותר אתה לא נכנס לכאן אני מוכן והגבתי על כל מה ששלחת לי בפרטי כול דבר נעשה עימות ואני מוכן כי אני יודע שלא אמרתי לא מפחד אם אני אומר משהו תמיד אני עומד מאחוריי המילים שלי ולא מפחד להגיד אותם בפנים

bllog master

New member
טוב שיקטטטטט מה זה משנה כבר..

הוא שכב עם ההיא ההיא שכבה עם ההוא כל עם ישראל חברים
ואם כן שכב או לא בגד או לא העיקר ש 2 הצדדים נהנו. מי באה לשכב איתי...?
יאלה מספיק עם השטויות זה מטחנת מיים מה שהולך פה , שימי בא לך לשכב איתי..?

בואנה כל האלה שיש לכם בעיה עם שימי

אתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם יודעים מהההההההההההה אנחנו שמים עליכםםםםםםםםםםםםם!!!!! שימיייייייייייייי אני מתההההההההההההההההההההההההההההה מתההההההההההההההההההההההההההה מתהההההההההההההה עליך אח יפה שלייייייייי!! ולכל מי שיש בעיה איתך אתה יודע בידיוק איפה תשים אותו כן כן בידיוק שמהההההההה!!! ואל תתיחססססססס לכל התגובות פה אפילו !!! אתה יודע מה אתה והאנשים שמכירים אותך גם יודעים זה מה שחשוב!!! מטורפת עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך ושוב אתם יושבים לנו על המעון סלאמטטטטטטטטטטטטטטטטט!!!

מושמושה

New member
ליז?

שתקי ימלעונההההההההההההההה מה את מתערבבת אה?................ יקחבה לאן נעלמת
התגעגעתי לציצי שלך!!!!!!!!

ליזזזזזזזזזזזזזזזזז אני מטורף עלייך

ליזעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
עעעעעעעעעעעעעעעעעעע
עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע סוף סוף לא עפתי פה ליז...חולה עלייך אחותי היפיופה מואהההה

מושמושה

New member
למה למה למההה שלומי למה!

אני לא בת 18 פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

bllog master

New member
שיהיה לך 18 תקבלי מתנה מיוחדת

ותצלמי את ההודעה הזו שיהיה לך הוכחה שאני הבטחטי לך מתנה מיוחדת. כי וואלה אני אוהב אותך ומגיע לך יותר
יאלה מתי היום ההולדת שלך..?

מושמושה

New member
חחחחחחחחחחחחחחח שלומי מצפה!

תרשום לך! ב20/4 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יום הולדת של היטלר!! יבוא יום ואני אסחוף את כולם אחרי! ונקים מחתרת !! בלוגים פרטית!! חחחחחחחחחחחחחחח עזבו כיפור הזצום והעצבים! רחמים! ה'! על אנשים ממורמרים במקום הזה!!!!!!!!!!!! תציל את נפשם הצבועה! <המבין יבין ולא לך כוסאמקקקקקקקקקק>

bllog master

New member
יווו איזה תאריך אני לא מאמין חחחח

ביום הזה ממש איבדתי את הבתולין
איזה קטע מגניב

למעלה