מנהלי פורום...

bllog master

New member
שימי אל תתרגש.

רוצים את האמת..........? שימי לא שכב עם יערית אני עד לזה ויש לי הוכחה
(יערית כפרה שופו על ההומור) שימי שאלה..? לאחרונה נתפס לך הגב...? ידעתי שלא , אז אני אומר לכם חד משמעי שלא
שימי אני אגלה לך וליערית אחרי כיפור משהו שאולי אתם תבינו שלא כל אחד מושלם , ולא כל מקום הוא המקום לומר משהו. אוהב אותכם יאלה אני באמצע ארוחה אני אדבר איתכם כבר מואההההה

bllog master

New member
../images/Emo206.gif מחקו את השרשור ראיתם.

הם השאירו את זה פה יותר מיממה וזה גרם לתסיסה ומחקו את ההודעה של אותה אחת שטענה טעינןת מוטענות שלא במטען שלה. והופ זה נמחק, אמ....מעניין למה . אני אברר את זה משום מה יש לי הרגשה שמישהו הגיב לזה חריף.

חחח שלומי כפרה לא מתרגש...

כמו שיערית אמרה ומחקו לה את השירשור... שביום שאני והיא נשכב היא תסתובב עם שלט "שכבתי עם שימי" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כפרה עליה יערית מווווואההההההההההההההההה

bllog master

New member
לי היא לא עשתה ככה ../images/Emo10.gif

יערית אני רוצה שתסימי שלט על עזריאלי .

חחחח שלומי

עזוב אתה בן 30....להגיד שיערית עשתה אותך בגיל כזה זה קצת מפדח
הלוואי עליי שלומי שבגיל שלך אני אשאר צעיר כמו שאתה...

שימי ושלומי כנסו מהרררררררר

שלומי אל תדאג אני אשים שלטי חוצות בעזריאלי "עשיתי את שלומי" אבל בקשר לשימי אמממ.... אממממ... שימי מתי אני עושה אותך לפחות יהיה צדק על הריכולים, מה לא?! חחחחחחחחחחחחחחחחח אמא שימי ושלומי אתם אנשים שאני הכי אוהבת בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם חולה על התחת שלכם!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה קרועים
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עדיף שלא תגיבי אבל מגיבה

שאני אמרתי לך משהו עד אז זה היה שלא תיפגעי ולא אחרת תיפגע אז יש מרחק שנות אור בין מה שאני אמרתי לך ולחגית לבין מה שעליי אומרים אבל סחתיין...כל המילים שאמרת כנראה שקר אחד גדול יש משפט שאני אמרתי..."אנשים צבועים יש בחיינו לאט לאט יתגלו מולנו" הנה משפט בשבילך מור אז להבא שאת אומרת לא להגיב אז אני אסביר לך את מהות המשפט..זה אומר לא לכתוב כלום!!

מושמושה

New member
שימי כשאמרתי

אני לא רוצה להגיב זאת אומרת שאני לא רוצה להרחיב אבל ואללה פתחת תקלפים כדי לא להוציא אותך "זבל" ורשמתי בכול זאת כדי להוציא אותך מהבועה שאתה בפנים.. אז אני יגיד לך טוב טוב אני לא הראשונה שסיכסכת ושגרמת לאנשים לריב אז את המשפט הזה תכניס טוב טוב לראש כי זה בדיוק אתה.. ניסית לעזור אה?... כשפנית לחגית זה היה עזרה? אתה סתם העמדתה אותה במצב לא נעים שלא נדבר עלי... אבל כמו שאתה אמרת אנשים צבועים יתגלו.. הופה נחש מי התגלה?! עד פה.. לא מרחיבה יותר... והינה כול הצום הלך חח פתחתי תפה ואני אמשיך לפתוח... סי יא

הנחש היחיד שהתגלה זו את...

אני סיכסכתי? אז אם ככה אני אביא את העדים שלי.... מי את תביאי? רק מילה שלך.... בוכה לי שאני לא מתייחס יותר ואז מפילה עליי תיק... ואם כבר סיכסכתי אולי תגידי מי...אני לא פחדן כמוך ולא כמו אחרים ...שיש לי מה לומר אני אומר זה שלך התפקשש משהו בעקבות מה שאמרתי כנראה מתאים לך להיות גלגל שלישי בכל סיפור ויאללה תמשיכי לפתוח פה רק שלצערך את היחידה פה

מושמושה

New member
פחחחחחחח שימי.. לך לך לשם רחוק אבל.

אולי שם תמצא מי שיאמין לך! אני שותקת.. אתה יודע איפה למצוא אותי שום גלגל שלישי ושום עמייאת.. אני לא קשורה לסיפור שלך.. עם יוני זה משהו אחר כולה אמרתי שאתה לא זהב תגיד תודה ותודה...ושתוק ואתה יודע טוב טוב למה בייייייי [ולי יש עדים.... ככה שאם בא לך לשחק פה בשופטים ועורכי דין בכיף..

וואיי תעשי לי טובה מור

לכי תמשיכי למוד אומרת שותקת וממשיכה לומר שטויות... אם את לא קשורה פה לסיפור אז מה את מגיבה פה בכלל??? ויאללה אני מחכה לעדים שלך...את רק מדברת אבל כרגע אין לך כלום

bllog master

New member
מור ושימי אם אתם אוהבים אותי שתקו!

זהו חאלס תשתקו ולא משנה מי אמר על מי . לא מתאים לכם בבקשה חאלס רדו מזה אוהב אותכם, דברו במסנ ותפתרו את זה בחום.

מושמושה

New member
שלומי כפרה

אתה יודע שאני מטורפת עליך.. אבל יש דברים שאנשים אומרים שאני חייבת להגיד משהו.. הוא מדבר על אחרים שהם צבועים...קודם כול שיעשה חושבים עם עצמו ואני יכולה להוכיח שאני לא היחידה שאומרת את זה זהו רק בגלל שאני מטורפת עליך אני שותקת

אוחח מור אני עושה אותך היום

אוחחחחחחחחחחחח חיים שלי את אל תתעסקו לי איתה ששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש

את אומרת שותקת אחרי שאמרת

אומרת את מה שיש לך להגיד ואז שותקת...ממש שתיקה.. אז תגידי אל תתחבאי רק מאחורי מילים יש אנשים שאומרים לך סבבה תגידי עכשיו

מושמושה

New member
שימי!! כנס!../images/Emo46.gif

אני בחיים שלי אבל בחיים לא מתחבאת!! מאחורי שום מילה.. או מילים אני עומדת מאחוריהם לפחות לא כמוך אומר לחגית משהו אחד ולי משהו אחר קיצר סלט.. ואז בא להתנצל.... אני לא מטומטמת ולא עשו אותי אתמול... ואם יש לך בעיות איתי תתמודד ואל תנסה לעקוץ כי אתה ממש לך מצליח ולא תצליח וחלאס את כול העצבים של יום כיפור אני יוציא פה ואני לא רוצה.. כשאתה רוצה לדבר איתי אתה יודע טוב טוב איפה להשיג אותי.. וכנראה שאם אתה לא פנית אילי עד עכשיו יש סיבה... זהו אני סיימתי את שלי.. החטא הראשון שלי קשור בבלוגים סעמקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק כמו שאני ולימור אומרות! לכו כולכם כוסעמקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק חחחח(בצחוק תרגעו)

למעלה