מנהלי פורום...

אין בעיה אתה רוצה הוכחה?

תשאל את ליאת בונבון 23...תשאל את רותי נערהה...תשאל את מורן ברבי של מותגים קיבלת את ההוכחות ועכשיו נראה אותך יוצא מזה חתיכת שקרן אם אתה לא השקרן פה אז הן השקרניות.... אבל מה...3 אנשים אומרים אותו דבר ומעניין למי עוד אמרת... 1 נגד 3 נראה לאן תגיע אל תתערב בחיים שלי אל תוציא את השם שלי ומה איכפת לך מה אני עושה מובן?!

שאלתי והתשובה היא

ברבי של מותגים מורן לא היה ולא נברא שבוא תגיד לי בפנים בובנבון 23 חברה שלך בחיים לא דיברתי איתה על זה שקרנית ורותי מה היא קשורה אני בכלל לא מדבר איתה עאלק רותי נו באמת ומי רוצה בכלל להיתערב לך בחיים תצא מהסרט טוב אחי מנהל תפוז טוב חחחחחחח שתהיה רגוע

פתאום שקרניות אתה אומר?

אז אני מעדיף להאמין לשקרניות האלה...בינתיים אתה זה שמתגונן ולא אמרתי מנהל תפוז אלא מנהל הצאט הישן... לך תישן הרבה כי יש לך הרבה חשבון נפש לעשות עם עצמך... ותדע מי שחופר בור שיידע שהוא זה שייפול בו

טוב אז ככה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני לא נכנסת לכל השטויות שנרשמו פה ולא מתייחסת כי זה ממש קטנוני וילדותי זה אמר על זה זה ליכלך על זה תתבגרו יש לכם משהו נגד מישהו תדברו איתו על זה מה שבעבר נרשם לא פעם > מסרים אישיים < בשביל זה זה קיים !!!!!!!!!! עכשיו לא באה להצדיק אף אחד ולא יודעת מה שמעו פה ומי פה ליכלך ולא סגר תפההה אבלללללללללללללללל יוני כן כן בלאק הוק דאון אחד האנשים פה שאני מכבדת ומעריכה מכירה אותו שנתיים יש לו לב זהב ונשמה טהורה והוא אף פעם לא לילכך על אף אחד וזה בדוקקקקקקקק ואל תזיינו במוח מי שרוצה לומר מה שעל ליבו שיגיד מה שמע אנחנו רוצים כינויים רצים פה לא סתם שמות שאותו אחד יהיה מספיק חזק לבוא ולומר לי הוא אמר ואז ... אני ההיתי פה לומר : שתהיה השנה טובה מאי פעם שנדע לאהוב ולקבל אדם כפי שהוא גם אם אנשים עושים טעיות אנחנו בסה"כ בני אדם ומותר לנו יש אלוהים בשמיים תשאירו לו תשיקולים לסלוח למי שצריך צום קל אנשים גמר חתימה טובה אל תשכחו לחייך ולשמוח שלי <

שליייייייייייייייייייייייי יא צדיקה

שמעתי ליכלכת עליי שאני שמן וואוו איך ידעת? חחחחחחחחחחח חולה עלייך מאמי ובאמת צום קל [אם את צמה] גמר חתימה טובה [תחתמי לי] שנה טובה [לוח שנה עם בחורות ערומות חח] חולה עלייך אמיר

אמיר אמיר אמיררר למקרה שלא שמעת חחח

קודם כל אמרתי שאתה דובון אבל אם קיצרת כי חשת לא נעים וקראת לעצמך שמן אז אוותר לך הפעם חח אני צמה צמה ברור למרות שאין לי על מה לכפר שלמות ממש
אבל בכל זאת אולי פה ושם פיקששתי אז שאלוהים יסלח ו.... לגבי החתימה תראה זה קצת בעיה שמעתי אין לך תקציב כי במקצוע שלך לא ממש אתה יודע חחח לוח שנה אם כבר אני אשלח לך של יורי שיעשה לך נעים בגב
יאלה חפרתי דיי והותר חח ההיתי פה ביי ביי

יערית ממי...

כמו שאת מאמינה בתוכך לאנשים שאת מכירה ושקורבים אליך אני אישית מכירה את יוני בין הראשונים פה ואני יודעת מי הבן אדם ואני מכירה אותו כל כך טוב שאני יכולה לומר שלא היה ולא נברא הכל סיפורים שעשו מהם סרט עכשיו לעינייו של עינין לא באה בטענות אני רק אומרת שלמי שהוא כן אמר דברים שנרשמו פה ומי ששמע ממנו שזה המקור המוסמך שבוא ויגיד !!!!!!!!!! שוב בלי שמות זה ששמעתם שהוא אמר הכל טוב ויפה אבל איפה אותם אנשים שאמרו לכם איפה הם ??????????????????????????????????????????????? אנישם אוהבים להתסיס ולסכסך .. יום כיפור היום שכל אחד יעשה חושבים אם עצמו יש בורא עולם למעלה למי שעדיין לא מאמין

שלי אל תדאגי אני אנסה להביא אותן

מה שחשוב לי להדגיש זה שאחת אמרה שאני שוכב עם יערית לא שלושתן אבל זה לא מצדיק את זה שהוא מדבר עליי

כמה שאתה טיפש אלוהים ישמור

1 אמרה שאתה אמרת שאני שכבתי עם יערית בנוגע לדברים אחרים שלושתן אמרו...קפיש? עכשיו תלך לבכות לבנות למה הן סיפרו לי

אורנית כנסי

אני זורמת כן מאוד עוד מעט אני גם אזרום לך בעורקים כמו מלאך המוות תזהרי ממני סראבק אתם והסיפור שלכם יאלה סתמו כבר!

קיצר הנה האמת תיכנסו

הבאתי נוד אחד ארוך, כולם התמסטלו, רקדו עם עיזים ואז התחילו לצעוק "ז'ורז' לא קשר ת'לאפה". חלאס יא מפגרים, תראו לאיזה גנון הפכתם.

זה מבריח את כולם? יופי, נמשיך ככה.

עד שכולם יפסיקו לריב כמו תינוקות. |פררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר|

יוני שאני לא אדחף לך פקק

שיהיה רק אצלך.... או שאם אתה רוצה אני אשים לך כפתור תוכל לפצל את הפליץ ל4 חלקים

למעלה