מנהלי פורום...

מנהלי פורום...

אני אגיב שוב ושוב ושוב...ואתם לא תמחקו איזו אפליה יש פה איזה שטויות אני אכתוב שוב ושוב על יוני ואתם לא תמנעו ממני מה קרה מגלים אמת אז מוחקים? זה שהאח שלו מנהל זה לא אומר שאני לא אפרסם ויוני אתה זבל של בנאדם אני אפרסם שוב ושוב כמה אתה זבל וכולם שוב לדעת...יוני "בלאק הוק דאון" מפיץ עליי שקרים מי שחשב שהוא אחלה אז הוא לא יש משפט אל תסתכל בקנקן אלא בתוכו וזה בדיוק מה שיוני למראית העין הוא משחק אותה אחלה בתוך תוכו הוא זבל של בנאדם אומר שאני משחק בכמה נשים ואומר שאני שוכב עם יערית אלוהים אולי יסלח לך אבל אני לא !!!

צלילוש17

New member
חלאססססס למחוק כברר!!

באיזה זכות אתם מוחקיםםםםםם את ההודעהה?! אני שעהה מגיבה ואתם מוחקים?!? תנו להגיב ואל תתערבווווווווווווווו אינעל העולם שלכם!!!!

צלילוש17

New member
לשימי (טיפוס לילי) יש מה להגיד

אני אכתוב שוב ושוב על יוני ואתם לא תמנעו ממני מה קרה מגלים אמת אז מוחקים? זה שהאח שלו מנהל זה לא אומר שאני לא אפרסם ויוני אתה זבל של בנאדם אני אפרסם שוב ושוב כמה אתה זבל וכולם שוב לדעת...יוני "בלאק הוק דאון" מפיץ עליי שקרים מי שחשב שהוא אחלה אז הוא לא יש משפט אל תסתכל בקנקן אלא בתוכו וזה בדיוק מה שיוני למראית העין הוא משחק אותה אחלה בתוך תוכו הוא זבל של בנאדם אומר שאני משחק בכמה נשים ואומר שאני שוכב עם יערית אלוהים אולי יסלח לך אבל אני לא !!!

די כבר למחוק מנהלי הפורום!!

כואב לכם אה? אומרים תאמת והיא כואבת להם אה? אז תתביישו לכם מאוד זה לא אומר שבגלל שאח של יוני מנהל זצריך למחוק תאמת מי יודע לאיזה עוד אנשים הוא עשה את זה .. יוני אתה ממש צריך להתבייש לך ,על מה שעשית אתה בכלל לא מכיר את שימי וסתם אתה הולך מלכלך עליו ומפיץ עליו שקרים ושמועות והיית מת להיות טיפה כמו שימי ,כי אתה לא מגיע לקרסול שלו יוני פתאום נזכר לבקש סליחה ביום כיפור אה? תתבייש לך מאוד ,לך שוב תבכה לאחיך שידאג שימחקו את זה כי אתה פשוט בכיין גדול שהאמת כואבת לו ושימי מת עלייך אחי ,שים עליו פס אחד גדול ,תשמיך בחיים ויוני שתחייה ביסורים קשים עם כל מה שאתה עושה ולסיום יוני תתבייש לך מאוד ,ולך לבכות לאמא. ומנהלי הפורום תתמודדו אם האמת גם אם היא כואבת לכם. צום קל וגמר חתימה טובה שלכם: מהמר שךא מוותר נ.ב יוני זה יחזור אלייך כמו בומרנג לפנים!!!

מנהלי הפורום

אני אגיב שוב ושוב ושוב...ואתם לא תמחקו איזו אפליה יש פה איזה שטויות אני אכתוב שוב ושוב על יוני ואתם לא תמנעו ממני מה קרה מגלים אמת אז מוחקים? זה שהאח שלו מנהל זה לא אומר שאני לא אפרסם ויוני אתה זבל של בנאדם אני אפרסם שוב ושוב כמה אתה זבל וכולם שוב לדעת...יוני "בלאק הוק דאון" מפיץ עליי שקרים מי שחשב שהוא אחלה אז הוא לא יש משפט אל תסתכל בקנקן אלא בתוכו וזה בדיוק מה שיוני למראית העין הוא משחק אותה אחלה בתוך תוכו הוא זבל של בנאדם אומר שאני משחק בכמה נשים ואומר שאני שוכב עם יערית אלוהים אולי יסלח לך אבל אני לא !!!

הלווווווווווווווווווווווו

כולכם כותבים אותה הודעה כמו של שימי עוד יחשבו שמדובר שאני שוכבת עם כולם פה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אמאלההההההההההההההההההההההההההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח יאלה יאלה צום קל ה' איתכם!

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אני אכתוב שוב ושוב על יוני ואתם לא תמנעו ממני מה קרה מגלים אמת אז מוחקים? זה שהאח שלו מנהל זה לא אומר שאני לא אפרסם ויוני אתה זבל של בנאדם אני אפרסם שוב ושוב כמה אתה זבל וכולם שוב לדעת...יוני "בלאק הוק דאון" מפיץ עליי שקרים מי שחשב שהוא אחלה אז הוא לא יש משפט אל תסתכל בקנקן אלא בתוכו וזה בדיוק מה שיוני למראית העין הוא משחק אותה אחלה בתוך תוכו הוא זבל של בנאדם אומר שאני משחק בכמה נשים ואומר שאני שוכב עם יערית אלוהים אולי יסלח לך אבל אני לא !!!

צלילוש17

New member
מנהליי פורוםםם

צלילוש17

New member
חעחעעח

חלאססססססס למחוק את ההודעות!! שימי משעמם לי אז אני מגיבה סתם =]

כולם להכנס יש לי ווידוי

טוב אז ככה כמו שכולם שמעו אני עשיתי את שימי בשירותים של אסקייפ היה לנו מאוד כייף יחד אחר כך באה יערית הערסית הלבישה לי כעפה ואני ברחתי ואז כנראה משם באו השמועות חחחחחחחחחחחחחחחחחח יערית חולה עלייך יא ערסית כוסונית ושימי אוחחחחחחחחחחחחח תעשה לי ילדדדדדדדדד =============ימותו הקנאים=============

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

רק כאפה? ספר להם תאמת פיצצתי אותך מכות אני ערסית מעכו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי זהו דיי אנשים פה דפוקים עם תעודות אליוסטור באמת שימי אני אוהבת אותך וזובי על כולםםםםםםםם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אמיר יא חמור חחחחחחחחחחחחחחחחחחח מזל שיערית הביאה איתה את התיק והיה בפנים אבן בגלל זה הצליחה להבריח אותך ואני הייתי עדיין בהשפעת סם אונס שדחפת לי אז יערית ניצלה את זה ושכבנו... פשששש יערית חבל על הזמן גרררררררררר יעריתתתתתתתת אני אוהבבב אותךךךךךךךך
וגם את מנהלי הפורום הם לא מחקו =)

אמיררררררררררררררררררר

תחזיר לי את השמיכה שלי כבררררררר חחחחחחחחחחחחחח אעלק אתה ויערית הרי אני הייתי שם איתך יא נחנח חחחחחחחחחח אוחחחחחחחחחחחח

תפוז אל תמחקו את ההודעה זה יוני

קודם כל על מה אתה מדבר אני מפיץ עליך שקרים מה לי ולך אני אוהב שמלכלכים עליי ותוכיח שאני מלכלך עליך אני רוצה לשמוע שאומרים את זה ואל תזיין בשכל אני לא מכיר אותך ולא רוצה להכיר אותך ועאלק שוכב עם יערית מה אתה חושב שאני נכנס לך לתוך המיטה ואחי דרך אגב לא מנהל תתעורר מה שמספרים לך תבדוק קודם איתי עאלק אחי מנהל חחחחחחחחחחחחח תחשוב על מה שאתה אומר אני רוצה הוכחה ממישהו שיגיד שאמרתי לו בפנים שאתה שוכב עם יערית עשית את הפדיחה ואל תסלח לי ולא רוצה שאלוהים יסלח לי ואל תתקוף בלי הוכחות שילכלכו עליי חופשי אני אוהב את זה בכיף נשמה שישאירו את ההודעה

למעלה