תשובה לכולם
לברית SHADOWS יש חזית אחידה ועמדה איתנה שאומרת שאין קשר בין המשחק לבין גזע... ה-90 או 99% שאת מביאה פה, ואני לא יודע מאיפה הנתונים מכיוון ש-90% מהמדינות שאני נכנסתי אליהן לא הביעו שום מידע גזעני.. ויותר מזה.. כשאנחנו כן נתקלים!! אנחנו תוקפים בחומרת יתר .. למעשה בימים אלו אנו במספר מבצעים כנגד אחת שכזו ואני מבטיח שנפרסם פה את התוצאות. בכל מקרה... מבחינתי, ומבחינת SHADOWS ... איכות המטרה ושיקולים אסטרטגיים בלבד גורמים לנו לבחור מטרה. במקרה של התקיפה עליך, כנראה שהיית מטרה מצויינת. למרות זאת ואני לא יודע למה, הוריתי שלא לתקוף אותך בינתיים... יש לנו דברים יותר חשובים.. אנחנו במלחמה כנגד כל ברית ARA (שהם ערבים דרך אגב) ואין לנו זמן לברית ההנזה אבל דעי לך שכל עוד אין ביננינו הסכם שלום מחייב אין שום סיבה שתתלונני פה על כך שתקפו אותך ולא ערבים כי זוהי לא סיבה.. מבחינתי זה נסגר ככה.. ולארז.. עם מטרות "ערביות" מועדפות עליך , וזאת על רקע דעות אישיות... נפגש כשמדינה "יהודית" תחסל לך את המדינה .. ואז תגיד לי.. הקם להורגך.. השקם להורגו... ועל מה אתם מדברים.. היכנסו לסטטיסטיקות של גינדיס, ראיתי את זה פעם אני פשוט לא זוכר איפה ותראו שרוב השחקנים במשחק הם דווקא ישראלים.. ככה שנניח ו-90% מהערבים רק רוצים לחסל אותנו (מה שלא נכון) ו-10% מאיתנו לא אכפת להם... הסיכון אצלנו יותר גדול...