מנהלי הבריתות shadow8, shadow

erezsosa

New member
../images/Emo65.gif לאשת הנחש

אני מ ברית shadow ומצדיק אותך בנושא הערבים!

dan11112006

New member
ארז בבקשה אל תצא נגד איתי

חשוב שנראה חזית מאוחדת, אל תצא בדברים הפוכים ממה שאמר המנהל שלך בפני המנהל ובפני כולם, דבר איתי במסנג'ר אל תמשיך את השיחה פה

Shaycs

New member
ארז...

ארז דבר ראשון פינקי צודק על תצא נגד איתי בפרט ואנשים מהברית ככלל אבל בלי שום קשר אתה לא תוקף ישראלים?? ברור שכן ... העיקר מטרות קלות שלא יודעות לשחק ולא קשורות לבריתות שלא רוצים להתחיל מלחמה סתם.. ולא איתי אמר שאת גזענית זה אני ........ שי ...... אז מה את מפילה על איתי את זה ... ואני אומר לך שכמו שאיתי כאמר אנחנו לא חתמנו על כלום גם לנו יש ערבי בברית ואני אישית אם ההיתי בכח שלך ההיתי תוקף רק בשביל הכיף שתתקפי בחזרה רק בשביל שתפצעי את עצמך עוד כי את חוצפנית לפי דעתי וגם מחזיקה מעצמך יותר מדי סך הכול ברית הנזה בואי לא ניסחף אפילו אחד לא במאייה ושלא נדבר על אלפייה שאני לא בטוח שיש לכם

erezsosa

New member
../images/Emo2.gifלא יצאתי נגד אף אחד...

פשוט רשמתי שיותר נחמד לתקוף ערבים (נכון ל עד היום 99% מהמדינות שתקפו אותי היו ערביות )ושלחו לי ביחסים משפטי" אהבה" - לדעתי-הקם להורגך השקם להורגו!!!!!!!!

Shaycs

New member
חחחח

הוא לא היה מוסלמי הוא היה סעודי חח ולא אשמתי שיותר כיף לקחת לו את כל הנפט שלו חחחחח מה הוא היה מליין המניאק ברור שניכנס בו הייתי צריך לקחת לו אפילו יותר נראה לי אבל נו טוב.... תמיד יש יום חדש

itaics

New member
תשובה לכולם

לברית SHADOWS יש חזית אחידה ועמדה איתנה שאומרת שאין קשר בין המשחק לבין גזע... ה-90 או 99% שאת מביאה פה, ואני לא יודע מאיפה הנתונים מכיוון ש-90% מהמדינות שאני נכנסתי אליהן לא הביעו שום מידע גזעני.. ויותר מזה.. כשאנחנו כן נתקלים!! אנחנו תוקפים בחומרת יתר .. למעשה בימים אלו אנו במספר מבצעים כנגד אחת שכזו ואני מבטיח שנפרסם פה את התוצאות. בכל מקרה... מבחינתי, ומבחינת SHADOWS ... איכות המטרה ושיקולים אסטרטגיים בלבד גורמים לנו לבחור מטרה. במקרה של התקיפה עליך, כנראה שהיית מטרה מצויינת. למרות זאת ואני לא יודע למה, הוריתי שלא לתקוף אותך בינתיים... יש לנו דברים יותר חשובים.. אנחנו במלחמה כנגד כל ברית ARA (שהם ערבים דרך אגב) ואין לנו זמן לברית ההנזה אבל דעי לך שכל עוד אין ביננינו הסכם שלום מחייב אין שום סיבה שתתלונני פה על כך שתקפו אותך ולא ערבים כי זוהי לא סיבה.. מבחינתי זה נסגר ככה.. ולארז.. עם מטרות "ערביות" מועדפות עליך , וזאת על רקע דעות אישיות... נפגש כשמדינה "יהודית" תחסל לך את המדינה .. ואז תגיד לי.. הקם להורגך.. השקם להורגו... ועל מה אתם מדברים.. היכנסו לסטטיסטיקות של גינדיס, ראיתי את זה פעם אני פשוט לא זוכר איפה ותראו שרוב השחקנים במשחק הם דווקא ישראלים.. ככה שנניח ו-90% מהערבים רק רוצים לחסל אותנו (מה שלא נכון) ו-10% מאיתנו לא אכפת להם... הסיכון אצלנו יותר גדול...

itaics

New member
דבר אחרון

אני מתנצל על השימוש במילים "שלנו" ו"שלהם" וכד'.. אני מייצג ברית , שמבחינתה כולנו אותו הדבר... מי שמראה סמננים אנטי-ולא משנה מה... יחוסל... מה שאומר שגם ישראלים אנטי הם מטרות ... כשיהיה לנו זמן...

למעלה