מנהלי הבריתות shadow8, shadow

מנהלי הבריתות shadow8, shadow

shadow8, shadow 000fleg בבקשה תצרו איתי קשר דחוף אני מנהלת את ברית ההנזה ואני רוצה לדעת למה מדינות שלכם תקפו אותי היום ללא התגרות מה אתם מנסים לעשות? למסור את השליטה בכוחות האלה לסינים ולערבים בכוח? אני לא תוקפת ישראלים רק סינים וערבים (וכאלה לא חסר) בבקשה תצרו איתי קשר או שאראה בזאת הכרזת מלחמה על ההנזה ותאמינו לי שאתם ממש אבל ממש לא רוצים להסתבך איתי [email protected] או באייסיקיו 194654843 אשת הנחש

dan11112006

New member
אני מבקש לא לאיים!

את יכלת לרשום את ההודעה הזאת גם בלי לאיים זה רק נותן לי יותר סיבה לא להתייחס להודעה שלך אבל צירפתי אותך דברי איתי

Shaycs

New member
פינקי

תקשיב לי אני יודע בדיוק מי האנשים שתקפו אותו ופשוט זה בגלל שהוא היה חוצפן ואני לא מבין למה אתה מאיים בכלל חחח לא היה לך בכלל כח צבאי וכח כללי מאוד גבוהה והם סיפרו לי הכול על ההתקפה שלך ואני לא יודע על מה אתה מאיים כי אם שני החלשלושים האלה הצליחו לפצוע אותך מה אתה עושה רעש ומאיים על ברית SHADOW חחח כנראה לקחת משהו אחד יותר מדי היום .....

itaics

New member
לאשת הנחש

שי.. לא ככה עונים למנהלת ברית.. צירפתי אותך למסנג'.. תדברי איתי על הנושא... בכל מקרה, רק לידיעה, לא זכור לי שום הסכם בין בריתות ההנזה (עמי הרגת אותו.. כן הם גם פה) וברית SHADOWS לא מבדילה בין ערבים, סינים או ישראלים.. ובין הסוגריים, יש סינים וערבים יותר טובים מהרבה ישראלים פה. אני מבקש להתייחס אלינו בכבוד כי לא תרצי לקבל יחס זהה חזרה.. ברית SHADOWS יודעת להלחם ואף אחד לא רוצה להרגיש את זה (אני מקווה שהרגשת את זה הפעם רק חלש - אלו היו רק 2 חלשים לפי מה שרשום פה) איתי מנהל ברית SHADOWS ומנהל את שלוחה SHADOWS.

אמנם אין הסכם

אבל עדיין זאת לא סיבה לתקוף מדינות ישראליות בלי התגרות לא כשיש כל כך הרבה סינים וערבים במשחק ועד עכשיו התייחסתי אליכם בכבוד ולא תקפתי אף מדינה שלכם למרות שיכולתי והוריתי גם לחברי הברית שלי לא לתקוף אותכם אבל כבר שמעתי מאנשים שאיתם כן יש לכם הסכמים שגם אותם אתם תוקפים ככה שזה באמת מעורר תהיות דרך ההתנהלות שלכם. ואף אחד לא פקפק בזה שאתם יודעים להלחם אבל גם אנחנו יודעים ואנחנו הרבה יותר עקשניים ממכם בכוונה לא הגבתי לאף אחת מהתקיפות כי אני מתרכזת בשדרוג תעשיות ואני לא תוקפת יהודים גם אם הם תוקפים אותי אבל מצד שני אני לא אשב בצד ואתן לכם להשמיד לי את המדינה.

Shaycs

New member
אשת הנחש

איתי אחד אני מצטער על החוסר "כבוד" אבל היא הגזימה לפי דעתי בצורת ההתבטאות שלה ... ודבר שני עכשיו בשבילך .... למה את משקרת ואומרת לא חזרתי על אף אחד... אתמול בסביבות השעה 1 בלילה דיברתי עם אחד התוקפים שחזר בדיוק מעבודה והוא אמר לי שלאחד שלחת מסרים של למה עשיתם את זה ... ושאותו ניסית לתקוף בכיבוש ונכשלת ויותר מזה נכון באסה שלוקחים לך 500+ שבויים... אז בבקשה ממך את השקרים שלך ואת המשחקים שלך לשמור לעצמך תגידי צודקים תקפנו אותך כי את ההית חלשה ולא שמרת נכון על האדמה שלך . מצטערת לא נעשה את זה שוב. אני לא ישקר שוב תודה. ודבר אחרון אחרון חביב אני לא מוכן לשמוע יותר בחיים ממך עוד פעם את המילה יש מלא ערבים וסינים למה לתקוף ישראלים כי אני רואה בזה סוג של גזענות וזה דבר שמאוד מאוד מכעיס אותי ואני מוכן לרדת מהכוח שלי שהוא 700+ מיליארד רק בשביל להיכנס בך .. ואת יכולה לשאול פה את הותיקים בברית ובמשחק שזה לא דבר שאת רוצה שאני יעשה במיוחד עם הדרגות בקטנטנות שלך בכל הדברים .. אחרי הכול רק דמוקרטיה פלוס עם כמעט בלי אדמה בטח יש לי יותר אזרחים באדמה אחת ממה שיש לך בכל המדינה שלך אז תשקלי מילים כמו שאומרים את רוצה להגיד למה תקפתם אותי זה מקובל אבל בלי הערות גיזעניות כמו שאת לא אוהבת שאומרים משהו על ישראלים על תגידי על עמות אחרים ועם יש לך בעיה עם מישהו שאומר דברים נגד ישראל זה מעולה תגידי לי או לאיתי או לדניאל אני מבטיח לך אנחנו גם אוהבים לטפל בחוצפנים האלה .. יש לנו חדר מיוחד רק בשביל אנשים כאלה בפורום שלנו

hakim

New member
../images/Emo45.gif

אבל זה לא סותר את זה שאני רוצה מטרות ... גם מלוכסנות

Shaycs

New member
../images/Emo9.gif

ברור מצידי שיהיו גם חייזרים העיקר שלא ידעו לשחק

lidor500

New member
שלום אשת הנחש.

את לא יכולה לבוא בטענות אל איתי ושאר מנהיגי Shadows משום שלי, לפחות, לא ידוע על שום הסכם שנחתם בין הבריתות הישראליות על אי תקיפה.... בעצם, בכלל לא זכור לי שאי פעם צוין שההנזה נמצאת במשחק הזה, ואם כן, לא זכור לי שאי פעם הם אמרו שהם תוקפים רק ערבים או סינים. בכל מקרה, אני מקווה שתפתרו את הסכסוך שלכם בהקדם ועל הצד הטוב ביותר.. בברכה, לידור.

למה מישהו היה צריך לציין שהנזה

קימת פה? זה ברור מאליו אתה לא רואה שאחרים כותבים שהם קיימים וטבעי להניח שא םיש סיכום בקשר למפקדי צבאות 1 ו 2 בקשר לתקיפת ערבים וסינים טבעי להניח שזה תקף גם לפה. ואני יכולה להגיד לך על הברית שלי לפחות שאנחנו תוקפים רק ערבים או סינים אלא אם הותקפנו קודם. ולאיתי זה לא עניין של גזענות אם היית מכיר אותי לא היית חושב בכלל בכיוון זה עניין של הקם להורגך השכם להורגו! אם היית מבין ערבית (וכנראה שאתה לא) היית רואה שבפרטים של 90% מהמדינות הערביות יש קריאה להשמדת המדינות הישראליות/יהודיות!

lidor500

New member
כן, אבל ב-10% אין..

את יודעת שבברית שלי יש ערבי? לו לא היה כתוב כלום על השמדת יהודים או משהו.. סתם שיחק בשביל הכיף.. אבל איך שראו שם שנראה כמו שם ערבי, השמידו... לכן לא מוצא חן בעיני שיוצאים בהכללות כאלה.. ושימי לב שגם במפקד צבאות/2 באמת חתמו על הסכם.. אבל מי באמת מקיים אותו? את רואה שכל כמה ימים מופיעה הודעה חדשה על "זה בגד בהסכם", זה עשה ככה ההוא עשה ככה..

בוגדים יש בכל ברית

אבל כמה הודעות ראית על הברית שלי שהיא הפרה הסכמים? אפילו לא אחת ואני לא אומרת שכל הערבים רעים ראה דוגמא את אמג'ד אבל 99 אחוז מהם כן מחפשים להשמיד אותנו ואותם חייבים לחסל אני בחיים לא השמדתי ערבי שהיה בברית שלא מופיעים בפרטי הברית שלה קריאה להשמדת היהודים אלא רק כאלה בלי ברית או כאלה ששייכים לבריתות אנטי ישראליות וקוראים להשמדת היהודים

lidor500

New member
ומה קרה שעברת מ-90%

ל-99%? תשמעי, אנחנו פה בשרשור לא מדברים על זה שצריך או לא צריך להשמיד ערבים! אנחנו מדברים על זה, שמעולם לא נחתם הסכם כלשהו שמחייב את כל הישראלים לתקוף רק ערבים או סינים!

איפה ראית שאני מאיימת?

ביקשתי שייצרו איתי קשר כי גם ככה יש מלא מטרות סיניות וערביות עם הרבה יותר כוח ממני והרבה יותר אדמה שהמטרה המוצהרת שלהם היא להשמיד כל מדינה ישראלית.

hakim

New member
כאן

"תאמינו לי שאתם ממש אבל ממש לא רוצים להסתבך איתי" נ.ב גם אני אשמח למטרות

itaics

New member
תשובה

חחח.. למה לא.. הוא אומר רק פניני חוכמה :) עכשיו ברצינוץ... אני סוגר את זה ככה.. אנחנו לא בהסכם.. אין הפרדה לברית SHADOWS בין הגזעים השונים.. גזענים אצלנו מקבלים עדיפות.. ככה שעקרונית מה שאת רושמת פה גורם לי לרצות לתקוף את ההנזה... אבל לא.. יש לנו מלחמה עם ברית ARA כרגע.. ואין לי זמן אליכם... נסגור את זה ככה.. לא יתקפו אותכם בתקופה הקרובה... וזו מילה שלי.. תמשיכו לשדרג.. מבחינתי זה סגור.. אם תרצו להמשיך במלחמה... אנחנו פה... אנחנו מעדיפים שלא...

לאיתי

ולאיתי זה לא עניין של גזענות אם היית מכיר אותי לא היית חושב בכלל בכיוון זה עניין של הקם להורגך השכם להורגו! אם היית מבין ערבית (וכנראה שאתה לא) היית רואה שבפרטים של 90% מהמדינות הערביות יש קריאה להשמדת המדינות הישראליות/יהודיות!

למעלה