מנהלות שלי?1!!?

אני יגיד לך מי הנשים שלי :]

רותע :]] תהילה חיפי :p הדרע הבטטה Xג חרמנולה :) נוף המנוף [: ושחפושש את תיהיה השישיתת ואוראלי את השביעיתת :]

בואי אני יגיד לך את שלי..חח

ביחושיתת שליי ספירוש חמי שליי סתווניתוש שליי נוני שלי חחחח (את) אוראלוש ויש עוד מלאא חח הבריות השיריות אורניתושש איאי כולן הנשים שליי והגבר שלי זה תנחשייי נו בואי ניראה אם את יודעת חח....נו מי?

או.קי.... מעניין..

יאללה אני גם יתחיל איתכןןן ואם תריבו אני מוציאה ת'טבעת! ואני לוקחת איתי את הסכם המזונות! חחחחחח :) אז לבינתיים לינוי הראשונה.. שחפוש השניה.. ממ.. ספירעע נראלי השלישית-אם היא תסכים.. דנעעע רביעית-אם היא תסכים... מממ.. דילבווו'--תסכימי להיות אישתי החמישית? טוב לבינתיים לינוי ושחף כלולות כאישות שלי..חחח

מתיי החתונה ??? ביומולדת שלי ?:]

2 בדצמברר רוחותת מנשבות.. סעירות נהנהנה להלהל.. אני לא זוכרת ת'שירר להלהל יושב וכותב לך רק כמה שורות כל כך רחוק מהעיר.. ורוחות מלחמה איפה התקווה עוברות שנים ללא תשובהה.. נשאר לנשק את לחייך לפני שאלךך לזכור מה שהשארתי לי.. בלבב.. עאעאע איזהה שיר ?? ל-י-ג-ה .. יומולדת יומולדת יומודלת הנה באא עוד מעט אני שמחה רוקדתת כי גדלתי בשנהה. הופ הופ טרללה גדלתי בשנה הופ הופ טרללה גדלתי בשנה

חחח אתם לא עייפותת אני עודד צריכה

להתקלח.. להחליק ת'שיערר ..( סתם כי בא לי :p) ולהכין מערכתת.. יש לי מחר הצגה ובוחןן ולא ללמדתי :X

חח אני עושה בבוקר מערכת..

חחח ולא עכשיו אני מבלה כי אמא שלי תמיד כופה עליי לישון מוקדםם ובכל זאת אני מבריחה כמה שעות לראות טלויזיה חחח

שחףףף לא יפהה!!! ממש לא יפה מה שעשי

ת.. !!! את שואלת איפה העוגה כשאכלת אותה ממזמן!!?!?!?! מסכנה לינויההה עכשיו אין לה עוגה כדי לחגוג!! חחח

חחח סליחה עושה מימני שמנה אה..

חחחח יא דבה קטנה משקרת אה... זאת את שאכלת אותה בסתר עם אושרי ושרון אתמול אז תירגעי אני באתי עם אדם לא היה אחרי זה כלום חח ונוני ביכלל מיסכנה אפילו חתיכה לה ולאושרי לא השארת איאי חחחח

למעלה