או סופסוף ניזכרת להגיד אדם חחח...
ב-ר-ו-ר ש-א-ד-ם אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החמישלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החמישלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם הבנתן? חחח