מנהלות שלי?1!!?

חח איזה הגזמה מאמי זה עוד קטן..

מיי אוהבת הכי הרבה את אדם בעולם??? נו תנחשו תפצו אותי על מקודם חחח אדםם יוסףף אהוביי לנצחח אוהב אותך ת-מ-י-ד !!! אדםם יוסףף אהוביי לנצחח אוהב אותך ת-מ-י-ד !!! אדםם יוסףף אהוביי לנצחח אוהב אותך ת-מ-י-ד !!! אדםם יוסףף אהוביי לנצחח אוהב אותך ת-מ-י-ד !!! אדםם יוסףף אהוביי לנצחח אוהב אותך ת-מ-י-ד !!! אדםם יוסףף אהוביי לנצחח אוהב אותך ת-מ-י-ד !!! אדםם יוסףף אהוביי לנצחח אוהב אותך ת-מ-י-ד !!! אדםם יוסףף אהוביי לנצחח אוהב אותך ת-מ-י-ד !!! אדםם יוסףף אהוביי לנצחח אוהב אותך ת-מ-י-ד !!! אדםם יוסףף אהוביי לנצחח אוהב אותך ת-מ-י-ד !!! אדםם יוסףף אהוביי לנצחח אוהב אותך ת-מ-י-ד !!! אדםם יוסףף אהוביי לנצחח אוהב אותך ת-מ-י-ד !!! אדםם יוסףף אהוביי לנצחח אוהב אותך ת-מ-י-ד !!! אדםם יוסףף אהוביי לנצחח אוהב אותך ת-מ-י-ד !!! אדםם יוסףף אהוביי לנצחח אוהב אותך ת-מ-י-ד !!! אדםם יוסףף אהוביי לנצחח אוהב אותך ת-מ-י-ד !!! אדםם יוסףף אהוביי לנצחח אוהב אותך ת-מ-י-ד !!! אדםם יוסףף אהוביי לנצחח אוהב אותך ת-מ-י-ד !!! אדםם יוסףף אהוביי לנצחח אוהב אותך ת-מ-י-ד !!! אדםם יוסףף אהוביי לנצחח אוהב אותך ת-מ-י-ד !!! אדםם יוסףף אהוביי לנצחח אוהב אותך ת-מ-י-ד !!! אדםם יוסףף אהוביי לנצחח אוהב אותך ת-מ-י-ד !!! אדםם יוסףף אהוביי לנצחח אוהב אותך ת-מ-י-ד !!! אדםם יוסףף אהוביי לנצחח אוהב אותך ת-מ-י-ד !!! אדםם יוסףף אהוביי לנצחח אוהב אותך ת-מ-י-ד !!! אדםם יוסףף אהוביי לנצחח אוהב אותך ת-מ-י-ד !!! אדםם יוסףף אהוביי לנצחח אוהב אותך ת-מ-י-ד !!! אדםם יוסףף אהוביי לנצחח אוהב אותך ת-מ-י-ד !!! אדםם יוסףף אהוביי לנצחח אוהב אותך ת-מ-י-ד !!! אדםם יוסףף אהוביי לנצחח אוהב אותך ת-מ-י-ד !!! אדםם יוסףף אהוביי לנצחח אוהב אותך ת-מ-י-ד !!! אדםם יוסףף אהוביי לנצחח אוהב אותך ת-מ-י-ד !!! אדםם יוסףף אהוביי לנצחח אוהב אותך ת-מ-י-ד !!! אדםם יוסףף אהוביי לנצחח אוהב אותך ת-מ-י-ד !!!

שחףף זה אנחנו יודעיםם

המעריצה המשוגעת של אדם!! בהופעה שלהם בחנוכה כשאני יכנס למאחורי הקלעים אני יגיד לאדם שמחכה לו פה ובקהל איזה ילדה מטורפת שמשוגעת עליו בטירוף שכבר נשאה אותך לבעל עם המון המון נשיםם!! חחחחח

יוו אמן אמן!!!!!!!!!!!!!!!! חחחח

רק שידעע עליי כבר איזה מעריצה יש לוו חח חכי בהופעות בחנוכה הוא כבר יכיר אותי הנשמה הזה חחח מרוב שאני יעשה תממוות עד שיסתכל עלי חחח מה את ניכנסת למאחורי הקלעים? פשש יפה אמא איזה מזל יש לךך את חח

חחח ותתני לאושרי לדבר איתי ../images/Emo8.gif

או לאביחיי לויי השקסיי ?!?!! חחח איפה חרמנולהה שתעשה בלאגןן רק בגלל אמרתי את זה!<!?? יושנתת XD לילההההההה

ממ.. מי זו חרמנולה? חחחחח

חחח אני צריכה לראות אותךךךך!! ואני יבוא עם עקבים ככה לא תרגישו שאני נמוכה חחחח

לא בבקשה אישתיי !!!!!

חחחחחח קצת התחשבות!! את תשברי לי ת'לבבבבב!! דיי לא לא לא הגבר שלך זה אדםם דם דם דם דם דם ..!!

חח קורעת שלייי...

טוב נו אני יחשוב עליךךךך חח אדם אדם אדם אדם חחחח חחח המצאת כינוי לאדם ==> דם חחחחחחח אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם

שחפושששש

מה אייסי שלך? חח אגב.. בת כמה את?---בושה שאני לא יודעת בת כמה אשתי!!! בושה!! חחח

חחח נכון...

מאמי איזה חמודה את יתחברנו אה .... אני יביא לך מחר תאיסי שלי חח אין יל כוח להיכנס אליו חעחע לא לידאוג מחר אני יביא לך ועוד מעט אני פורשת לטלויזיה ביגלל זה חח אני ירשום לך פה מחר חחח ואני בת 12 וחצי מאמי בת כמה את? ומאיפה?

וואי... גם אני בת 12..עוד לא וחצי ח

חחח :) ואני מת"א-יפו... ואת.. גרה באשקלון אני מניחה..!!

חחח לאא יש 3 או 4 מאשקלון :]

וחוצמזהה מה רעע?!?! אתם לא מבינות מה הלךך פהה כמה בנות יש שאוהבות ת'בויזז :p כולםם צועקותתצ א-ו-ש-ר-י ורקק לי הוא שלח נשיקהה חח אנס ת'דובי שהבאתי לוו .. ואני זרקתי לו את הדובי ישר לידיים הוא כזהה שואלל מי זאת ליי ייאיייייי אמאאאאאאא לאכולל אותוווווווו

כזה חמוד שהוא דיבר איתי בפון!!

יאללה גמאני יפרושש יפות שליי נדבר מחר..!!! כמה טוב שנרשמתי לפה חחח :]

למעלה