מנהלות שלי?1!!?

הבעל שלי אי אי איייי מכו ת בטוסיקקק

אני לא אומץץ לדבר איתוו.. לי יש 3 בעליםם והמון בעליותת וישש לי גםם את שירה החסה והעגניה וטושש וטוליי.. וואוו כמהה :D אני מרובת נשים :p להלהלה

חחח עם אצלך זה סיוטט אז מה נגיד

עלי ?!!? העיקר שאהבוי בביצפרר.. נעשה פעולהה שהוא ידבר איתיי אפילו מילה .. טיפ משוו כזהה :p ללהלהלהלהלהלהלה

חח באמת מיסכנה..חח

סתם מה אני מבאסת אותך יו אבל מחר כל המיקצועות השנואים עליי יאלה פרשתיי אחיוותתת שלי חעחעע ליראות קצת טלויזיה אוראלי דבה קטנה שלי חח סתם אוהבת אותך בי בי נוניי חחחח לאב יו עפתי מאמי

ואת שמנמונת קטנה שלי חחח

כשהייתי קטנה אמא שלי הייתה אומרת לי לחלום עליה שהיא גלידה אז... תחלמי על אדם שהוא גלידת שוקולד עם פצפוצים ככה תאכלי אותה ותהי שבעה חחחח יאללה לילה טוב מאמי..!

גם אני עפהה ../images/Emo25.gif בייאהובות שלי:]

אני
=>אופיר תורג'מן אני
=>אופיר תורג'מן ואושרי חמי השקסים האללההההה אני
=>אופיר תורג'מן ואושרי חמי השקסים האללההההה

חחחחחחחחחח......מאמיי

חעחעחעע יווו הרגעת אותי עכשיו נוניי שליי חעחעחע איזה קורעתת ובכיף אני יעדה לך ילד אפילו גדוד לך ולאדם חחח עוד מישהי? חחח כפרה שלי אתתת!!

../images/Emo9.gif אני יודעתת :p

להלהל שחפוששששששששש אני את ואראלי פהה.. נראה נראה נראהה מי ברשימהה להלהלהל נעשה פהה חאפלהה גדולהה ..:]

חעחחע.. אוף נוני..

מחקו לי תהודעה שפתחית אתמול.. טקס פרסי 2006 גים בויז :( חח יאלה עפתי ליראות טלויזיה חחחחח ביוש אוהבת אותך ואת כולן!!!חיחיי

חח לילה טוב אישתי..

או אני לא מצליחה ללכת חח.. אבל אני אל ילך עד שאת או נוני תירשמו מי הגבר שליי חח בתוגובה שרשמתי לנוני על הנשים שלי חחחחחחחחחחח נו מי תנחש מי הגבר שלי..

ממ... לא'דעת תבחרי את חח

אני בחרתי את האישות שליי רק חסר לי מי הגברר... לך יהיה את אדם חחחח :]

או סופסוף ניזכרת להגיד אדם חחח...

ב-ר-ו-ר ש-א-ד-ם אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החמישלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החמישלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם הבנתן? חחח

yes

חחחח רק שהגזמת.. לא חושבת? יכולת לעשות משפט אחד: אני אוהבת את אדם יוסף החימשלי ועוד אחד: אדם הגבר היחיד בחיי דושה+אדם אהה את רואה? אני שיניתי ראשונה את דושית לדושה וכולם קבלו את השם המאמץ שלך..!!

למעלה