מנהיגי עולם - הדירוג

DaRKzLORD

New member
שלי

יש הרבה שהשפיעו, אבל אני אתן פחות מ10, אתמ י שבאמת השפיע לדעתי. ואני עושה את זה לפי קטגוריות- האיש שהוכיח שיכול לנצח כל 1 ושום דבר לא עוצר אותו(... חוץ מערן חחח)- אסי הוכיח שאפשר להגיע רחוק עם תעשיה- צחי הקים את הברית הכי חזקה ה1- גל(VAGZ)... הגיע לכח מטורף ואני לא מבין איך - ניסה גרם להכי הרבה שינויים במשחק- תומר =], 3 מלחמות עולם נפתחו בגללי, AIS נגד טרור בתור מחתרת בבטא XD, AIS נגד טרור ואיס נגד TUF חחחחחחחחח כולן אני ארגנתיXD שי, בן אדם מטורף שמחסל כל יום אנשים לארוחת בוקר יוסף+סהר- הקימו את 2 הבריתות החזקות והידועות היום שבאמת משפיעות על המשחק.

anoshe10

New member
שלי

יוסף HUH סהר ניסה צחי תומר בלובל עמי ירון ירדן אלכס

darkest

New member
יש שני אנשים שהשפיעו על המשחק

יותר מאשר כל אחד אחר זה היה לפני 5 חודשים, שניהם תכננו להשתלט על המשחק והצליחו מעטים מבינים עד כמה הם שינו בצורה כזו שהכל היה זניח באופן יחסי עמי ואני. וזה הסיבה שאין איס, טרור(כמו שהייתה) שאדוס, ערבים או שום דבר אחר שמתקרב למקום הראשון אני באמת לא חושבת שאתם מבינים:) לסהר מגיע כל הכבוד על בניית הברית, אבל בהתחלה היא הייתה חלשה בצורה לא נורמלית, מה עוד שסהר היה עסוק בבחינות (ובצדק) עמי - ורק עמי, היטיב להבין את המשחק יותר טוב מכולכם:)

HuriCaN

New member
מצדיק ../images/Emo45.gif

עמי ניהל במשך חודשיים - 3 את הברית TUF מתי שהיו לי בגרויות חורף.. עמי החזיק את TUF וקרדיט גדול מגיע לו על כך.. אם אפשר לתת "מפתחות" למישהו, ואתה תדע שתחזור הכל יהיה בסדר ומצבך ישתפר - זה לתת את המפתחות האלו לעמי... הברית הייתה חלשה בצורה לא נורמאלית - נכון אבל תראי מה יצרנו היום

shabtay12345

New member
ולקצר את סהר

שווה להחזיק את עמי אצלנו =]] חחחחחחחחחחח וניסה גם אותך

cohenohad1234

New member
עמיי לשלטון

אין ספק בכלל הבנאדם הכי תותח במשחק הזה....פשוט מלך אהה ודבררררר איתיייייייייייייייייייייייייייייייי

yaronr11

New member
../images/Emo41.gifמנהיגי עולם - דירוג הבריתות../images/Emo41.gif

נתתי פה רשימה של כמה בריתות אבל אפשר לכתוב איזה חמש בריתות שאתם רוצים, ואפשר לבחור את הברית של עצמך (הערה: הרשימה כוללת בריתות עבר): WD, טרור, TUF, AIS, שאדוס, בריתות הערבים, TBA (הישנה והטובה), ELITE, DFA, רד ארמי

HuriCaN

New member
הדירוג שלי

מי אם לא TUF ראשונה
2. טרור 3. שאדוס 4.AIS 5.DFA אל תזכיר את עלית בכלל המפקירים המכוערים האלו

yaronr11

New member
../images/Emo195.gifדירוג המלחמות../images/Emo195.gif

לקראת האיפוס אני מבקש שתדרגו את 3 המלחמות הכי מעניינות שהיו במשחק הנה האפשרויות: (הערה: הרשימה לא מחייבת אפשר לבחור איזה 3מלחמות שבא לכם) טרור נגד AIS TUF נגד AIS TUF,AIS נגדי TUF נגד שאדוס

למעלה