מנהיגי עולם - הדירוג

yaronr11

New member
מנהיגי עולם - הדירוג

לקראת איפוס המשחק החלטתי לעשות טבלה של האנשים שהשפיעו על המשחק עד כה, כל אחד צריך לבחור 10 אנשים, ואסור לבחור את עצמך הנה הרשימה של האנשים: ניסה יוסף תומר בלובל שחר ירון (אני) סהר עמי אמבר נתן אלכס גל מושון משה ירדן יבגני דניאל צחי הערה: רשמתי פה רק רשימה נבחרת אפשר לבחור איזה אנשים שאתם רוצים

yaronr11

New member
שלי...

1. ניסה 2. עמי 3. יוסף 4. סהר 5. תומר 6. בלובל 7. נתן 8. משה 9. צחי 10. שחר

T C M 6

New member
ומה איתי חחחחח

100+ בריגול לא הולך ברגל עכשיו אני בשדוס אז אני לא עושה בעיות לAIS אבל אל תשכחו מה עשיתי לכם
RANCOCOCo

יוסף1122

New member
אצלי זה ככה

צחיבלובלאלכס ירוןניסה עמי סהר משה ירדןנתןמושוןשחריבגני דניאלאמבר

יוסף1122

New member
מוזר לא יצא טוב

צחי בלובל אלכס ירון ניסה עמי סהר משה ירדן נתן מושון שחר יבגני וכו'

HuriCaN

New member
הממ... קשה קשה..

עמי אלכס ניסה גל מושון שי (משאדוס) תומר יוסף (HUH) רן (קוקוקוקוקוקוקוקוקוקוקוקוקוקוקוקוקו) ירון וכל העשירייה של TUF

HuriCaN

New member
אי אפשר 10, אז לי מותר עוד 3

משה (מAIS, בנאדם נשמה) דני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mellow ואור הכריש

amitrom

New member
עמי הושמד ע"י ברית שדואס וסיוע מAIS

עמי הושמד ע"י ברית שדואס וסיוע מAISו

Shaycs

New member
הרשימה שלי

ראשון ראשון אנשים שפתחו את אחת הבריתות החזקות כיום. איתי סהר עמי סופר ילדון מפלצתי שמוליק אור ניסה AMBER MOMRA ואני לא יכול להוריד מישהו מהצוות אז אני קורא להם אחד חח צוות כאוס שלנו שני המפלצות יחי האנשים האלה מעל 10 חיסולים במשחק בלי פעם אחת להשתמש במורדים

Bleys1

New member
סוף סוף מישהו בחר בי :)

ואנשים די לקרוא לי אמבר XD קוראים לי אור...

Shaycs

New member
חחחח

לא ההיתי בטוח שקוראים לך אור או לא חח אז העדפתי לרשוום ככה חחח כמו שאני די בטוח שMOMRA זה צחי אבל לא רשמתי כי אני לא בטוח חחח

itaics

New member
האנשים שהשפיעו מבחינתי

1. ערן - מובן לכולם למה 2. עמי/סהר - על הקמת ברית שהשפיעה המון 3. יוסף / תומר - על הקמת ברית שהשפיעה המון 4. DARKALARIA - הובילה את נושא הייצור במשחק 5. שי - הוביל את נושא התקיפה וההשמדות במשחק 6. MOMRA - הוכיח שמדינה עם תעשייה כן יכולה להגיע למעלה 7. אוהד מTUF 8. אסי (אסף) - הראה שאחד יכול על כל ברית TERROR.. עד היום אני לא אשכח אותו... 9. בטוח יש מישהו שהשפיע אצל הערבים 10. בטוח שיש מישהו שהשפיע אצל האמריקאים (הסינים עדיין חדשים)

למעלה