מנדי המועמד

שירי147

New member
מנדי המועמד

לאחר שקראתי בעיון רב בפורם אין ספור ליכלוכים מגעילים ולא לענין ולאחר שבחנתי לעומק את הרכב הרשימות ולאחר שההיתי בחוגי בית כמעט של כולם אני רוצה לציין שמנדי הינו השפוי הרציני ללא טינה לאף אחד ללא שום שיכות לקבוצה כלשהי לא מצורן ולא מקדימה ורק מזה אפשר להסיק שהינו האיש ! הרשימה של מנדי הינה מאוזנת עם אנשיים איכותים שמשלימים ללא ספק את הרצינות של מנדי והוא אכן מועמד מספר 1 ללא ספק!!!!!! שירי

Master Stav

New member
ברוכה הבאה לפורום

מנדי אכן אדם ברוך כישרונות בתחום החינוכי הלוואי והיה לוקח את התפקיד שכאילו נתפר עליו והוא ראש מינהלת החינוך ועושה את המעשה הנכון , לומד את המערכת מבפנים לפני שכולנו נשלם שכר לימוד יקר על אי הבנה של החומר המצוי .

מי שטרם קפץ לבריכה לא פלא שאינו רטוב

מנדי עוד לא באמת נכנס לפוליטיקה ולכן כנראה אין לאף אחד בטן מלאה עליו. אני לא אומר את זה לגנותו, אני רק מתכוון שאפילו אנשים ישרים, חרוצים ונקיי כפיים כמו מיקי אקרמן מוצאים עצמם בעין סערת ההכפשות לא בגלל שעשו משהו לא טוב אלא פשוט בגלל שהם עשו. אייל

שירי147

New member
מנדי

אני חושבת שדי לתת לאנשים שישבו במועצה 5 שנים ושום כלום לא התקדם למעט השתכללות בהשמצות ההדדיות שלא מביאות אותנו לשום מקום ! צוח על גוברי . מיקי על צוח וההפך .מיקי על גולברי !!ועוד וכדומה ואלו האנשים שהינכם כל כך רוצים שינהלו לנו את החיים בישוב מרוב מריבות פנימיות אין להם זמן לטפל בנושאים החשובים באמת כמו סדר יום והצבת יעדים לקידום הישוב -ולכן אנשים אלו נפסלים מלהיות המנהיגים שימשיכו אין צאנס יותר וצריך להתעמק בקידום הישוב . מנדי הינו הדמות הכי טובה הכי רצינית שמדבר לענין עם חזון כושר ניהול מוכח בדקתי זאת אצל אנשי משרד החינוך ועמותה שהינו כפוף אליה ועברו בכלל והינני חושבת שבמקום להתבסס על הרע שקיים יש צורך לשנות ולהתבגר . שימו לב אנשי צורן הריב המקומי יעלה את גולברי שוב לכן הפתרון שקיים וניתן ליישמו במיידית זהו מנדי וזוהי הזדמנות פז לשינוי ולהוריד מגבנו את האגו שאצל המועמדים והסיעות האחרות והינכם חופרים לעצמכם את אותו בור שנפלתם אליו לפני חמש שנים. הינני מאמינה שמועצה בראשותו של מנדי תידע להביא לאיחוד השורות בין מיקי ויחד בתנופה ותהיה קואלציה מצוינת עם אנשים אלו וגם של קולמן ואנשיו של מנדי ברשימה שהינם אחד אחד מוצלחים ביותר ונטולי אגו לחלוטין!. אלה רק עשייה זה רצונם.

ע ארד

New member
איפה מנדי?

יצא לי לפגוש ברחובות את כל המועמדים חוץ ממנדי. אם בכל כך הרבה ימים,בהם יצא לי להתקל בכל המועמדים מלבד במנדי זה אומר משהו מבחינתי ואני מעדיף לבחור במועמד אחר. עדיין לא הבנתי עד הסוף את עניין 700 החתימות שצריך לאסוף-האם זה נכון שמנדי עדיין לא הביא 700 חתימות-אם זה נכון,זה מוציא אותו מרשימת המועמדים?

שירי147

New member
מפגש עם מנדי

ע ארד למנדי יש אתר אינטרנט מאוד יפה kadima-zoran.org ,תיכנס ותיצפה ותוכל להתעדכן על חוגי הבית הבאים מלבד זאת מנדי מסתובב הרבה בצורן מבית לבית ונפגש עם המון אנשים ובמידה ותרצה פגישה אישית להערכתי הוא לא יסרב . יתרה מכך נודע לי מבני שמנדי היה בלילה בצורן וישב עם בני הנוער שמסתובבים בחוסר מעש על מנת ללמוד את החסר ולעניות דעתי אף מועמד בכלל זה לא נמצא על סדר היום שלו בטח לא יתר המועמדים מקדימה למשל . היות וכתבת את נושא החתימות טלפנתי היום לאיש מהמטה של מנדי ואתה יכול להיות רגוע הכל נמסר ולרשימה קוראים מנהיגות מנצחת (הבעיה היתה טכנית וסודרה במקום ) אני בטוח שהוא גם ישמח שתגיע לחוג בית עם עדין לא ההיתה שירי

naamas7

New member
מפגש עם קולמן

שלום שירי, ראשית הייתי שמחה לדעת האם היית גם בחוג בית של קולמן? אתמול היה חוג בית שלו בצורן ובימים הקרובים אנו עורכים מפגשים נוספים בצורן. אפשר להתעדכן באתר שלנו: kolman-ofek.co.il נושא בני הנוער כמו נושאים אחרים בודאי מעניינים את רשימת אופק ואת אבי קולמן העומד בראשה! מפגש ראשון עם הנוער נערך אתמול בקדימה ומפגש דומה יערך בימים הקרובים בצורן. דבר נוסף שאולי אינו ידוע לך שאבי קולמן היה ממקימי שבט הצופים בקדימה, היה ראש השבט בהתנדבות ואח"כ גם בהנהגת הצופים. דרך הפעילות הזו במשך כל שנותיו בקדימה מאפשרת לו לתכנן פעילות ויוזמות הקשורות לנוער על גווניו השונים בקדימה-צורן! אנו השותפים לסיעת אופק אשר העשייה למען הישוב בתחומי החינוך, התרבות, הפעילות הקהילתית, איכות הסביבה ועוד, מאפיינת כל אחד מאיתנו ואנו מבקשים שתבואו להשתתף בחוגי הבית שלנו. להמשך עשייה ועבודה בישוב שלנו! נעמה, מועמדת מס' 4 ברשימת אופק בראשותו של אבי קולמן

שירי147

New member
קולמן בצורן

בוקר טוב קולמן הבין סוף כל סוף שיש צורן רק אם אפשר להזכיר לאנשי צורן מי אנשיו מצורן במקום ריאלי למועצה? ראש שבט זה באמת נחמד לצופים אבל זה עדין לא מועצה קולמן עד לליל אמש לא הכיר וכנראה גם לא סופר את אנשיו מאוחר מדי נעמה ! שירי

ע ארד

New member
מה,קשה לו להסתובב קצת בקדימה?

שיסתובב בצורן אם זה עושה לו טוב. אני מעדיף ראש מועצה שמסתובב בשטח ואם הדרך שלי להכיר את המועמד הינה רק בחוגי בית או דרך האינטרנט ,מבחינתי זה סימן שאותו מועמד מעדיף להיות כל הזמן בסוג מסויים של שליטה ומעדיף להימנע מחיכוך עם התושב הפשוט בחיי היום יום. שיהיה לו בהצלחה-אבי קולמן מועמד ראוי יותר בעיניי ואותו כבר פגשתי בשטח יותר מפעם אחת.

Master Stav

New member
כן אני רוצה את המועמד

המנוסה ביותר הישר ביותר הערכי ביותר עם ההצלחות הקהילתיות עם האש בעינים ואם האכפתיות לא לפני הבחירות אלא ביום הגיעו ליישוב

שירי יקרה

בדיוק אתמול הוזמנתי (והלכתי) לחוג בית של מנדי והפלא ופלא: גם מנדי משמיץ. מנדי אמנם כריזמטי ומשכנע ולא קשה להשבות בקיסמו כפי שקרה לך אבל בחוג(י) הבית שבו נכחת את האם לא שמת לב שמנדי נכנס חזיתית ממש בגולברי? על חוסר השקיפות (בצדק!), על חוסר המעש (בצדק בצדק!) ועל הרבה בעיות אחרות שמפורטות בדפי פורום זה (כן, כל בר דעת רואה את המחדלים של גולברי). בעוד שאת גולברי הוא תקף ישירות וקרא לילד (זה ילד זה?) בשמו את שאר חברי המועצה הוא פטר בכינוי המכליל "פוליטיקה ישנה" וטען שגם הם אחראים למחדלים (הוא אמנם אמר שיש מי שעשה פחות ומי שעשה יותר אבל לא מנה שמות). בריטוריקה הזו שאת נשבית בה הצליח מנדי לתקוף באלגנטיות את רוב מתחריו ולשים את צוח, מיקי, יוסי מלכה וגולברי באותה סירה והוא עשה את זה בכשרון שלא היה מבייש אף "פולטיקאי ישן" כהגדרתו. שלא תטעי, מנדי, שמציג הרבה מרעיונותיו היפים של מיקי: חזון לישוב, שקיפות, ויצוג לא סקטוריאלי (כמו הרשימה שמתיימרת לייצג רק את תושבי צורן) הוא בהחלט אדם ראוי אבל לומר שהוא לא משמיץ ומדבר רק על מה שהוא יעשה ולא על מה שאחרים עשו? הוא הרי חייב להסביר למה לבחור בו לא? ולענין האגו - מנדי הסביר בתחילת דבריו שהוא "נחוש לנצח". הוא אמר את זה בטון שבו נשמע כאילו הוא באמת נחוש. כשהוא אמר את זה הרהרתי ביני לבין עצמי ברעיון הישן (שאולי עוד יצא לפועל) על איחוד השורות של אנשי המעש כדי לנצח את חוסר המעש ותהיתי אם מנדי יהיה זה שמסוגל לכופף את הראש ולהיות מספר 2 ברשימה מאוחדת. לפי מה ששמעתי הוא לא.

שירי147

New member
אייל

לצערנו מנדי כנראה אמר אמת שהיא כואבת היות וזו אכן המציאות שלנו כתושבי צורן קדימה יש לנו מועצה שלא עושה כלום וכנראה שאין מילים עדינות יותר לומר זאת . כל מה שיאמר לא מגיע לקרסוליים ברמת הויכוח והמלחמה הצורנית שקיימת בתוך צורן שגורמת אך ורק לדבר אחד לגולברי לנצח , האם זה מה שאנחנו רוצים ? מיקי יוכל לתרום מנסיונו במועצה למנדי ללא ספק אבל אין לו סיכוי להבחר כי אין לו מספיק תמיכה ומי שחושב אחרת פשוט אינו מבין את המפה לכן יש צורך לתת כח למי שכן יכול לעשות זאת וזה מנדי !. כפי שאני יודעת סמדר סלם תקח גם קולות ממיקי ומיחד בתנופה ושוב מה יקרה עם לא נתמוך במנדי גולברי יעלה. אני מציעה לאלו שראשם בכתפם לדעת לקרוא את המפה ולא ללכת כעדר כפי שאנשים הולכים ובמיוחד הצורנים שהולכים עם מיקי לראשות שהצעתי שיפרוש וילך כסיעה ושאנשי יחד בתנופה יצביעו לראשות יחד עם אנשי מיקי -מנדי לראשות אנשי יחד בתנופה יותר חופשים לבחור למנדי כי הינם סיעה בלבד אי לכך למיקי אין סיכוי ובל נאבד את הצאנס לשנות כפי שמנדי מציא ויכול . לידעתך אייל הבאים ברשימה של מיקי הינם מקדימה ולא מצורן לכן?? שירי

Master Stav

New member
שירי בואי נדייק

לא אכנס שוב לכל דבריך מאחר וכבר עניתי לך ... מצד שני את מכירה את הרשימה שאת מודיעה שהם אינם מצורן ? 1. מיקי אקרמן (צורן) 2. גבי דהן (קדימה) 3. שרון ניר גנש (צורן) 4. איציק קרן (קדימה ) 5. מאיה נויימן ( צורן ) ולגבי ניתוח המפה .....זה הניתוח שלך ....שלך בלבד והוא כל כך מוטה שאני מתבונן בו די בהערצה .... אין ספק שאת מאמינה במה שאת אומרת ....אני אומר לך שוב ....מיקי אקרמן יהה ראש המועצה הבא של צורן קדימה כולי תיקווה שמנדי יבין יקרא את המפה .....ויעשה מעשה שיוכיח שהוא ראוי בקדנציה הבאה ללכת על הראשות .

motisisr

New member
מיקי הוא היחיד שיישם את רשימת הריצרץ

שמנדי כל כך התגאה בה בכנס שערך בראש השנה, ויומיים אחרי כן התחרט

Master Stav

New member
יודע מה ...שותק ....שותק ....הבנתי נו ...שותק

תסתכל למעלה ...יש לך הפתעה

yonib1231

New member
הרשי לי לתקן אותך מעט

1. רשימתו של מיקי אקרמן מאוזנת. בכל המקומות עד למקום ה-12 האנשים מסודרים אחד מצורן ואז אחד מקדימה. איפה מנדי בדיוק הציב את נציגי צורן ברשימתו לאחר ש"זרק" את נציג צורן מהמקום השני למקום החמישי ברשימה? 2. שימי לב שבבחירות יש הפרדה ברורה בין בחירת ראש מועצה לחברי מועצה (מה לעשות מצביעים בשני פתקים) ואז גם תושבי צורן שיבחרו ברשימה כלשהי עדיין יש סיכוי גבוה שיצביעו עבור מיקי אקרמן לראש המועצה (וכולי תקווה שכולם ישכילו להבין שאין מועמד אחר מלבדו). 3. צ'וח כבר הודה שהוא מנהל את קמפיין הבחירות שלו על בסיס אישי כנגד מיקי אקרמן. אני קורא פה לכל תושבי צורן שחושבים אולי להצביע עבור יחד בתנופה - האם אדם שהדבר שמניע אותו זה מלחמה פרטית ואישית ראוי לשבת במועצה?

שירי147

New member
הרשימה

יוני 1 רצוני לתקן אותך מספר 3 הינו לוסטמן רוני תושב צורן ואף אחד לא נזרק ! 2 מקום 5 יונתן הדס מקום 6 חיים עמרם-תושבי צורן 3 זה נכון נושא העימותים האישים וגם בגלל זה למיקי אין מספיק קולות לראשות ואי לכך הינכם סוללים לגולברי את הדרך למועצה ואני בטוח שזה לא מה שהינכם רוצים וזו הסיבה הפשוטה למה מנדי הוא האיש המתאים! 4 רשימתו של מנדי הינה היחידה שמתאימה לאחדות בין צורן לקדימה בעקבות המבנה האנושי שבה . שירי

למעלה